Vazgecemiyorummmmm

Unut sen onu...

İnsan onca insan varken nasıl gidip kuzenine aşık oluyor anlamıyorum.
Hadi eskiden zorla oluyormuş. Şimdi ne zorunuz var. Bende erkek kuzenlerimle yakın değilim ama aklıma dahi gelmez. İğrenç:kusmuk:
Not: annem ve babam kuzen :kusmuk:
Bence yanlis dusunuyorsun.
Kuzen neki ya nikah dusuyor yani bunda ne var .
Fazla abartiyorsunuz .
Kuzene aşik olunmaz diye bir kaide yok.ki

Unut sen onu...

İnsan onca insan varken nasıl gidip kuzenine aşık oluyor anlamıyorum.
Hadi eskiden zorla oluyormuş. Şimdi ne zorunuz var. Bende erkek kuzenlerimle yakın değilim ama aklıma dahi gelmez. İğrenç:kusmuk:
Not: annem ve babam kuzen :kusmuk:
Dayimin oglu beni seviyordu bunda ne var sevebilir yani.
Kardrs degil ki onlar kuzen.

Bizim ailemizde akrabayla evlenmek hoş karşılanmaz.Ama sizin ailenizde varsa annenize söyleyin

Oldu ki evlendiniz hamile kaldınız çocuğunuzda hastalık çıkması riski çok yüksek.Hazır açılmamışken unutmaya çalışın farklı ortamlara girin.
Ya cok farkli dusunuyorsunuz ya.
Sanki akraba olmayanlarin coxuklarinda hastalik olmuyor mu?
Allah verirse hastalik herkesin cocugunda olur illa akraba olacak diye borsey yok..

Allah verirse hastalik herkesin cocugunda olur illa akraba olacak diye borsey yok..

Iyi o zaman full sigara ic, alkolik ol. Nede olsa kanser tesadüf bisey degilmi? Ya bilim denilen birsey var. Akraba evliliklerinde cocugun engelli doguma riski cok daha yüksek. Inanmiyorsan buyur google amcayada bir sor istersen.

Bunu mühendis bir arkadaşım da sürekli söylüyodu. Ailede herkes akraba evliliği yapmıştı tüm kuzenlernde kendinde ve kardeşinde aynı hastalık mevcuttu. Akraba evliliği zincirni kırın da kurtulun şu hastalıktan demiştm bi gün. Allah verirse herkeste olur dedi. Sustum. Yav he he diyorum artık :)

Kuzen Kardeş falan değildir...

Evlenen bir sürü kuzenim var...

Çocuk için önce doktora gidip genetik araştırma yaptirdilar çünkü ailede özürlü çocuk vardı...
Ona rağmen evlendiler sağlıklı 3 tane çocukları var....

Ablan ağzını arasın bii...
Ablan biliyor mu duygularını ?

Tek sorun hastalık olsa keşke bana ensest gibi geliyo.

Yorumunuzu okuyunca tansiyon hastasi komsusuna bol bol tuz ye,hastaligini simartma diyen komsu geldi aklima .

Akrabalardaki bozuk genler,kalitimsal bozukluklar irsi olarak dogan cocuga geciyo ve bu risk oldukca yuksek.

Buyuk teyzemin oglu amcasinin kiziyla evlendi,arada problem cikinca tum sulale olaya mudahele ediyo,ben pek tavsiye etmem sirf bu yuzden bile.

Aynen dediğin gbi canım allah verirse her turlu verir cok takilmiyorum onlara ayrica kardesimi sevmedim sonucta kuzenim ve islamda helal bir durum

Fazla abartiyorsunuz bence

Biz göçmeniz bizim eve girip çıkan komşu oğluyla bile evlilik olmuyor. İslamda helal ama bizde eve giren çıkan biriyle evşendin mi rezil olursun. daha yeni bir kuzenim eniştesinin kuzeniyle evlendi. Bayağı uzak yani. Herkes laf etti. Bizimki de abartı belki ama bana kuzen ihtimali bu yüzden bu kadar uzak geliyo.

Bunu mühendis bir arkadaşım da sürekli söylüyodu. Ailede herkes akraba evliliği yapmıştı tüm kuzenlernde kendinde ve kardeşinde aynı hastalık mevcuttu. Akraba evliliği zincirni kırın da kurtulun şu hastalıktan demiştm bi gün. Allah verirse herkeste olur dedi. Sustum. Yav he he diyorum artık :)

Hahah, sen hiç tedbir alma birşey yapma, sonra Allah verdi. Tabi yaa. Bu kadar at gözlükleriyle bakılmaz hayata...

O zaman neden sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz? Veya neden yolda giderken araçlara dikkat ediyoruz? Kısmette varsa çarpar araba zaten veya hasta oluruz. Di mi?

Bence yanlis dusunuyorsun.
Kuzen neki ya nikah dusuyor yani bunda ne var .
Fazla abartiyorsunuz .
Kuzene aşik olunmaz diye bir kaide yok.ki

İlla gidin kuzene aşık olun diye de kaide yok. Onca insan varken neden yani?

Dayimin oglu beni seviyordu bunda ne var sevebilir yani.
Kardrs degil ki onlar kuzen.

Sizce ben yanlış düşünüyorum bence siz yanlış düşünüyorsunuz. Zaten biz burada ancak kendimizce fikirlerimizi yazarız.
Bence sevmemeli. Beraber büyüdüğü veya büyümediği kendi kanından birine insan şehvet duymamalı. Bence diyorum tekrar altını çizeyim.
Aynen dediğin gbi canım allah verirse her turlu verir cok takilmiyorum onlara ayrica kardesimi sevmedim sonucta kuzenim ve islamda helal bir durum
Olay dine bağlanmazsa olmuyor değil mi?

İlla gidin kuzene aşık olun diye de kaide yok. Onca insan varken neden yani?

Sizce ben yanlış düşünüyorum bence siz yanlış düşünüyorsunuz. Zaten biz burada ancak kendimizce fikirlerimizi yazarız.
Bence sevmemeli. Beraber büyüdüğü veya büyümediği kendi kanından birine insan şehvet duymamalı. Bence diyorum tekrar altını çizeyim.

Olay dine bağlanmazsa olmuyor değil mi?
Bu işin dinle alakasi yok canim.
Gonul bu severken kuzen diye secmiyor ki.
Kime kaptirirsa hem zatwn ikiside bekar bu yonden sikinti yok.
Esas olan burda anlasabilmek gerisi boş bana gore.
Benim karsima suanda ciksin kuzen iyi olsun hiç dusunmem onemli olan adam olmaai iyi birisi olmasi kuzen veya başkasi.
Kisilik cok onemli..

Back
X