Vazgecilemeyen Fotoğraflar

Kirazmevsimi07

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
41
0
11
34
Selam KK hatunlari. Pek fazla konu açma fırsatım olmadı şimdiye kadar kısmet buguneymis! Derdim bir turlu vazgeçilemeyen Fotoğraflar . Ben nişanlıyım ve nişanlım yurt dışında kısmet olursa önümüzde ki ay nikahımız var. Nişanlım daha önce bir evlilik yapmiş yabancı bir bayan ile ve anlaşamayarak ayrılmışlar . Bir kac defa eski esi ile olan fotoları farklı yerlerde karşıma çıktı ve ben bundan rahatsız oldugumu defalarca dile getirdim. Nişanlım ailesi ile konuşup artık eskiye dair hiçbirşeyin kalmamasını istedi ve öyle de oldu sanıyorduk,ta ki Dune kadar dün kayınvalidenin evindeydim. Kalem ararken çekmeden bir poşet yere düştü ve içinden fotolar yere dağıldı. Merak edip hepsine baktım ve hala eski Eşiyle olan mutlu aile pozlarıyla karşılaştım. O an ne yapacağımı şaşırdım ve hemen nişanlımı arayıp artık bu durumdan sıkıldığımı söyledim bana tekrar ailesiyle konuşacağını söyledi ama ben artık kabullenemiyorum . Tamam eskiden yaşanmışlıklar var bunu değiştiremem ama hala neden duruyor o fotolar benim o evde bununla karşılaşabileceğim kimsenin aklına gelmiyor mu? Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ? Benim artık bunlara tahammülüm kalmadı tutumum ne Olmalı ? Uzun oldu Hakkınızı helal edin ama lütfen bana bi fikir verin

O an hic birşey yapamadım elim Ayağım titremeye başladı hem atmaya kalksam 2 gün sonra bakacak ve orda olmadığını görünce beni evi karıştırmakla suçlayacak bi kayınvalide var ortada .

Ona bişey cektirememis malum ayda yılda bir geliyorlarmış yurtdışından. Ama onu ne kadar sevdiği hala fotolarını saklamasından belli. Bizim tek bir fotomuz bile yok o evde

Bence de bitmiş gitmiş şey, ben olsam önemsemem bile. Sonuçta bir evlilik, fotoğraflar önemlidir, hatıralardır... Rahatsız olmuşsun, onlar da anlayışla karşılamışlar. Kayınvalide ben atmam da diyebilirdi. Gerçekten unutmuş olabilir onları, önemsememiş olabilir. Bu kadar büyütmeyin bence. Sürekli nişanlıyı arayıp annen atsın demek hoş değil. Rahatsızlığını kendin söylesen daha iyiymiş.

Benim söylememle atacağını hic sanmıyorum. Biten bir şeyin hatırası mı olur? Ben istemiyorum tamam atmayabilir o zaman kaldırsın ortadan benim karşıma çıkmasın

böyle bir evlilik geçirdiğini bile bile evleniyorsunuz ve fotoğrafları kıskanıyorsunuz şimdiden.allah kolaylık versin size.sonra o konuyla ilgili herşey aranızda sorun olacak.ayrıca nişanlınız için bitmiş olabilr ama kayınvalidenizin eski gelininin çekmecede duran fotoğrafları atması gerekmez bence.sonuçta çekmecedeymiş .ortalıkta asılı değilmiş.

• Beğen
Reactions: anu
O an sinir krizi geçiriyor gibi yapıp fotoğrafları da yırtsaydınız tek tek, kv nin de gözü korkardı. :KK53:
Bir taşla iki kuş. :KK53:

Sinirlendiğinizi belli etmeye devam ederseniz evliliğiniz boyunca bu ve bu tarz şeyler Karşınıza çıkacaktır. Benden size tavsiye eşinizin ailesinde rahatsız oldunuz bi konu olduğunda, eşiniz kendi rahatsızmış gibi müdahale etsin sizi karıştırmasın. Mesela bu olay için artık bunların evde Olmasını istemiyorum desin. Şiddetle tavsiye ederim evliliğinizde bi mesele olduğunda bu yolu izleyin.

Nişanlının resimlerden haberi bile yoktur inan bana. Alıp sen atsaydın o resimleri. Sen yine iyisin sadece resimleri varmış. Ben eski Karısının gelinliğini gormuştum.

Fotoğrafları saklayan kayınvalide sanırım. Düşüncesizliğine ver, önemseme. Seni ne kadar önemsiyorsa, sen de onu o kadar önemse. Ha, fotoğrafları saklayan nişanlınsa o fotoğrafları tek tek yedir, az bile. Ama şu durumda onun hiçbir suçu yok gibi görünüyor.

kayınvalide işte.ya söylediği gibi gerçekten haberi yokmuş,ya çöpe atmayı unutmuş yada bilerekten atmıyor ve sizin sinirnizi bozmaya çalışıyordur.
boşver.sonuçta nişanlının evinden,çekmecesinden,yatağından,yastığının altından bulmamışsın resmi.takılma bence ve hiç birşeyde yapma.

• Beğen
Reactions: anu
Back
X