Vazgecilemeyen Fotoğraflar

Gördunmu yırtıp atıp ben bunu gördum attım haberınız olsun diceksin ne kadar ciddi oldugunu anlayacaklar başka yolu yok :)

Selam KK hatunlari. Pek fazla konu açma fırsatım olmadı şimdiye kadar kısmet buguneymis! Derdim bir turlu vazgeçilemeyen Fotoğraflar . Ben nişanlıyım ve nişanlım yurt dışında kısmet olursa önümüzde ki ay nikahımız var. Nişanlım daha önce bir evlilik yapmiş yabancı bir bayan ile ve anlaşamayarak ayrılmışlar . Bir kac defa eski esi ile olan fotoları farklı yerlerde karşıma çıktı ve ben bundan rahatsız oldugumu defalarca dile getirdim. Nişanlım ailesi ile konuşup artık eskiye dair hiçbirşeyin kalmamasını istedi ve öyle de oldu sanıyorduk,ta ki Dune kadar dün kayınvalidenin evindeydim. Kalem ararken çekmeden bir poşet yere düştü ve içinden fotolar yere dağıldı. Merak edip hepsine baktım ve hala eski Eşiyle olan mutlu aile pozlarıyla karşılaştım. O an ne yapacağımı şaşırdım ve hemen nişanlımı arayıp artık bu durumdan sıkıldığımı söyledim bana tekrar ailesiyle konuşacağını söyledi ama ben artık kabullenemiyorum . Tamam eskiden yaşanmışlıklar var bunu değiştiremem ama hala neden duruyor o fotolar benim o evde bununla karşılaşabileceğim kimsenin aklına gelmiyor mu? Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ? Benim artık bunlara tahammülüm kalmadı tutumum ne Olmalı ? Uzun oldu Hakkınızı helal edin ama lütfen bana bi fikir verin
Eşinizden neden bekliyorsunuz ? Bizzat siz uyarın. Bu fotoğraflara şahit oldum rahatsız oluyorum, lütfen yok edin deyin açık açık. Yok etmezlerse de görüşmeyin. Eşinizin ailesi diye de gurursuz olup görüşmek zorunda değilsiniz böyle bir durumda.

Daha önce defalarca konuştum eğer atamayacaksaniz cerceveletip asalım dedim ama verdigi tepkiyi görmeniz lazım Hatırası varmış onun gitmeyi düşünmüyorum zaten ihtiyacım yok olsalar da olur olmasalar da ama laftan anlamadıkları orta da

Selam KK hatunlari. Pek fazla konu açma fırsatım olmadı şimdiye kadar kısmet buguneymis! Derdim bir turlu vazgeçilemeyen Fotoğraflar . Ben nişanlıyım ve nişanlım yurt dışında kısmet olursa önümüzde ki ay nikahımız var. Nişanlım daha önce bir evlilik yapmiş yabancı bir bayan ile ve anlaşamayarak ayrılmışlar . Bir kac defa eski esi ile olan fotoları farklı yerlerde karşıma çıktı ve ben bundan rahatsız oldugumu defalarca dile getirdim. Nişanlım ailesi ile konuşup artık eskiye dair hiçbirşeyin kalmamasını istedi ve öyle de oldu sanıyorduk,ta ki Dune kadar dün kayınvalidenin evindeydim. Kalem ararken çekmeden bir poşet yere düştü ve içinden fotolar yere dağıldı. Merak edip hepsine baktım ve hala eski Eşiyle olan mutlu aile pozlarıyla karşılaştım. O an ne yapacağımı şaşırdım ve hemen nişanlımı arayıp artık bu durumdan sıkıldığımı söyledim bana tekrar ailesiyle konuşacağını söyledi ama ben artık kabullenemiyorum . Tamam eskiden yaşanmışlıklar var bunu değiştiremem ama hala neden duruyor o fotolar benim o evde bununla karşılaşabileceğim kimsenin aklına gelmiyor mu? Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ? Benim artık bunlara tahammülüm kalmadı tutumum ne Olmalı ? Uzun oldu Hakkınızı helal edin ama lütfen bana bi fikir verin

geçenlerde kv eşimin eski sevgilisine aldığı hediyeleri gösterdi bana şakayla karışık..
eşim bozuldu ve tepkimden çok korktu..
bense güldüm geçtim...eşim o anda çok sevindi önemsemediğim için..
çünkü sevmese beni tercih etmezdi..ki zor beğenen biridir..
biten şeylerle yıpratmayın ilişkinizi...

0445"]Benim söylememle atacağını hic sanmıyorum. Biten bir şeyin hatırası mı olur? Ben istemiyorum tamam atmayabilir o zaman kaldırsın
amaam klasik kv iste takma kafaya. es adayin ile iyi iseniz gerisini bosver. kv ile de mesafeli ol.

Bir de şöyle düşün, o fotoğraflarda senin müstakbel eşin var, bir anne ne olursa olsun oğlunun fotoğrafını atamaz ki illa ki saklayacak, olay eski gelini sevmesi falan değil yani..

ben olsam kv gözü önünde hoşlanmadığımı bile bile bunların ne işi var burada der yakardım iyi bir şey dememişsiniz sabırlıymışsın.

Bana farklı oğluna farklı iste ben bunu kaldıramıyorum bi insan nasıl boyle olabir ya Aklım almıyor madem oğlu var diye atmıyor o zaman bizim fotolardan neden tek bir tane bile yok anlamıyorum

Yaa sen onu dıyorsun ben gecen ay bosandım esımden de 4 aydır ayrıyım benım kendı aılem hala esımın fotograflarını saklıyor delırıyorum yaa..Vıtrınden,cekmeceden hergun baska bı yerden yenısı cıkıyo..Bitmiyo resmen ..bu eskı ınsanlar hıcbırsey atma huyuna sahıp degıller..Hergun baska foto yakıyorum hala bıtmedı:/:/

Belki de nisanliniz gorunmeyen bir yere kaldir ama cope atma dedi, olamaz mi? Yani sucu hemen kaynanaya atmak biliyorum moda ama ben olsam isin aslini astarini iyice arastirirdim .

Back
X