Vazgecilemeyen Fotoğraflar

Benim yanımda tum ailesi ile konuştu evlerinizde eskiye ait ne varsa yırtıp atın diye kaynana ağlamaya başladı hatırası varmış. Daha sonra attım dedi ama atmamış

yanlış anlama ama ben kıskanç bir insanım empati yaparak yorum yaptım..
zaten şuan fotoğraflardan bile rahatsızsın ki; atıldı denilip atılmayan fotoğraflar, sürekli karşına çıkmaları, bir yerden gölgesinin gelmesi gibi birşey.
şimdi böyle ise evlenince daha nelerle karşılaşacaksındır.
daha konuları bile acılır mutlaka, konuşma arasında ; bu da senin o kadının gölgesini hissettirir.

Kusura bakmayın ama neden fotoğrafları atsınlar? Sizin başkalarının evindeki fotoğrafa karışma hakkınız var mı, belki seviyorlardır , belki hem oğullarının, hem kendilerinin geçmişinin, hikayelerinin bir parçası olduğu için değer veriyor, atmaya kıyamıyorlardır o atın diye tutturduğunuzu fotoğrafları. Agbim ve eşi ayrıldılar , anlaşmalı, isteyerek ve çok uzun süreli bir evlilikten sonra. Zira ağbim bir daha evlenmeye karar verirse kıskanç ve kaprisli eşi hoşlanmıyor diye evimizde ki fotoğrafları atacak değiliz, o iki insan bır evliliği yürütememiş olabilirler, bu onların sorunu, ama bizler bizimle güleryüz, alçakgönüllülük ve iyi niyete dayalı bir ilişki kuran ve hayatımızın önemli bir kısmında yanımızda olan değerli bir insanı , başkasının ipiyle kuyuya inerek hayatımızdan çıkaramayız. Siz de insanları kontrol etmekten vazgeçin. O fotoğrafların orada olması sizi sevmedikleri, sevmeyecekleri ya da değer vermedikleri anlamına gelmez, düşman ordusuyla savaşa girmiş asker gibi gardınızı almışsınız , rahat olun, korkularınızın geleceğinizi ve evliliğinizi şekillendirmesine izin vermeyin.

Isteyen istediği yerde tutsun ama benim karşıma çıkarmaya kimsenin hakkı yok. Birşeyden korkmuş olsam hele ki bir fotoğraftan baştan bitirirdim zaten bu iliskiyi

Siz de kalem bile arasanız annecim kalem getirir misin ben almayayım nerden ne çıkacağı belli olmaz deyin yumuşak bi şekilde.herseyi onlardan isteyin hem evi de karıştırıyor olmazsınız ;) boşverin belki de sizi gıcık etmek için yapıyor daha da ileri giderse annecim maziye takılıp geleceğini küstürme hastalık var sağlık var diip kapatın konuyu.

Siz de kalem bile arasanız annecim kalem getirir misin ben almayayım nerden ne çıkacağı belli olmaz deyin yumuşak bi şekilde.herseyi onlardan isteyin hem evi de karıştırıyor olmazsınız :KK66: boşverin belki de sizi gıcık etmek için yapıyor daha da ileri giderse annecim maziye takılıp geleceğini küstürme hastalık var sağlık var diip kapatın konuyu.
Bu cok guzel olur bak

sizin kv.denizin evine karışmaya hakkınız yok. orası kendi eviniz değil ki, kaldırın atın ben istemiyorum diyesiniz. üstelik ortadan toplamış, çekmecede poşetteki fotolara da karışmayın. biri benim evimde neyi atıp neyi atmayacağıma karışsa tepkim çok sert olurdu. kadıncağız sadece ağlamakla yetinmiş.

Selam KK hatunlari. Pek fazla konu açma fırsatım olmadı şimdiye kadar kısmet buguneymis! Derdim bir turlu vazgeçilemeyen Fotoğraflar . Ben nişanlıyım ve nişanlım yurt dışında kısmet olursa önümüzde ki ay nikahımız var. Nişanlım daha önce bir evlilik yapmiş yabancı bir bayan ile ve anlaşamayarak ayrılmışlar . Bir kac defa eski esi ile olan fotoları farklı yerlerde karşıma çıktı ve ben bundan rahatsız oldugumu defalarca dile getirdim. Nişanlım ailesi ile konuşup artık eskiye dair hiçbirşeyin kalmamasını istedi ve öyle de oldu sanıyorduk,ta ki Dune kadar dün kayınvalidenin evindeydim. Kalem ararken çekmeden bir poşet yere düştü ve içinden fotolar yere dağıldı. Merak edip hepsine baktım ve hala eski Eşiyle olan mutlu aile pozlarıyla karşılaştım. O an ne yapacağımı şaşırdım ve hemen nişanlımı arayıp artık bu durumdan sıkıldığımı söyledim bana tekrar ailesiyle konuşacağını söyledi ama ben artık kabullenemiyorum . Tamam eskiden yaşanmışlıklar var bunu değiştiremem ama hala neden duruyor o fotolar benim o evde bununla karşılaşabileceğim kimsenin aklına gelmiyor mu? Sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ? Benim artık bunlara tahammülüm kalmadı tutumum ne Olmalı ? Uzun oldu Hakkınızı helal edin ama lütfen bana bi fikir verin
Belki bu fotoğraflardan nişanlınızın da haberi yoktur :KK43: Müstakbel kayınvalidenizle aranız nasıl ?

Sürekli laf sokup duruyor bir bana degil elitlerime de nişanlım geldiğinde de öyle sürat beş karış oturur. Kaza yaptık eve geldik dediği tek şey bu kadar gezerseniz olacağı buydu daha önce hic oğlumun basına bişey gelmedi kesin biri büyü falan yaptı diyip durdu

tek sorunlu kvalide benimki degilmis bende sadece benimki arizali zannediyordum bende yeni evlendigimde bugun disari cikcam anne birsey istiyormusun marketten dedim ne alcanki dedi parfum dedim kizzzz gitme parfum almaya bende 3 tane var eskiden kullaniyordum simdi midem bulaniyor dedi getirdi Verdi bende vovvvvvvv kvalidemde cok marka birseymis diye heryerime sIKdim durdum esim aynen boyle yuzume bakdi durdu:KK57:nerden aldin bu parfumu dedi annen cok hos kadin o Verdi dedim esim almasiyla cope atti esimin eski sevgilisinin parfumleriymis megersem:mad:esim cope atmis oda saklamis bide esim kizinca bana donmus diyorki cope atilirmi kiz oglusum kimbilir kac para Verdi ona:KK57:sende takma guzelim bizim yaslilarimiz bizi uyuz etmeye mutlaka bulur birseyler

Daha evlenmeden nelerle karşılaşıyorsunuz, evlendikten sonra sinirleriniz daha da bozulur. Bence tepkinizi koyun, nişanlınızla da konuşun, eski eşiyle ilgili karşınıza birşey çıkarmasın, sakladığı anı hatıra vs bir eşya falan varsa çöpe atmasını söyleyin.

Hayır da bitmiş bi evlilik var sonuçta ortada ve bana bi gün laf Arasında belki boşanmasalardi şimdi daha iyi olurdu hayati oğlumun dedi

Daha evlenmeden nelerle karşılaşıyorsunuz, evlendikten sonra sinirleriniz daha da bozulur. Bence tepkinizi koyun, nişanlınızla da konuşun, eski eşiyle ilgili karşınıza birşey çıkarmasın, sakladığı anı hatıra vs bir eşya falan varsa çöpe atmasını söyleyin.
Benim kaldıramadığım da bu iste ama bazı insanlara o kadar kolay geliyor ki ben karisamazmisim o fotolara sonuçta benimle ise o fotoların yeri yok benim hayatımda istemiyorum ya rahatsız oluyorum ama anlatamıyorum yasayan anlar

tek sorunlu kvalide benimki degilmis bende sadece benimki arizali zannediyordum bende yeni evlendigimde bugun disari cikcam anne birsey istiyormusun marketten dedim ne alcanki dedi parfum dedim kizzzz gitme parfum almaya bende 3 tane var eskiden kullaniyordum simdi midem bulaniyor dedi getirdi Verdi bende vovvvvvvv kvalidemde cok marka birseymis diye heryerime sIKdim durdum esim aynen boyle yuzume bakdi durdu:KK57:nerden aldin bu parfumu dedi annen cok hos kadin o Verdi dedim esim almasiyla cope atti esimin eski sevgilisinin parfumleriymis megersem:mad:esim cope atmis oda saklamis bide esim kizinca bana donmus diyorki cope atilirmi kiz oglusum kimbilir kac para Verdi ona:KK57:sende takma guzelim bizim yaslilarimiz bizi uyuz etmeye mutlaka bulur birseyler

Sizin kv de çok fesatmış. Benim eşimin annesi de benzer birşey yapmaya çalıştı biz nişanlıyken ama ben biliyordum. Bana "bunu atmayın yeni evinize götürün çok güzel çok güzel" diye eşimin eski kız arkadaşının kullandığı bir eşyayı kakalamaya çalışınca açtım ağzımı yumdum gözümü. Sonrasında da eşime kıyametleri kopardım. Bu konuda çekinirler benden. Böyle insanlara kötü yaranıyor.

Hata etmişsin canım.
Hiç eşini falan aramayacaktın.
Fotoğrafları aldığın gibi çöpe.
Şimdi kaynana düşünsün bakalım.
:D

Benim kaldıramadığım da bu iste ama bazı insanlara o kadar kolay geliyor ki ben karisamazmisim o fotolara sonuçta benimle ise o fotoların yeri yok benim hayatımda istemiyorum ya rahatsız oluyorum ama anlatamıyorum yasayan anlar

Valla ben karşıma bir iki çocukca birşeyler çıkınca bile kıyametleri kopardım. Mesela herhangi bir kitabın arasından taa liseden kalma çocuksu bir aşk mektubu çıkmıştı, sorsan eşimin yıllardır haberi yok, hatta mektubu göstersem "bana mı yazdın hayatım" diyip alacak kadar masum ama ben çok büyüttüm olayı. Hatta bütün kitaplarını yerle bir ettim. Koydum kapının önüne. Napim arkadaş, ben onu uyarmıştım karşıma hiçbirşey çıkartma benden önce sil at diye. :KK14:

Back
X