Şeniz Teşekkür ederim canım..Katmer poğaça şeklinde sarılıyor yanlızca hamuru farklı..Hakikaten denenmesi gereken bulut poğaçadelikafaduldendemiştim ama tam o anda resimler geldi...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ellerine sağlık
Afiyet olsun çalıkuşum..Dün arkadaşlar da sordular hamur tarifini,içersinde gazoz ver dediğimde şaşırdılar ve tatlı olmalı idi o zaman dediler..Aslında gazoz sadece kıvamını sağlıyor tadını almıyoruz,yumuşatıyor..Mahlepli veya hafif tarçınlı açmalar gibi de olabilir tuzunu az katarsak.Tamamen keyfimize kalmış..Ellerine sağlık libyana, çok güzel görünüyorlar.
Gazoz acaba tatlımsı yapıyormu merak ettim.
Mutlaka denyeceğim bu tarifi, bu aralar poğaça yapmaya merak saldım zaten.
ellerine emegine saglik canim benim marifetli arkadasim
nasilda canim cekdi anlatamam
ama biliyosun ben özürlüyüm ya merdane yada oklavayla acmaya :) bunu normal poca gibi yapilsa olurmu???
ah evet gülüm ,Rabbim sağlık versin pasta börek hep bulunuryok balim beceriksizlikden diilde :)
sol bilegimden ameliyatliyim malesefki dönmüyo o yüzdende oklava merdane isi bana uzak düsüyo malesef oysa annemi bi görüceksin yufka acisi var imreniyorum
güzele benziyor bende deniycem bi ara sonucu yazarım
kaydirigubbakcemile3İşte bu şutarafagitti Ben de libyana kayboldu yeni tarifler de yok diyordum. Vee bir baktım bugün gelmiş... Bu tarifi de haftaya deneyeyim bari... Önce anneciğinizin Sihirli eti pufunu yapmayı düşünüyorum...
ellerine saglik askosum ,valla supersin canim istedi bu saatte
biliyosun hala cikmadim su recimden bi
gazozlu tarifler cok oluyo hic denemedim
ama bu aklima yatti
hele sen yapip begendin devamli yapiyosan bundan snra bende yaparim
hele bide okadr kabariyo of deme artik
hamarat arkadaşım yine kolları sıvamışkaydirigubbakcemile3
ohhhhhh yanınada bir demlik çay vallahi canım çekti
ellerine ve emeğine sağlık arkadaşım enfez görünüyorlar paylaştığın için tşk ederim:1hug:
bir numarasın:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?