Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biz konuşalı çok kısa bir süre olmuştu zaten.
Biz tanışmadan çok kısa bir süre önce bir ilişkisi bitmiş ve toparlayamamış.
Madem öyle ben aranızdan çekilirdim dedim, öyle birşey yok dedi, onla da birşey düşünmüyormuş ama sebepte buymuş falan falan.
Gerçi mesele bitti, yollar ayrıldı ama merak edenler için söyleyeyim, ben 27, o da 30.
Ben zaten ciddi bir ilişkiden çıktım, o da öyleymiş az önce ayrılırken öğrendim, yani sebep ergenlik değil, boşlukta olma hissi muhtemelen.
Tekrar teşekkürler ediyorum herkese.
Gerçi mesele bitti, yollar ayrıldı ama merak edenler için söyleyeyim, ben 27, o da 30.
Ben zaten ciddi bir ilişkiden çıktım, o da öyleymiş az önce ayrılırken öğrendim, yani sebep ergenlik değil, boşlukta olma hissi muhtemelen.
Tekrar teşekkürler ediyorum herkese.
Empati yapıyorum, benim başıma gelse böyle bir şey istemezdim heralde.. Ya yol yakınken dönerdim bu işten ya da inciğini cinciğini sorur soruşturur niye böyle yapıyor öğrenirdim..
Söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyor gibi.. garip bir durum bence
Sevgilisi is yerinde bu çok belli. Sizinle bir iki kez konussa sürekli ararsiniz diye onunuzu kesmiş. Adam gece evine gidince de geyik muhabbeti yapıyor.