• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vazgeçmek kolaymı

Vazgeçmek zor ama hayırlısıdır inşallah.
Ve inşallah vazgeçebilirsin.

merhaba,ben nişanlanıp ayrıldım düğünmüze 15 gün kala,çevrendekiler hep konuşur ne yaparsan ne edersen konuşurlar ailen ve çevren seni bildikten sonra konuşssunlar ben yaşadım çok stresli bir süreç zor toparlanıyorsun çünkü ben sevmiştim hem de çok,kaderde olmayınca olmuyor hakkınızda hayırlısı olsun evlenip mutsuz olacağına yol yakınken dönmek daha iyi tabi..yaşadığım için söylüyorum ben zor toparlandım..

bence bu sorunları aşmadan evlenmeyin
ayrılmayacaksınız bile nişanlılık süresini uzatın

zaten son çarem düğün gününü ertelemek. alıp karşıma konuşmaya çalıştım ama konu başka yerlere gitti benim yaptğım hataları saymaya başladı.:25: başka şekillerde konuşmam lazım.

Vazgeçmek derken neyden vazgeçmek? ömrünüzü geçiremeyeceğinizi anladığınız bir adamdan vazgeçmek muazzam kolay!
Klasik düşünce yapısı ama evlendiniz üstüne bir de çocuk yaptınız sonra boşanmaya kalktınız bu daha mı kolay görünüyor? Yada istemediğiniz bir adamla bir ömür bir evi paylaşmaya çabalamak daha mı kolay?
hayata bir kere geliyorsunuz kuzum kim ne der diye ömrünüzü çürütmenin manası var mı? nişanı attınız 10 gün konuşur susarlar.
ama siz mutlu olursunuz. niye çevre kendinizden daha önemli olsun ki?

Back
X