• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vazgeçtiklerimiz bizi iyi bilir

Nerden buluyorsunuz bunları?
Adam bas bas bağırıyor bırak git beni diye ne varsa yapmış yooook anam yooook bırakıp giden yok!!!!
Bu adam işi kendinden biliyor. Evlenirseniz görürsünüz hemen çocuk ister ki siz iyice eve kapanıp kalın. Sonra o başlar ona buna bakmaya aldatır sizi de ama yok siz makyaj yapmamalı birilerine bakıp selamlaşmamalı ve çalışmamalısınız değil mi?

Ayrılmalısın hemen. Kabus gibi. Asla sevme bunu. Bu adam hayatını zindan eder. Sorun sende değil onda. Lütfen kaç bu adamdan, lütfen!

Saka mısınız
Bu adamlari nasil sevip hayatinizin merkezine koyabiliyorsunuz anlamiyorum
Bu adamlarin ne kendilerine ne de size saygisi var
Ozguvensiz korkak heriflerden baska birşey değiller
Onlara prim veren hemcinslerimi gordukce deliriyorum
Sınavıma girecegim,kimse vazgeçilmez değildir diyen taraf olmalıydınız siz,tehdit edilen taraf değil.

arkadsasa katılıyorum boyle bırıyle gelecek asla dusunme bence

merhaba hanımlar , bana zaman ayırdığınız için öncelikle hepinize tesşşekür ederim iyi ki varsınız :KK200:
gelelim bana , erkek arkadaşimla ünide tanıştık. gel zaman git zaman sevgili olduk . çok kıskanç önce makyaj sevmediği için yapmamı istemedi her yaptığım da yuzu düşerdi , bende çok yapan biri değilim ama rimel arada ruj sürüyordum azalttım baya yani. öfkeli biri , kıksanç ama artık ben ona saplantılı diyorum bu kıkskançlı k değil çünkü , en basitinden bir yere gideriz gayri ihtiari insan etrafıana bakar hani birilerine inan baktığımdan değil bakmamda , bakarım yüzü düşer ne oldu ne derim etrafa bakıyon yahu cidden baksam tamam . zaten erkeklere selam vermem versem nerden tanıyon num var mı , konusuyon mu . yok yani kimseyi gözüm görmüyor zaten öyle seviyorum yani ki ben sadece erkek arkadaşıma değil dostlarıma bile çok sadık olan biriyim . sadakat bende ön planda , neyse ikm sınavına gircem mülakat var bana diyor ki istemiyorum olmanı yoksa biter , kimse vaz geçilme değildir dedi .yahu gözlerim doldu . ailem artı işe girsin kendını kurtarsın diye gözümün içine bakıyorlr . bizim ailevi durum iyi degil çok oyle ,tamam olmadı kendi meslekte iş bulunca bırakırım yok . vardiyalı olunca mecbur gece çalısma var istemiyor . devlet kurumu . başka evli olan kadınlarda var . ya ben aileme ne diyim girmiyorum mu deyim annem buldun iş yok olana kadar olursa git diyor yahu arada kaldım . bana bunu nedeen yapıyor ben seviyorum çok onu ? siz olsanız ne yapardınız .
Cok aci birsey soyleyecegim.aci ver gercek. Aileni ayaklar altina alip ezme. Seni okutmuslar gariplerin durumu bile iyi degilmis.ama sen sevgili derdine dusup bula bula bu adami bulmussun. Sinavina gir onceligin ailen olsun. Ben bile once aileni garanti altina aldim ailemin maddi durumunu duzelttim evlerini aldim ve oyle evlendim. En kotusu ne biliyomusn bu adamla devam edersen ucuncu sayfalara cikman an meselesi.Allah korusun diyelim....aklini kullan.bu kiskanclik degil psikopatlik ruh hastasi bu herif

"Kimse vazgeçilmez değildir" demiş yani ya benim dediğimi yap ya da senden ayrılırım diye tehdit etmiş bak sen !
Bu kıskançlık değil güvensizlik
Emek vermişsin ama yazık ki hak etmiyor
Sen kendin için ne yapmak istiyorsan yap ya saygı duyacak ya da defolup gidecek
Ayrıca ben hiç devrikliğe takılmadım gayet net anlatmışsın herkes de bir kulp bulmuş nedense!

Ayrılırım. Hiç de gözünün yaşına bakmam ve evet kimse vazgeçilmez değildir. Siz de bu kadar kör olmayın. Adam hayatınızı sabote etmiş sömürmüs durmuş. Hayatınız çapsız bir herifin ayağına serecek kadar değersiz mi?

merhaba hanımlar , bana zaman ayırdığınız için öncelikle hepinize tesşşekür ederim iyi ki varsınız :KK200:
gelelim bana , erkek arkadaşimla ünide tanıştık. gel zaman git zaman sevgili olduk . çok kıskanç önce makyaj sevmediği için yapmamı istemedi her yaptığım da yuzu düşerdi , bende çok yapan biri değilim ama rimel arada ruj sürüyordum azalttım baya yani. öfkeli biri , kıksanç ama artık ben ona saplantılı diyorum bu kıkskançlı k değil çünkü , en basitinden bir yere gideriz gayri ihtiari insan etrafıana bakar hani birilerine inan baktığımdan değil bakmamda , bakarım yüzü düşer ne oldu ne derim etrafa bakıyon yahu cidden baksam tamam . zaten erkeklere selam vermem versem nerden tanıyon num var mı , konusuyon mu . yok yani kimseyi gözüm görmüyor zaten öyle seviyorum yani ki ben sadece erkek arkadaşıma değil dostlarıma bile çok sadık olan biriyim . sadakat bende ön planda , neyse ikm sınavına gircem mülakat var bana diyor ki istemiyorum olmanı yoksa biter , kimse vaz geçilme değildir dedi .yahu gözlerim doldu . ailem artı işe girsin kendını kurtarsın diye gözümün içine bakıyorlr . bizim ailevi durum iyi degil çok oyle ,tamam olmadı kendi meslekte iş bulunca bırakırım yok . vardiyalı olunca mecbur gece çalısma var istemiyor . devlet kurumu . başka evli olan kadınlarda var . ya ben aileme ne diyim girmiyorum mu deyim annem buldun iş yok olana kadar olursa git diyor yahu arada kaldım . bana bunu nedeen yapıyor ben seviyorum çok onu ? siz olsanız ne yapardınız .
size huzur veren insanları sokun hayatınıza...anlattıklaınız çok vahim...

Nerden buluyorsunuz bunları?
Adam bas bas bağırıyor bırak git beni diye ne varsa yapmış yooook anam yooook bırakıp giden yok!!!!
Bu adam işi kendinden biliyor. Evlenirseniz görürsünüz hemen çocuk ister ki siz iyice eve kapanıp kalın. Sonra o başlar ona buna bakmaya aldatır sizi de ama yok siz makyaj yapmamalı birilerine bakıp selamlaşmamalı ve çalışmamalısınız değil mi?
Böyle bir arkadaşım vardı adam evlenir evlenmez çocuk istedi diye hemen hamile kaldı şimdi de aman çok mutlu aileyiz pozlarında ama adam kızı çocukla bırakıp bekar hayatı yaşıyor arkadaşlarıyla geziyor lafa gelince çoook sefiyooo

Back
X