merhaba hanımlar , bana zaman ayırdığınız için öncelikle hepinize tesşşekür ederim iyi ki varsınız

gelelim bana , erkek arkadaşimla ünide tanıştık. gel zaman git zaman sevgili olduk . çok kıskanç önce makyaj sevmediği için yapmamı istemedi her yaptığım da yuzu düşerdi , bende çok yapan biri değilim ama rimel arada ruj sürüyordum azalttım baya yani. öfkeli biri , kıksanç ama artık ben ona saplantılı diyorum bu kıkskançlı k değil çünkü , en basitinden bir yere gideriz gayri ihtiari insan etrafıana bakar hani birilerine inan baktığımdan değil bakmamda , bakarım yüzü düşer ne oldu ne derim etrafa bakıyon yahu cidden baksam tamam . zaten erkeklere selam vermem versem nerden tanıyon num var mı , konusuyon mu . yok yani kimseyi gözüm görmüyor zaten öyle seviyorum yani ki ben sadece erkek arkadaşıma değil dostlarıma bile çok sadık olan biriyim . sadakat bende ön planda , neyse ikm sınavına gircem mülakat var bana diyor ki istemiyorum olmanı yoksa biter , kimse vaz geçilme değildir dedi .yahu gözlerim doldu . ailem artı işe girsin kendını kurtarsın diye gözümün içine bakıyorlr . bizim ailevi durum iyi degil çok oyle ,tamam olmadı kendi meslekte iş bulunca bırakırım yok . vardiyalı olunca mecbur gece çalısma var istemiyor . devlet kurumu . başka evli olan kadınlarda var . ya ben aileme ne diyim girmiyorum mu deyim annem buldun iş yok olana kadar olursa git diyor yahu arada kaldım . bana bunu nedeen yapıyor ben seviyorum çok onu ? siz olsanız ne yapardınız .