• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vazgeçtiklerimiz bizi iyi bilir

ne demek istediniz anlayamadım ?
Bu kadar kıskanç ise etrafa baktığınızdan şüpheleniyorsa karşılaştığınız her erkek ile iletişimde olduğunuzu sanıyorsa kendi de böyle şeyler yapıyordur ki sizin de yapacağınızı sanıyordur :(

Gözlerim ağrıdı konunu okurken. Zaten hepsini de okumadım. Bana bu zulmü yapmaya hakkın yok.

Ayrıca bir insan zaten bir kurum olamaz :işsiz:
okumak zorunda değilsin . neden yorum yapıyosun . sen hiç şiir okumamışın belli ki

Şurada o kadar konu açılıyor hiç mi ders almıyorsunuz. Böyle adamların size “sahip” çıktığını sanıyorsunuz ama onlar devasa egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar.
Gerçekten seven ve iyi kalp taşıyan bir adam sizin her zaman arkanızda durur. Size destek olur. Yanlışı gösterir sadece. Artık anlayın şunu. Sonu ya çocuklu ya çocuksuz mahkeme kapıları.

Elin ekmek tutsun
Ailen başındayken kimseyi karıştırma hayatına
Kıskanılma zevkini anlamıyorum zaten “şu yaşıma gelmişim hareketlerimi ayarlayamıyorum sen beni yönet” demekten başka bişey gibi gelmiyor
Sen dik dur o koşsun Peşinden sen kabul etme o kabul etsin yoksa dediği gibi kimse vazgeçilmez değil

okumak zorunda değilsin . neden yorum yapıyosun . sen hiç şiir okumamışın belli ki

Konunu sonuna kadar okumadığımı belirttim.

Şiir çok okudum.
Kendini şair mi sandın kuzum? Şair de olmuş olsan, (ki normal cümle dahi kuramıyorsun) burası şiir yazılacak yer değil. Hadi rast gele vaktimi daha fazla harcamana müsade edemeyeceğim.

O kadar emek var diyorsun da yavrum ailen sen oku diye emek verdi, besledi büyüttü okumak istedin yolladı. Belki harcamalarını kıstı, sende o kadar sınava girdin kazandın yıllarca okudun.
Bir ergenin egosu için bunları bir kenara mı atacaksın.
En çok kendine yazık edersin.
Lütfen bunu ne kendine ne de ailene yapma.

merhaba hanımlar , bana zaman ayırdığınız için öncelikle hepinize tesşşekür ederim iyi ki varsınız :KK200:
gelelim bana , erkek arkadaşimla ünide tanıştık. gel zaman git zaman sevgili olduk . çok kıskanç önce makyaj sevmediği için yapmamı istemedi her yaptığım da yuzu düşerdi , bende çok yapan biri değilim ama rimel arada ruj sürüyordum azalttım baya yani. öfkeli biri , kıksanç ama artık ben ona saplantılı diyorum bu kıkskançlı k değil çünkü , en basitinden bir yere gideriz gayri ihtiari insan etrafıana bakar hani birilerine inan baktığımdan değil bakmamda , bakarım yüzü düşer ne oldu ne derim etrafa bakıyon yahu cidden baksam tamam . zaten erkeklere selam vermem versem nerden tanıyon num var mı , konusuyon mu . yok yani kimseyi gözüm görmüyor zaten öyle seviyorum yani ki ben sadece erkek arkadaşıma değil dostlarıma bile çok sadık olan biriyim . sadakat bende ön planda , neyse ikm sınavına gircem mülakat var bana diyor ki istemiyorum olmanı yoksa biter , kimse vaz geçilme değildir dedi .yahu gözlerim doldu . ailem artı işe girsin kendını kurtarsın diye gözümün içine bakıyorlr . bizim ailevi durum iyi degil çok oyle ,tamam olmadı kendi meslekte iş bulunca bırakırım yok . vardiyalı olunca mecbur gece çalısma var istemiyor . devlet kurumu . başka evli olan kadınlarda var . ya ben aileme ne diyim girmiyorum mu deyim annem buldun iş yok olana kadar olursa git diyor yahu arada kaldım . bana bunu nedeen yapıyor ben seviyorum çok onu ? siz olsanız ne yapardınız .
Yahu siz kendinizde misiniz?
Adam sizin birey oldugunuzu kabul etmiyor bile, hayat boyle birsey degil.

Cidden bu adamin neyini sevdiniz?

Konunu sonuna kadar okumadığımı belirttim.

Şiir çok okudum.
Kendini şair mi sandın kuzum? Şair de olmuş olsan, (ki normal cümle dahi kuramıyorsun) burası şiir yazılacak yer değil. Hadi rast gele vaktimi daha fazla harcamana müsade edemeyeceğim.
ya sen git zaten senin gibi insanlıktan nasibini almamış birini konumda görmek istemiyorum , bilmiyorum artık kime sinirlenin ama , ben seni tanımam git o kimse onunla çöz prablemini

Saka mısınız
Bu adamlari nasil sevip hayatinizin merkezine koyabiliyorsunuz anlamiyorum
Bu adamlarin ne kendilerine ne de size saygisi var
Ozguvensiz korkak heriflerden baska birşey değiller
Onlara prim veren hemcinslerimi gordukce deliriyorum
Sınavıma girecegim,kimse vazgeçilmez değildir diyen taraf olmalıydınız siz,tehdit edilen taraf değil.

merhaba hanımlar , bana zaman ayırdığınız için öncelikle hepinize tesşşekür ederim iyi ki varsınız :KK200:
gelelim bana , erkek arkadaşimla ünide tanıştık. gel zaman git zaman sevgili olduk . çok kıskanç önce makyaj sevmediği için yapmamı istemedi her yaptığım da yuzu düşerdi , bende çok yapan biri değilim ama rimel arada ruj sürüyordum azalttım baya yani. öfkeli biri , kıksanç ama artık ben ona saplantılı diyorum bu kıkskançlı k değil çünkü , en basitinden bir yere gideriz gayri ihtiari insan etrafıana bakar hani birilerine inan baktığımdan değil bakmamda , bakarım yüzü düşer ne oldu ne derim etrafa bakıyon yahu cidden baksam tamam . zaten erkeklere selam vermem versem nerden tanıyon num var mı , konusuyon mu . yok yani kimseyi gözüm görmüyor zaten öyle seviyorum yani ki ben sadece erkek arkadaşıma değil dostlarıma bile çok sadık olan biriyim . sadakat bende ön planda , neyse ikm sınavına gircem mülakat var bana diyor ki istemiyorum olmanı yoksa biter , kimse vaz geçilme değildir dedi .yahu gözlerim doldu . ailem artı işe girsin kendını kurtarsın diye gözümün içine bakıyorlr . bizim ailevi durum iyi degil çok oyle ,tamam olmadı kendi meslekte iş bulunca bırakırım yok . vardiyalı olunca mecbur gece çalısma var istemiyor . devlet kurumu . başka evli olan kadınlarda var . ya ben aileme ne diyim girmiyorum mu deyim annem buldun iş yok olana kadar olursa git diyor yahu arada kaldım . bana bunu nedeen yapıyor ben seviyorum çok onu ? siz olsanız ne yapardınız .
Haklı kimse vazgeçilmez degildir. Sen vazgeç bundan. Hayatın boyunca ona bağımlı mı kalacaksın? Tabiki kendi kariyerin için ne gerekiyorsa yspacaksin. Hadi onunla ayrildin ve o istemedigi içinde sınava girmemistin ne olacak ?

Haklı kimse vazgeçilmez degildir. Sen vazgeç bundan. Hayatın boyunca ona bağımlı mı kalacaksın? Tabiki kendi kariyerin için ne gerekiyorsa yspacaksin. Hadi onunla ayrildin ve o istemedigi içinde sınava girmemistin ne olacak ?
Hayatta her şey var evet

yani öyle biri değil dayak konsunda , öfkesi dilinde oluyor öyle bir şiddet olmaz tanıyorum onu

dayak yemediğini mi sanıyorsun?
ille elle mi dövsün. şiddetin alasını yaşıyorsun. öz güvenin gitmeden ayrıl.
çocuğun her şeyi ofsayt.
gerçek bir erkekle birlikte olma şansından çalma bu oğlanla vakit kaybedip.

Kıskançlık,davranışlarını ve hayatını kontrol etmeye çalışan birisi...bilemedim bunun adı sevgi olamaz.Askta değil.. insan sevdiğine saygılı olur onun seçimlerine ve tavırlarına saygılı olur..
Bizim türk kızları nedense böyle bencil ve despot tiplere bayılıyorlar.Kiskaniyor beni çünkü cokkk seviyor diyorlar..ama evlenince kısa bir süre sonra acı gerçekle yüzleşince kk ya konu açıyorlar

dayak yemediğini mi sanıyorsun?
ille elle mi dövsün. şiddetin alasını yaşıyorsun. öz güvenin gitmeden ayrıl.
çocuğun her şeyi ofsayt.
gerçek bir erkekle birlikte olma şansından çalma bu oğlanla vakit kaybedip.
Ya ben şunu anlamıyorum
Kkda çok yaygın
"Taniyorum onu",hayır ben kendimi bile taniyamiyorum bazen ,sen karsindakini nasil bu kadar tanıyorsun ki daha sevgilisiniz
Annemle babam 25 senedir evli ama onlarin bile turlu turlu huylari çıkıyor
Hayır yani neyini taniyon iki olaya vereceği tepkiyi tahmin eden herkeste taniyorum askomuu kesiliyor forumda

Kıskançlık,davranışlarını ve hayatını kontrol etmeye çalışan birisi...bilemedim bunun adı sevgi olamaz.Askta değil.. insan sevdiğine saygılı olur onun seçimlerine ve tavırlarına saygılı olur..
Bizim türk kızları nedense böyle bencil ve despot tiplere bayılıyorlar.Kiskaniyor beni çünkü cokkk seviyor diyorlar..ama evlenince kısa bir süre sonra acı gerçekle yüzleşince kk ya konu açıyorlar
Ya kiskanmiyor işte sıkıntı orada , bu kıskançlık değil bence , onu bu şekilde AA beni kıskanıyor seviyor demedim , bana görede yanlış

Ya kiskanmiyor işte sıkıntı orada , bu kıskançlık değil bence , onu bu şekilde AA beni kıskanıyor seviyor demedim , bana görede yanlış
Yani kiskanmiyor derken bunun adı kıskançlık olmaz bende kıskancım ama bu şekilde degil

Sen ona değil kendi hayatına bak.Yoksa ilerde çok pişman olursun.Zaten kıskançlıkları böyle saygısız bir şekilde devam ederse senin ondan soğuman çok muhtemel.

Back
X