2yıldır eşim ve bende sorun olmamasına rağmen bebek sahibi olamıyoruz bugün ki yaşadığım son hayalkırıklığı beni vazgeçirdi.. her ay belirti yaşamaktan her ay tek çizgi görmekten her ay hayalkırıklığına uğramaktan yorgun düştüm. ne aşılama ne tüp bebek denemeyeceğim bile çünkü bu kadar hayalkırıklığı ve umutsuzluk üzerine denenecek diğer yöntemlerinde cevap vereceğini düşünmüyorum.. bugün ki sonucunda negatif çıktığını artık bebek düşünmüyorum dediğimde eşim yıkıldı o yinede benden daha umutluyduydu en azından bir parça olsa da umut taşıyordu ki içinde üzülme ağlama olacak takma ve böyle bir cümle bir daha kurma dedi.. ama dağıldım yıkıldım tutmak istemiyorum kendimi ve tutamıyorumda zaten((
2yıldır eşim ve bende sorun olmamasına rağmen bebek sahibi olamıyoruz bugün ki yaşadığım son hayalkırıklığı beni vazgeçirdi.. her ay belirti yaşamaktan her ay tek çizgi görmekten her ay hayalkırıklığına uğramaktan yorgun düştüm. ne aşılama ne tüp bebek denemeyeceğim bile çünkü bu kadar hayalkırıklığı ve umutsuzluk üzerine denenecek diğer yöntemlerinde cevap vereceğini düşünmüyorum.. bugün ki sonucunda negatif çıktığını artık bebek düşünmüyorum dediğimde eşim yıkıldı o yinede benden daha umutluyduydu en azından bir parça olsa da umut taşıyordu ki içinde üzülme ağlama olacak takma ve böyle bir cümle bir daha kurma dedi.. ama dağıldım yıkıldım tutmak istemiyorum kendimi ve tutamıyorumda zaten((
Üzülmeyin lütfen daha kötü durumda olanlarda var.Allah tan ümit kesilmez.bu tip durumlarda stres oluncada etkiliyo.o nedenlede olmayabilir.
Allah'tan Umut Kesilmez..
kesinlikle yanlış anlaşılmasın isyan değil ama pes ettim...
cnm benim bole biseyden vazgecilir mi hic?dusunsene evde bitane cuce var bole sosis bacakli minik parmakli ciyciy sesli minik bebiscnm benim omrunuz boyunca ugrasmaniz gerekse bile vazgecmeyin hic...hem bebis yapcaz diye sey yapmayn sadece oyleisne yapin cnm hic beklemediginiz anda birden kapinizi calcak minik cadi hatta belki cadilar esine tmmen katilyiorum cnm bidaha ole cumle kurma...senin moralini yuksek tutmaya calisiyor esin ama sen pes ediyorsun olur mu...dusunsene kocaninda belki ihtiyaci vardir motivasyona vs...cnm benim insallah o cok istediginiz bebege kavusurusnuz ve cok mutlu olurusnuz cnm
cnm öncelikle allah sabır versin ve biran önce evladınıza kavuştursun sizi.ama pes etmek için çok erken bizim bir yakınımız tam 17 sene sonra ikiz bebekleri oldu maddi manevi o kadar çok yıprandılarki ama birbirlerinden hiç vazgeçmediler denemedikleri tedavi ot kocakarı ilacı doktor kalmadı.ayrıca burda bebek isteyen arkadaşlar diye güzel bi topik var biz dertlerimizi orda paylaşıyoruz ordada 8 senedir deneyenle fln var bence umudunu kaybetme beklenen çok değerli çünkü
canım ilk önce moralini hiç bozma.umudunu asla yitirme.daha 2 yılda ne varki.bizim komşumuz var.18 yıl sonra bebekleri oldu.şimdi 2 yaşında maşallah.rabbim izin verirse layık görürse olur.pes etme.sen yapacağını yap tedavini ol.tüm yolları dene takdir de allahtan artık.biz sadece aciz kullarız rabbim her şeyi bizden iyi bilir.bende 2 düşük yaptım.rüyama b,le gelmiyodu meleklerim dün gece o kadar çok yalvardım ki rabbime rüyamda gördüm.anne diye boynuma sarılıyodu öyle etkisinde kaldım k, saatlerce ağladım.hiç umudum kaybetmiyorum.inşallah bizde bir gün anne olacağız...
Bu neyin vazgeçişi?
Bunun hamileliği , her ay kontrolü , doğumu , bebeğin bakımı vs. vs. var onlarda zorluk yaşarsan da vaz geçmeyi mi düşünüyorsun yarı yolda?
Hadi bakim annelerin, anne olmak isteyenlerin öyle vazgeçme gibi bir lüksleri yoktur.
mrb benim bugün evlilik yıldönümüm tam 6yıl oldu hep çocuk istedim durdum tüp bebek iğne ilaç tedavisi denedik olmadı ben bile olcak inanıyorum maddi manevi herşeyimi kullanacam bunun uğruna derken senin böyle olman bana üzüntü verdi demekki bizim imtihanımız bu bizim biraz çaba göstermemiz gerekiyo eltm görümcem yeni bebekleri oldu inan onları gördükce yılmıcam yıkılmayacağm diyorum en azından eşim için durmak yok yola devm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?