vazgeçtim artık :(

Doktor ne diyor peki?

hiç bi sorun yok ikinizde de takma kafana bu kadar diyo :s

arkadaşım aklına korku getirme 40 gün ne düşünürsen o olur diyorlar her aklına geldikçe biliyorum olcak de herşey pozitif düşüncede bitiyor

2yıldır hep pozitif pozitif ama yinede olmadı nası bi orantı var çözemedim :)

canım madem bu kadar çokistiyorsun tüp bebek felanda düşünmüyorsun pre seedi dene onunla hamile kalanları çok duydum

hiç duymadım araştırayım hemen

üzülme canım benimde 4yıldır olmuyor büssürü tedavi 3aşılama ve 1 tüp bebek denesi am yok neyapalım nasip inan bölesi demekki bizim daha hayırlı sıkma canını olur inşallah..

rabbim sanada tez zamanda nasip etsin inşşallah

bende düşünüyorum hamile kalanlartı çok duydum ama birde doğum yapanlara rast gelsem neyse 1 ay aha deniyim sonra aliyim

rabbim isteyen herkeze vewrsin inşallah çok zor bir durum çok ii biliyorum ama neyapacan
bende aslında isyan bayrağını çektima ama ne çare ölede yapsak bölede yapsak rabbim vermiycek oldumu vermiyor ama zamanı vardır inşallah olacak senin benim bizim gib herkezin

Kızlar ablamın kayınvalidesinin 7 sene olmamış.Sonrada önünü alamamış 4 tane olmuş:).Böyle umudunu kesip hamile kalan çok varki:)

gelsin o zaman (

Cok karamsar olmayin ama bi bakmissiniz bebis aniden gelmis

inşallah kafama takmiim diyorum ama yumurtlama günümü de biliyorum ve deli gibi ona odaklanıyorum :S sonuç ise hüsran

Kızlar ablamın kayınvalidesinin 7 sene olmamış.Sonrada önünü alamamış 4 tane olmuş:).Böyle umudunu kesip hamile kalan çok varki:)

hey maaşallahhhh

Benimde 4 sene olmadi.sonra bir kizim oldu cok sükür.Simdide ikinci olmuyor.hatain ne getirecegini bilemeyiz.

Zaman ne getirir bilinmeki canim bende 2 sene tedavi gördüm Simdi hamileyim ikizlerime RABBIM ol deyince oluyor inan hic umudunu yitirme bence olumlu düsün

merhabalarr:)))) ilk öncee şunu söylemek istiyorum...pes etmeyecek kadarr çok nedenin var...neden mi? çünkü hem senin hemde eşinin bir sorunu olmaması gerçekten çok pozitif bir durum..eminim 2 yıldırr neden olmadığına dair çok tetkikler yapmışsındır. Ama bazen çok saçma sapan nedenlerden de aslında gebe kalmayı önleyici faktörde oluyor..mesela 55 kilonun altında olmak gibi, mesela dişlerde amalgam dolguların bulunması gibi... sen bütün tetkikleri yapmış olmana rağmen tıbben doktorlar sana bir sorun yok bebek yapabilirsin diyorsaa..işte bu harikaa bir durumm....PES ET AMA ISRARLAA BEKLEMEKTEN, HIRS YAPMAKTAN VE ÜZÜLMEKTEN PES ET...hayatını akışına bırak..kendini zamana ve yaşantıyaa bırak..sadece birbirinizi istediğiniz için birliktee olmanızı öneririm...yaşadığından keyif almasın..standford üniversitesinde yapılan bir araştırmada genelllikle ilişki esnasında keyife ulaşmış bayanların çok daha döllenmeye açık olduğu sonucuna varmış..vee eğer durumun müsaitsee kendi kesenizee uygun bir tatilee gidin...bebeğin mutlaka ve mutlaka olacak sadecee bebeğinin geleceği zamanı kendisinin tayin edeceğini düşün..ne zaman geleceği konusunda yönlendirmeyi sevmiyor olabilir:)))
en azından kaygılanarak,üzülerek, ayda bir test yapıp strese girererk birşey elde edemediğini gördün...bide böylesini denemekten kime zararı olur ki? seninde bir bebeğin olucakk sadece biraz naz yapıyor olmalı!!!

Zaman ne getirir bilinmeki canim bende 2 sene tedavi gördüm Simdi hamileyim ikizlerime RABBIM ol deyince oluyor inan hic umudunu yitirme bence olumlu düsün

hadi ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını.. peki bişi sorcam tedaviyle mi yoksa tedavi sonrası spontan mı oldu gebelik

hadi ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını.. peki bişi sorcam tedaviyle mi yoksa tedavi sonrası spontan mı oldu gebelik

Amin canim insallah Darisi basina seninde..
tedaviyle oldu canim benim aslinda hapla adet olan biriyim ben normal adet bile olamadim düsün 3 senelik evliyim bu sene nasip oldu iste doktora gittim yumurtalarin tembel dedi testler falan filan igne uygun görüldü basladim hergün igne yaptim kendime göbekten 1.bucuk yil sürdü sanirim cünkü yavas yavas ilerledik kist falan olur diye herneyse olustu yumurtam sonra catlatma ignesi oldum ama negatif oldu sonuc hapla adet oldum sonra tekrar basladik bi iki ay sürdü ayni tedavi en sonunda umutszdum ama doktorum müjdeli haberi verdi bu arada doktorumun destegi cok iyiydi bana karsi sende o yüzden problem yapma zamana birak istersen birazciik

aynen yaa yapmadığım test herhangi birşey kalmadı doktorum sadece kafana çok takıyorsun dedi gerçektende öyle çok tez canlıyım bu ay 3yumurtam birden çatlladı çatlayan 3yumurtaya rağmen hamile kalamadığımı öğrenmek yıktı beni şu aklımdan attım hamile kaldım yazılarını okuyunca deneyeyim diyorum ama mümkün değil aklımdan çıkmıyor ki yumurtladım acaba döllendi mi acaba kaç gün oldu rahime düştü mü diye :44: off offf

cnm hemen pes etme bence bende bu ay cok ümitliydim ama olmadı
kendime gelemedim sonra genc yaşta genc kızlarn menopaza girdiklerini
okudm ve regli oldum için şükrettim
aşılama düsünsene dr konuş ve dene pes etmekk yokk

aaaaa! pes etmediğine değmiş

dediğin gibi yok pes etmek felan bu kadar moral dolu cevaplarınız sayesinde bende bir anda sönen umut ışığı yeniden yandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…