• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Ayrılık Aileyle Aynı Evde Oturma Meselesi

Baştan konuşmanız çok akıllıca olmuş, yoksa burda kv aynı evde yaşıyorum napmalıyım diye konu açabilirdin arkadaşım şanslısın. Kararından vazgeçme

Ailesiyle duzeni aynen devam edecek,
Bir evin sorumlulugunu alma gibi bir derdi olmayacak,
Yedigi onunde yemedigi arkasinda yasayip gidecek,
Beraberinde eve bir de yatak arkadasi eklenecek.
Kendine hayat arkadasi isteyen adam yeni bir hayat kurar, adamin boyle bir derdi yok.

Ya anne baba ile yaşamak istemek ne demek ? Ben kocamla cinsellik rahat rahat yaşayıp rahat rahat duşa gidip şortla atletle gezemeyeceksem ev içinde bacaklarımı aça aça tv karşısında oturamayacaksam o zaman neden evleneyim? Bu adamların derdi ne kurtulun şu adamdan
Bu adamlar hasta bence. Bir arkadaşımda da vardı bundan oğlanın yaşı 30 u geçmişti babasıda yoktu tek annesi vardı kızı birlikte yaşamaya ikna etmeye çalıştı olmadı sonra birbirine çok yakın yerde bi evde oturacaklardı hergün gidip annemi yoklayacağız diyordu hergün hergün. Ha birde annem elden ayaktan düşerse ben yanıma alacağım ben bakacağım derdi. Kadın sapasağlam iken hastalanmasına hesaplıyordu. Birde abisi vardı adam yuvasını kurmuş başka şehirde mis gibi iki çocuğu var annesine arada sırada gelip ziyaret ediyorlardı tertemiz. Sonuç mu me oldu kız bunla evlenmedi ayrıldılar. Kız başkasıyla evlendi oğlan mı o hala bekar :halay:yaşta 35 oldu tabi :KK53:

Normalde insanlar kendi evim yuvam bı catim olsun der normali budur... Hani hiç kimsesi olmayan yaşlı bakıma muhtaç değil ki

Balık baştan kokar. Bu işin sonu yok

Anne babaya yakin oturmak istiyorum dese anlayacagim da ayni ev ne yahu. Valla arkaniza bakmadan kacin. Evlendikten sonra zaten daha bir dusuyorlar annelerinin üstune.Basiniza bela almadan uzaklasin derim.

Allah herkesi kendi evinde sag selamet etsin,evin ayri olmasi lazim.
Ben kv ie ayni evde yasadigimi dusunmek istemiyorum,ruhum daraliyor.
Cok severim kendisini ama kv ye 1 hafta kendi anneme 2 hafta dayanabiliyorum,duzenimi ariyorum hemen.
Ayri ev yoksa bnde yokum diyin.

Evlenince alkol yok ne demek.kisilik mi degistirecek.
Ben bekarken gezeyim egleneyim yiyeyim iceyim kendim gibi yasayayim adam evlenince artik bunlar olmaz desin niye?ben bu saydiklarimi seninle yasayabiliyor ve keyif aliyorum diye seninleyim.
Sizin yasam tarziniz benim tarzim.dusunuyorum da bana evlenince disarda yemek yiyemez icemeyiz diyecek.ee kocum simdi niye haftanin 4 gecesi disardayiz degisen ne olacak der yol veririm.
Ayrica insan evlenince kendi evim kendi yuvam kendi keyfim kendi rahatim olacak der aile ile oturmak ne demek

Bı devirde aynı evde yaşamak mı kalmış ya, ailesi elden ayaktan düşmemişte uzak durun böyle kişilikten. İçki olayıda tamamen saçma şimdi içiyor ama evlenince yasaklanıyor saçmalık ötesi.

Mesaj atmış seni ne kadar sevdiğimi bilmiyorsun diye .
Yav he he ....
Hayır anne baba yaşıyor , sapasağlamlar .
Bildiğin eve hizmetçi , kendisine yatak arkadaşı istiyor adam beni. :KK53::KK14:
Beni haaa, beni Random'u :KK53:
Neyse ki mantiklisiniz ...
Malesef hayal dünyasında yaşayan, adama kanmak isteyen ,bile bile evlenip sonra ağlayan kadınlar var.

Neyse ki mantiklisiniz ...
Malesef hayal dünyasında yaşayan, adama kanmak isteyen ,bile bile evlenip sonra ağlayan kadınlar var.

Beni az çok anlamıştır diyordum , tanımıştır yani.
Ama yok tanıyamamış böyle şeylerle karşıma geldiğine göre.
Hayal dünyasında olan kendisiymiş, uyandırdım. :KK14:

Ha ben de uyandım tabi.

Ya yazılanların yarısını kahkahalarla okudum. Tespit, değerlendirme ve yorumlar şahane. Traji komik bir hikaye bu, milyonlar yaşadı ve yaşamaya devam ediyor. Sevgiliniz kendisini kafası karışık rahmetli ( yakında eski sevgili kontenjanında yerine alacak gibi) moduna almış. hem içerim hem giderim yarin parmağında yüzüğümü görünce şarabı ben artık neyleyim demiş. yetmemiş tek sevdiğim severim ama ailem olmadan asla demiş. ya bunlara karşı ‍♂️ köle savar geliştiremediler hala. Eşiniz olur onun ailesi sizin aileniz gibi olur tabi boşayana kadar anlarım ihtiyaç olur; ekonomik kriz, geçinemezler, ticaret yapar batarlar bi süre yaşamak zorunda kalırsınız, hastalık olur, bakım gerekir bir süre birlikte yaşarsınız ya da tüm kardeşler toplanır kesenin ağzını açar ve bir hasta bakıcı tutarsınız evinde rahat eder sizinde aklınız kalmaz, çok yaşlanmıştır yanımızda yaşasın dersiniz hepsi bir seçenek. ancak herkes hayatta sağ, sağlıklı niye birlikte yaşayasınız?! ekonomik bir darboğazda yok sanırım ya da sevgilinizin parası mı yok? ev geçindiremeyeceğini mi düşünüyor? Niye ailesinin yanına taşınasınız ki? Kurulu bir düzen üzerine sonradan gelen ve ayak uydurmak zorunda kalan olasınız ki? Kendi adıma içen ya da içmeyi öneren biri olmasamda evlendikten sonra içmiyoruz nedir? yani bırakabilir tabi ki insan inançları gereği, sağlık açısından ancak niye imzayı atınca? noluyor imzalar atılınca hiç anlayamadım. Hayatta kendi için kararlar almayı başkalarına ya da olaylara bağlayarak mı başarıyor acaba? Ne saçma. evlilik kurumu ya da uğruna alışkanlıklarından vazgeçtiğin insan gidince ( ölünce, terk edince, terk edilince) yine her şeyi serbest durumuna mı alacak? Akıl nasıl çalışıyor anlayamadım. Ayrı dünyaların insanlarıyız deyin ve kaçın.

Random ablacım bu adam evliliği boyunca sürekli fikir değiştirir ve seni de strese sokup çıldırtır, bir insanın ya prensipleri vardır ya yoktur, alkol bir örnek sanırım, tamam insan bir zaman içer sonradan içmemeye karar verir ama bunu evlenmek gibi sebeplere bağlamaz, ben sana birşey diyeyim mi? Abartı bulacaksın belki ama evlenince değişimden bahseden adamdan korkarım ben, seni de değiştirmeye belli kalıplara sokmaya kalkar, başaramayınca elinden geleni ardına koymaz, evlilik karakter değişimi demek değildir ki, bu adam duruma göre karakter değiştirmeye meyilliyse çevresindeki insanlardan çabuk etkilenir ve sana da çevresinin isteği doğrultusunda baskı yapar, büyümemiş, olgunlaşmamış, uzak dur bence.

tam da böyle bir adamla evlenmişim. İleri görüşlülüğünüzü tebrik ederim.
Tek fark bana yalan söyleyerek kandırdı ve dürüst olmadı evlendikten sonra bu tarz bir adam haline geldi. Ben de gezmeyi tozmayı eğlenmeyi seven biri iken imza atar atmaz kendi kurallarını koydu ve beni değiştirmeye çalıştı değiştirmeyince de bıraktı. Bunlar bir de böyle bir hayatın harika ötesi ve kendilerinin de harika olduğunu düşünüyor. Hemen de bir köle arayışına girerler. Rabbim herkesi böyle tiplerden korusun 5 yıl yaşlandım 1 yılda allaha havale ettim eminim o gerekeni benim yerime yapacaktır.

Son düzenleme:
Arkadaş ağır şakacı galiba

Yani ana baba sağ ve sağlıklı neden birlikte oturmak istiyor

Bir de bakalım onlar istiyor mu

Şahsen ben evinde kimseyi istemem

Ya yazılanların yarısını kahkahalarla okudum. Tespit, değerlendirme ve yorumlar şahane. Traji komik bir hikaye bu, milyonlar yaşadı ve yaşamaya devam ediyor. Sevgiliniz kendisini kafası karışık rahmetli ( yakında eski sevgili kontenjanında yerine alacak gibi) moduna almış. hem içerim hem giderim yarin parmağında yüzüğümü görünce şarabı ben artık neyleyim demiş. yetmemiş tek sevdiğim severim ama ailem olmadan asla demiş. ya bunlara karşı ‍♂️ köle savar geliştiremediler hala. Eşiniz olur onun ailesi sizin aileniz gibi olur tabi boşayana kadar anlarım ihtiyaç olur; ekonomik kriz, geçinemezler, ticaret yapar batarlar bi süre yaşamak zorunda kalırsınız, hastalık olur, bakım gerekir bir süre birlikte yaşarsınız ya da tüm kardeşler toplanır kesenin ağzını açar ve bir hasta bakıcı tutarsınız evinde rahat eder sizinde aklınız kalmaz, çok yaşlanmıştır yanımızda yaşasın dersiniz hepsi bir seçenek. ancak herkes hayatta sağ, sağlıklı niye birlikte yaşayasınız?! ekonomik bir darboğazda yok sanırım ya da sevgilinizin parası mı yok? ev geçindiremeyeceğini mi düşünüyor? Niye ailesinin yanına taşınasınız ki? Kurulu bir düzen üzerine sonradan gelen ve ayak uydurmak zorunda kalan olasınız ki? Kendi adıma içen ya da içmeyi öneren biri olmasamda evlendikten sonra içmiyoruz nedir? yani bırakabilir tabi ki insan inançları gereği, sağlık açısından ancak niye imzayı atınca? noluyor imzalar atılınca hiç anlayamadım. Hayatta kendi için kararlar almayı başkalarına ya da olaylara bağlayarak mı başarıyor acaba? Ne saçma. evlilik kurumu ya da uğruna alışkanlıklarından vazgeçtiğin insan gidince ( ölünce, terk edince, terk edilince) yine her şeyi serbest durumuna mı alacak? Akıl nasıl çalışıyor anlayamadım. Ayrı dünyaların insanlarıyız deyin ve kaçın.

Ben de halime baya güldüm, gül anam gül. :KK53:

Yok maddiyatla ilgili , hastalıkla ilgili bir durum değil işte.
Pastam dursun karnım doysun yani tüm olay , annecilik , ablacılık :KK53:

Az biraz sevecek gibi oldum hemen tepeme çıktı ya :KK14:

tam da böyle bir adamla evlenmişim. İleri görüşlülüğünüzü tebrik ederim.
Tek fark bana yalan söyleyerek kandırdı ve dürüst olmadı evlendikten sonra bu tarz bir adam haline geldi. Ben de gezmeyi tozmayı eğlenmeyi seven biri iken imza atar atmaz kendi kurallarını koydu ve beni değiştirmeye çalıştı değiştirmeyince de bıraktı. Bunlar bir de böyle bir hayatın harika ötesi ve kendilerinin de harika olduğunu düşünüyor. Hemen de bir köle arayışına girerler. Rabbim herkesi böyle tiplerden korusun 5 yıl yaşlandım 1 yılda allaha havale ettim eminim o gerekeni benim yerime yapacaktır.

Üzüldüm canım senin için. Umarım çok mutlu olacağın bir adamla karşılaşırsın .:KK51:

Back
X