içimi çok dökmeye ihtiyacım var 1 bir yıldan fazla oldu ilişkimiz ve ben artık çok sevsem de bitirme kararı aldım ilk defa sevdim böylesine ilk defa aşık oldum çok yanlış bi insandı benim hayatımda bunu çok iyi biliyordum sevgim herşeyden önce geldi çok küfürler ederdi yeri geldi hakaret kadar uzanan kavgalarımız şu gönül varya nelere katlandı yoruldum artık yeri geldi sevgisini hissettim ama uyuşmayan noktalarımız varya işte onlar bitirdi ilişkimizi vazgeçiremedim küfürlerinden alışmıştım artık fakat nereye kadar sürerdi böyle bilemedim rahatlığı asla kendini haksız etmemesi hep altta kalıp ezilmem en ufak tartışmada ayrılık lafları temeli sağlam olmayan bi ilişkiydi bizimki her zaman yıkılmaya müsait hesabına geldiğinde çok şey yapan ama hesabına gelmediğinde kılını kıpırdatmayan adam bazen onun varlığı içinde yokluğunu yaşardım ben onun tam manasıyla değerini hissedemedim yalanlarına inandım inanmayı seçtim aslında ve bugün bardağı taşıran son damla oldu öğleden sonra hastaneye gittim buna mesaj atıyorum arıyorum cevap yok uyuyor beyefendi sırtımın ağrısından ölüyorum ihtiyacım var ona güya kendii görüşelim demişti bende ohalde etrafa koşuşturuyorum bide onu arıyorum cevap yok mesaj attım ne zaman sana ihtiyacım olsa yoksun yanımda saat olmuş 3 yeni uyanıyor konuştuk telini sessize almış dünya umrunda değil ben ne yapabilirim gece söyleseydin diyo tartıştık tamam dedi hiç naptın niçin gittin hastaneye demiyo bile merak ettim sorma tenezzülünde bulunmuyor neden sormuyosun diyincede insanının canını sıkıosun dedi ben gerçekten varlığını hissedemiyorum onun çok seviyorum ama gerçekten vazgeçme vakti bbuluşalım dedim para yok dizim ağrıyo dedi geçen gün de 1 km yol yürümüş bahaneye bak herşey paramı çağırdım bi yere yüzük almıştı bana koydum avucuna beni kaybettin dedim alsam bu yüzüğü atarım dedi bende at ddim sonra ataaksan yada ver çekti gitti ne o mesaj attı ne de ben artık geri dönmek isteimyorum geri dönen adım atan bendim ama artık dönmeye niyetim yok kendime engel olmaya çalışıyorum nasıl atlatcm bu durumu hiç bilmiyorum ben mantığımı dinledim umarım herşey iyi olur