Ve ayrılık..

Irene Adler

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
53
7
18
Ablalarım yaşıtlarım artık kim okuyosa önceki paylaşımlarımı okudunuz mu bilmiyorum okuyanlar için söylüyorum sonunda ayrıldık 15 gün oldu kendimi toparlayamıyorum bana bi yol gösterseniz. Facede engelledim hiç bi şekilde bi alakamız kalmadı ama sürekli bakma istiyorum profiline feln arkadaştan girip bakıyorum yazdıkları feln zoruma gitmeye başladı girmemeye çalışıyorum off aslında şuan ondan nefret bile etmiyorum içimde ona karşı hiç bi duygu kalmadı 2 yıldan sonra iğrenç bi şekilde ayrıldı benden adam değilmiş dicem arkasından konuşmak istemiyorum offf napıcam

Rabbim yardimcin olsun.. Baska seylerle mesgul ol kitap oku arkadaslarin ailenden destek al yanliz kalma yoksa kafayi takar durursun.. zamanla unutacaksin ins..

üzüldüğüm tek şey iki yıla yakışmıcak bi ayrılıktı şimdi başka kızlarla gezip tozuyo sinirleniyorum gözü dışardaymış yani belkide beni kaç kere aldattı bakmak görmek bilmek duymak istemiyorum ama yine duramayıp bakıyorum çok kızıyorum kendime tek üzüntüm bu ama ayrıldığım kurtulduğum için mutluyum gerçekten herkes kendini ayrılıkta belli ediyomuş adamlığını ortaya koydu iğrenç bi şekilde ayrıldı

Takip etme sinirlerini yipratma..deger mi? gözü disaridaysa birak ne hali varsa görsün bu dünya varsa öteki dünyada avar yanina kalmaz merak etme.. üzülme kendine yazikta etme herzaman kendine güven kendi kaybetmis.. sen degil!

Zaten gözüm körmüş o liseyi bitirmemiş ben liseyi bitirip üniye gitmek iztiyorum aile yapısı olarakta uygun değildik uzaklaşıp dışardan bakınca bütün gerçekler ortada aşağılamak istemiyorum ama bana layık değilmiş

Allah tan yardim dile.. kendi degerinin farkina var ve asaletini sergile.. umursama.. ilerde daha kotu olacagina inandir kendini..

Takip etmeyi birak yoksa asla kurtulamazsin.

Elinde olmadan yapiyosundur elbettr , ama sadece kendine zarar verirsin ..
Baska seylerle mesgul et kendini ..
Onun yazdiklarini paylastiklarini gordukce daha cok bunalirsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…