ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şuan mideme giren kramplar eşliğinde anlatmaya calisicam.

Sevgili eşim 1 saat önce clubteydi. Ve ben bunu fotosuna kadar gördüm. Birini ayarladim evin önünde beklemesini söyledim. Arabanın plakasini verip hareket ettiğinde takip etmesini istedim. Ve irtibattaydik sürekli.

Saat 00 da aradı taksime geldi dedi ünlü bir gece kulübü var oraya girdi dedi. Bekle dedim çıkana kadar. 3 saat kadar durdu adam sürekli aradı o arada bilgi verdi. Sonra bi ara bi kavgaya karıştı falan diye aradı yine bekle dedim.

Yarım saat sonra çıktı kulüpten yanında o meşhur arkadaşı 2 tane de çıtır. .

Takip et dedim. Semtin birinde bi eve gitmişler.

Meğer hep oraya giderlermis o semte.

Bu süreçte eşimi de aradım bi taraftan acmadi.

Nerde olduğunu biliyorum yazdım. Atarlandi. Fotoğrafları attım direk aradı. Sen.... burdamiydin dedi kekeleyerek

Allah belanı versin dedim sadece.

Durum bu

Yeterince aciliyim lütfen hakaret etmeyin. Boşan mahkemeye sun da demeyin merak etmeyin toparlaniyim hepsine sıra gelicek. .

Sadece burda bana düşman olanlar da varsa sevinin ey düşmanlar aldatildim

Girdaptayim nefes alamıyorum boguluyorum ne yutkunabiliyorum ne aglayabiliyorum. Sadece bir deniz kenarına gidip denize doğru yürüyüp gözden kaybolmak istiyorum. .

Çok canım acıyor çok tarifi yok anlatmak imkansız. Yazamayabilirim Özür dilerim.
Gecmis olsun canm ya kotu bir durum Allah kimsenin basina vermesin ama zaten clup filan nedir ya bi adam dedigin aksam oldugu zaman evinde olmali ickide vardir kesin esinizde ne diyim hakkinizda hayirlisi olsn

burda başkası böyle bi konu açsa boşan diyecek ilk insan sensin yorumlarından tanıdığm kadarıyla.. Toparlan ve şükretki dha fazla kandırılmadan ortaya çıktı herşey.. güzelim yuvasının içine s... eşin şmdi mutlu mu acaba? değdi mi görüştüğü kadınlara... savunması ne olcak bakalm

burda başkası böyle bi konu açsa boşan diyecek ilk insan sensin yorumlarından tanıdığm kadarıyla.. Toparlan ve şükretki dha fazla kandırılmadan ortaya çıktı herşey.. güzelim yuvasının içine s... eşin şmdi mutlu mu acaba? değdi mi görüştüğü kadınlara... savunması ne olcak bakalm
Ar perdesi yırtılmış tir o adamin ne utanacak

Umarım güçlü bir şekilde altından kalkarsınız bu işin..

Anlamıyorum böyle erkekleri, ne istersin gül gibi yuvanı bozarsın, nedir bu doyumsuzluk, ahlaksızlık!

Bundan sonra kolaylıklar dilerim..

Of ya çok üzüldüm inan ismini ve konu başlığını okuyunca içim cız etti ,Oysaki daha yeni 18 yıllık evliliginde Aldatılan yesilayin konusuna uzuldum birde sen şimdi ...ne desem bilemiyorum:KK14: kim mutlu olur ki Aldatılan bir kadının acisindan ! Dikkat et kendine acini tabiki yasa ama kendini yipratmadan dibe de bat ama çok güçlü bir şekilde geri çık. ..Bu arada hafiye gibisin maşallah.
Aynen ben de nickini gorunce inanmak istemedim, cok uzuldum...

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim ayrı ayrı. .
Yazdiklariniz bana güç verdi. Sagolun.

Eşim hiç aramadi dün geceden beri. Aramasin da zaten.
Yalnız o diğer arkadaş affetti eşini. Onu da soyleyim size. .
Kendi kararidir saygı duyarım.

Ben şimdilik sessizim. Kv ve görümce de biliyor ama beni arayan olmadi.
Ailem şehir dışında birazdan gelicekler nasıl konuya giricem bilmiyorum.

Allahim güç ve sabir versin ailene de ayni sekilde. Kesin konusmak ta yanlis olur hayirlisi Neyse o olsun insallah

Ya nedenır kı cok uzuldum ıcım cız ettı canım kendınu koyverme guclu olma zamanı... sakın kendıne zarar verme degmeyecek bır kansız ıcın ... hıc merak etme bu gunler gececek senı hakeymeyen erkek musvettesıne uzulme Allah onun belasını veersın ... akıllı kadınsın kendını yalanlarla avutmadın suphelerle yasamadın ogrendın kurtulacaksın ve zaman yaralarını saracak tıpkı muge gıbı yavas yavas gececek bunlar sen yeterkı dık dur

Burdan biliyorum sizi . Güçlü birisiniz inşallah en az acıyla bu işin üstesinden gelirsiniz

Konularını ve yorumlarını bildiğim için sanırım okuyunca içime bi acı çöktü...

Konularını biliyorum ve az buçuk kestirebiliyordum bu adamın böyle bi adam olduğunu çok ciddi diyorum.. Bu aldatılma ilk midir, bence değil.
Sende başlığı öyle atmışsın zaten, beklenen son diye...

Aldatılmak çok başka bi psikoloji, içinin yangınını, şaşkınlığını tahmin edebiliyorum. Kalmak ne kadar zorsa, çekip gitmekde o kadar zor. Yani aldatıldın hadi boşan pislik o herif şöyle böyle dediğimiz kadar kolay yaşanmıyo bişeyler...

Kimsenin senin acından haz alıcağını düşünmüyorum. Böyle bakma derim.

Zorr gerçekten çok zor..

Gercekten cok uzuldum:(
Ben sizin evliliginizi hep yolunda diye dusunuyordum.sen akkili kadinsin nasil bir yol izleyecegine kendi mantiginla kararverirsin.
Cok gecmis olsun

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim ayrı ayrı. .
Yazdiklariniz bana güç verdi. Sagolun.

Eşim hiç aramadi dün geceden beri. Aramasin da zaten.
Yalnız o diğer arkadaş affetti eşini. Onu da soyleyim size. .
Kendi kararidir saygı duyarım.

Ben şimdilik sessizim. Kv ve görümce de biliyor ama beni arayan olmadi.
Ailem şehir dışında birazdan gelicekler nasıl konuya giricem bilmiyorum.

Bu kadar çabuk mu affetmiş?? Bari biraz süründürseymiş.. Ne diyelim kendi hayatı kendi kararı.

Eşin arayıp ne diyecekki zaten boşver aramasın daha iyi. Bir de onun ismini tlfnda görüp de sinirin bozulmasın. Nasılsın şu an?

Gercekten akilli kadinmissin ya ben olsam beni aramayani bende aramam der tatilimi yapardim belkide bence sakin ol ve bianoncee bosan

insan ne diyeceğini bilmiyor. evliyim bunları bende yaşar mıyım diye düşünüyorum şuan. kim bilir belki! neyse çok geçmiş olsun. bundan sonraki hayatının güzel olması dileğiyle.

Şu yazılanları okuyunca gerçekten çok üzülüyorum.
Ama güçlü bir kadına benziyorsunuz.Geri adım atmayın,haklı olan sizsiniz,kurtulun bu adamdan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X