- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.322
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ona ağır bi mesaj çektim. . Yeter sus Allahtan kork dedi.
Ben korkuyorum da korkmayani 6 yıl koynumda beslemisim dedim.
Peki siz nasılsınız, ne hissediyorsunuz şuan ? O şok hali geçti mi ?
Eşinden iğrendim. Pişkinlikte yüksek yapmış resmen. Allah sana en hayırlı en güzel şeyleri nasib etsin. Ne yapmayı düşünüyorsun peki çocukla ilgili?
Kahve kuzum babanın arkanda olmasına çok sevindim.
Annende zamanla söylediklerinin fevrilikle bir anda ağzından çıktığını anlayacak ve yanında olacaktır.
Kvlerin gelmemesi çok daha iyi olmuş.
Ne konuşacaklardı ki? Oğlumuz eşşeklik etmiş bağışlayın mı?
En en kısa sürede bütün yükten kurtulursun inşallah.
İçine ferahlık gelir.
Huzur bulursun.
Hayatın daha güzel olsun.
Dertlesmek istersen hep burdayım aklında olsun @Kahve-Kokulu-Kadin
Cocugumla ilgili görüşme meselesi için mi ?
Evet, çocuğumu görmeme izin ver demiş ya ona istinaden sordum
Ne mutlu size. Dilerim her zaman böyle güçlü, dimdik ayakta durabilirsiniz. Bi kadının en güzel olduğu yaştasınız. Hem genç, hem aklı başında... Bu bi son, aynı zamanda yeni de bir başlangıç... Şimdi kendinizi, kendinize ve evladınıza kanıtlama zamanı. Görün, gösterin ne kadar güçlü olduğunuzu...Geçti. Kendimi iyi hissediyorum şükür. Dün konusmustum babamla konuşunca rahatladım. Babamın yanında ise baslicam şu süreç geçtikten sonra. Ayrı eve çıkarım sanırım. Daha erken bunların planına ama şimdilik düşüncem böyle
Ne mutlu size. Dilerim her zaman böyle güçlü, dimdik ayakta durabilirsiniz. Bi kadının en güzel olduğu yaştasınız. Hem genç, hem aklı başında... Bu bi son, aynı zamanda yeni de bir başlangıç... Şimdi kendinizi, kendinize ve evladınıza kanıtlama zamanı. Görün, gösterin ne kadar güçlü olduğunuzu...
Arkadaşlar biz kahveyle konuşuyoruz..Sizin merak ettiğinizi söyledim..Hepinize çok selamı var ve cok teşekkür etti.
Babasıyla konuşmuş.Annesine göre daha ılımlı ve anlayışlı yaklaşmış..Onun için geçen güne nazaran daha iyi..Babası kayınvalidesini aramış ve olanları söylemiş..Kayınvalidesi kahvelerin yanına gelicekmiş ve aileler konuşucakmış...
Çocuğunla ve bu olaylarla ilgilendiği için giremiyor.En yakın zamanda dönüp haber vercek kızlar merak etmeyin.
İyi olmaya çalışıyor..
Malesef en cokta cocuklara olan oluyor. Nasil evlatlarini dusunmeden sadece bir anlik zevk icin yuvalarini yikip o masumlarinda duzenini hayatlarini alt ust edbiliyorlar aklim mantigim almiyor.Rabbim yavrunun yuzunu guldursun her daim. Ikinizinde karsisina hayirli insanlar cikarsin insallah.Bugün oğlumu babam dışarı çıkarmıştı gezmeye. Elini telefon gibi yapıp babasıyla konuşmuş. Biz gelicez baba seni özledim. Üzülme tamam mı demiş. Babam eve geldi anlattı. Gözleri doldu biz alisiriz da ya bu çocuk nasıl alisacak dedi.
Bugün oğlumu babam dışarı çıkarmıştı gezmeye. Elini telefon gibi yapıp babasıyla konuşmuş. Biz gelicez baba seni özledim. Üzülme tamam mı demiş. Babam eve geldi anlattı. Gözleri doldu biz alisiriz da ya bu çocuk nasıl alisacak dedi.
Nolur bunu onun yanina birakmayin.
Kendinizi topladiginiz ilk an süründürün onu. Hicbir sey yanina kâr kalmasin.
Allah da size kolaylik versin bundan sonraki hayatinizda hicbir zorluk cikmasin karsiniza.