ve beklenen son aldatildim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de ona ağır bi mesaj çektim. . Yeter sus Allahtan kork dedi.
Ben korkuyorum da korkmayani 6 yıl koynumda beslemisim dedim.

Eşinden iğrendim. Pişkinlikte yüksek yapmış resmen. Allah sana en hayırlı en güzel şeyleri nasib etsin. Ne yapmayı düşünüyorsun peki çocukla ilgili?

Peki siz nasılsınız, ne hissediyorsunuz şuan ? O şok hali geçti mi ?

Geçti. Kendimi iyi hissediyorum şükür. Dün konusmustum babamla konuşunca rahatladım. Babamın yanında ise baslicam şu süreç geçtikten sonra. Ayrı eve çıkarım sanırım. Daha erken bunların planına ama şimdilik düşüncem böyle

Kahve kuzum babanın arkanda olmasına çok sevindim.
Annende zamanla söylediklerinin fevrilikle bir anda ağzından çıktığını anlayacak ve yanında olacaktır.

Kvlerin gelmemesi çok daha iyi olmuş.
Ne konuşacaklardı ki? Oğlumuz eşşeklik etmiş bağışlayın mı? :olamaz:

En en kısa sürede bütün yükten kurtulursun inşallah.
İçine ferahlık gelir.
Huzur bulursun.

Hayatın daha güzel olsun.
Dertlesmek istersen hep burdayım aklında olsun @Kahve-Kokulu-Kadin

Allah yüreğinizi ferahlatsın, işinizi kolaylaştırsın bundan sonrası için.

Merak etmeyin çabuk atlatacak ve mutlu olacaksınız, arabesk bir kadına benzemiyorsunuz çünkü. Ben boşanırken babam bana hep merak etme herşey çabucak yoluna girecek derdi öyle de oldu, ben de size diyorum aynısını.

Kahve kuzum babanın arkanda olmasına çok sevindim.
Annende zamanla söylediklerinin fevrilikle bir anda ağzından çıktığını anlayacak ve yanında olacaktır.

Kvlerin gelmemesi çok daha iyi olmuş.
Ne konuşacaklardı ki? Oğlumuz eşşeklik etmiş bağışlayın mı? :olamaz:

En en kısa sürede bütün yükten kurtulursun inşallah.
İçine ferahlık gelir.
Huzur bulursun.

Hayatın daha güzel olsun.
Dertlesmek istersen hep burdayım aklında olsun @Kahve-Kokulu-Kadin

Kafkam canımın içi çok sağol. .

Geçti. Kendimi iyi hissediyorum şükür. Dün konusmustum babamla konuşunca rahatladım. Babamın yanında ise baslicam şu süreç geçtikten sonra. Ayrı eve çıkarım sanırım. Daha erken bunların planına ama şimdilik düşüncem böyle
Ne mutlu size. Dilerim her zaman böyle güçlü, dimdik ayakta durabilirsiniz. Bi kadının en güzel olduğu yaştasınız. Hem genç, hem aklı başında... Bu bi son, aynı zamanda yeni de bir başlangıç... Şimdi kendinizi, kendinize ve evladınıza kanıtlama zamanı. Görün, gösterin ne kadar güçlü olduğunuzu...

Ne mutlu size. Dilerim her zaman böyle güçlü, dimdik ayakta durabilirsiniz. Bi kadının en güzel olduğu yaştasınız. Hem genç, hem aklı başında... Bu bi son, aynı zamanda yeni de bir başlangıç... Şimdi kendinizi, kendinize ve evladınıza kanıtlama zamanı. Görün, gösterin ne kadar güçlü olduğunuzu...

Bugün oğlumu babam dışarı çıkarmıştı gezmeye. Elini telefon gibi yapıp babasıyla konuşmuş. Biz gelicez baba seni özledim. Üzülme tamam mı demiş. Babam eve geldi anlattı. Gözleri doldu biz alisiriz da ya bu çocuk nasıl alisacak dedi.

Arkadaşlar biz kahveyle konuşuyoruz..Sizin merak ettiğinizi söyledim..Hepinize çok selamı var ve cok teşekkür etti.

Babasıyla konuşmuş.Annesine göre daha ılımlı ve anlayışlı yaklaşmış..Onun için geçen güne nazaran daha iyi..Babası kayınvalidesini aramış ve olanları söylemiş..Kayınvalidesi kahvelerin yanına gelicekmiş ve aileler konuşucakmış...
Çocuğunla ve bu olaylarla ilgilendiği için giremiyor.En yakın zamanda dönüp haber vercek kızlar merak etmeyin.
İyi olmaya çalışıyor..

Sedefim sana da çok tsk ederim. Acimi benimle yaşadın. Her dakika aradin yanimdaydin çok sağol. Benimle beraber sen de sknti yaşadın. Yüreği güzel insan Rabbim tüm güzelliklerini sana ve sizlere sunsun inşallah

Ah kuzucuk kıyamam :KK43:zamanla alışacak inşallah babasını görecek istediği zaman ...masum bir çocuk işte babasının bilmem neresini tutamaması yüzünden olan kuzuya oldu:KK62:

Bugün oğlumu babam dışarı çıkarmıştı gezmeye. Elini telefon gibi yapıp babasıyla konuşmuş. Biz gelicez baba seni özledim. Üzülme tamam mı demiş. Babam eve geldi anlattı. Gözleri doldu biz alisiriz da ya bu çocuk nasıl alisacak dedi.
Malesef en cokta cocuklara olan oluyor. Nasil evlatlarini dusunmeden sadece bir anlik zevk icin yuvalarini yikip o masumlarinda duzenini hayatlarini alt ust edbiliyorlar aklim mantigim almiyor.Rabbim yavrunun yuzunu guldursun her daim. Ikinizinde karsisina hayirli insanlar cikarsin insallah.

Lanet olsun olan hep bu çocuklara oluyor zaten.
Uçkur sevdasına düşüp önünü sonunu düşünmezler sonradan baba oldukları gelir akıllarına.

Nolur bunu onun yanina birakmayin.
Kendinizi topladiginiz ilk an süründürün onu. Hicbir sey yanina kâr kalmasin.
Allah da size kolaylik versin bundan sonraki hayatinizda hicbir zorluk cikmasin karsiniza.

Nolur bunu onun yanina birakmayin.
Kendinizi topladiginiz ilk an süründürün onu. Hicbir sey yanina kâr kalmasin.
Allah da size kolaylik versin bundan sonraki hayatinizda hicbir zorluk cikmasin karsiniza.

Merak etmeyin biraz daha toparlaniyim. Onun için iyi şeyler düşünmüyorum. Çektiğim acının kat ve kat fazlasını çekmeye hazirlansa iyi olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X