Ve bende girdim depresyona

kartalkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2011
1.049
4
156
Almanya
Kizlar ben dogum yapali 3 ay oldu, normal dogum yaptim 17 saat cektim sonra suni sanci verdi doktorum.
Bebegime kendim bakiyorum, ailem ile görüsmüyorum 3 senedir kayinvalidem geldi ancak gündüz alirdi bebegi ilk bir hafta sen yemegi hazirla derdi yemek bitince yine verirdi. Kisacasi bi faydasi olmadi. Bütün gün evde cocukla tek basimayim, esim ev islerinde hic yardimci degil, ailesini cagirmayi teklif ediyor her seferinde. Kavga ettim olmadi sustum anlamadi ne yapicam bilmiyorum. Bebegim bi gün iyise ertesi gün hic durmuyor, agliyor vs. Sadece icimi dökmek istedim, cok yanlizim galiba...

Hiç öyle düşünme ben de aynı benzer haller yaşıyorum. Geçecek inşallah duaya sığınmak tekçare Allaha emanetiz. Rabbim esirgesin seni ve bebeğini eşinin de gözünü açsın sana yardım etsinistediğin gibi insallah

Sabretmeye calis ve bebeginin o minik hallerinin tadini cikarmaya bak.Sonra buyuyunce ne cabuk buyu du diyeceksin cunku.Benim bir oglum bir kizim var oglum 3 yasinda kizim 9 aylik ve ikisinde de hep kendim ilgilendim sezeryandim hic yatmadim desem yeridir yani. Bebegini rahatlatlamaya calis ve ondan firsat buldukca ev islerini yapmaya calis planli yaparsan eger sorun da yasamazsin.Erkekler bir ..oktan anlamiyorlar canim sakin oyke bir beklentiye girme hayal kirikligina ugrarsin. Depresyona girecek bir durum yok bence. Cok sansli oldugunu dusun cunku su an anne olmak isteyipte olamayan o kadar cok insan var ki olumlu yonleriyle bakarsan hayata cok daha mutlu olursun. Allah yardimcin olsun.

Benzer durum bende de var. Bebeğim 3 aylık oldu kendi annem anca 2 hafta kadar kalabildi yanımda sağlık sorunlarındn dolayı kayınvaldemde 2 gün . Bütün bebeğimi kendim büttüm yemeğimi kendim yaptım varsa yedim yoksa yemedim yeri geldi salya sümük bebeğime sarılıp ağladım bağıra çağıra küfür ettim bugünlere geldim. Şimdi hiç takmıyorım ev temizmil pismiş yemek varmış yokmuş. Peynir ekmek yeriz doyarız napalım kimse de neden yemek yok ev pis diye hesap soramaz. Hatta o kadar stresli ve yorgun günler geçirdim ki sütten kesilmediğime hayret ediyorum.

Back
X