saol cnm. çok tşk edermmmmkaydirigubbakcemile3Tebrik Ederim Duygucum Allah Sağlıkla Kucağına Aldığın Günleri Göstersin
merhaba duygutebrik ederim canım seni görünce şaşırdım farklı forumlarda farklı şafaklar saymıştık şimdide bebek şafağında demekki sıra allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah :ecrin_bebek:
canımmm şimdi gördum ya nasıl sevindim canım benim bizim gelinlerden bi sen hamilesin bide pamukprenses doğum yaptı sanırım çok sevindim allah analı babalı büyütsün
evett artık zamanı gewldi dedik ve bebeğimizde bizi üzmeden geldi.
dün kan testi yaptırdım ben 49 küsürlü çıktı.
allahıma şükürler olsunn çok sevindik çok mutluyuzz eşimle.
rabbim isteyenlere nasip etsin.
burda sözlendiğim nişanlandığım sevgiliyken askerlik günlerini paylaştığım evlendiğimi yazdığım zamanlarım oldu
ve artık hamileliğimi yazıyorum...:CüvCüv:
merhaba bende yeni kan testi yaptırdım ve 47 çıktı sizin kan teesti yaptırdığınızda ne kadarlıktı ve 2 günde 1 değer arttı mı yarın tekrar yaptıracağım kan testi değerin 1 kat artması lazım çok korkuyorum[/QUOTEMERHABA CANIM AYNI SEYI BENDE YASIYORUM PZTSI KAN TESTI YAPTRDIM 44 CIKTI DUNDE DOKTORA GITTIM MUAYANE ETTI FAKAT BIRSEY GOREMEDI DAHA KESEYİ DEGERİN COK KUCUK DEDI KAN DEGERI 1000 GECINCE KESE GORULEBILIYOMUS DUN TEKRARDAN YAPTI TEST 111 OLMUS CANIM BENDE MERAK ICINDEYIM YA YUKSELMEZSE DIYE INSALLAH YUKSELCEK
bnm adetime 3 gün vardı o değer çıktığındamerhaba bende yeni kan testi yaptırdım ve 47 çıktı sizin kan teesti yaptırdığınızda ne kadarlıktı ve 2 günde 1 değer arttı mı yarın tekrar yaptıracağım kan testi değerin 1 kat artması lazım çok korkuyorum[/QUOTEMERHABA CANIM AYNI SEYI BENDE YASIYORUM PZTSI KAN TESTI YAPTRDIM 44 CIKTI DUNDE DOKTORA GITTIM MUAYANE ETTI FAKAT BIRSEY GOREMEDI DAHA KESEYİ DEGERİN COK KUCUK DEDI KAN DEGERI 1000 GECINCE KESE GORULEBILIYOMUS DUN TEKRARDAN YAPTI TEST 111 OLMUS CANIM BENDE MERAK ICINDEYIM YA YUKSELMEZSE DIYE INSALLAH YUKSELCEK
bi daha kan testi yaptırmadım ama şükürki kalp atışlarını fln duyduk biz artık ferahladım
ben daha yeni görüyorum tebrik ederim cnım ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah...
saol cnm tşk edermmm aminn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?