Ve bende hamileyim

Tebrik Ederim Duygucum Allah Sağlıkla Kucağına Aldığın Günleri Göstersin

merhaba duygu tebrik ederim canım seni görünce şaşırdım farklı forumlarda farklı şafaklar saymıştık şimdide bebek şafağında demekki sıra allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah :ecrin_bebek:

Tebrik Ederim Duygucum Allah Sağlıkla Kucağına Aldığın Günleri Göstersin
saol cnm. çok tşk edermmmmkaydirigubbakcemile3

amin cnm ben seni çıkaramaadım ama snn bebeğin var
inş. snde hayhırlsıyla kucağına alırsın:)

maşşallah size duygucum
beraber asker bekledik acı-tatlı
gözümüzün önünde sözlendin nişanlandın evlendin
şimdi de bebeğini bekliyosun
ve ben hala bekarım =) darısı başıma artık =)
hamilelerin duası kabul olur derler cnm bana da dua eder misin
çok sevindim senin adına Allah sağlıkla doğumunu ve kucağına almayı nasip etsin

saol cnm arkadaşım
evet çok kötü günler zorlu günler bende geçirdim ama bak şimdi bi bebek bekliyoruz
herşeyin sırası var bunu unutma
rabbim ol diyince herşey oluyor.
azcık sabret sende kavuşucaksın cnm bnm

canımmm şimdi gördum ya nasıl sevindim canım benim bizim gelinlerden bi sen hamilesin bide pamukprenses doğum yaptı sanırım çok sevindim allah analı babalı büyütsün

canımmm şimdi gördum ya nasıl sevindim canım benim bizim gelinlerden bi sen hamilesin bide pamukprenses doğum yaptı sanırım çok sevindim allah analı babalı büyütsün

öylemi cnm ne güzel:)
çok saol tşk edermm güzel dileklerin için.
tam 8. ayımızda öğredndik
22 temmuzda bize bi sürpriz oldu
ben sizlerden önce evlendim galiba biraz

yok canım ben evlendim hepinizden önce kaydirigubbakcemile3 24.09.09 ama daha bebek düşünmüyoruz

merhaba bende yeni kan testi yaptırdım ve 47 çıktı sizin kan teesti yaptırdığınızda ne kadarlıktı ve 2 günde 1 değer arttı mı yarın tekrar yaptıracağım kan testi değerin 1 kat artması lazım çok korkuyorum

ben sadece 1 kere yaptırdım kan testi doktor gerek yok artık ultrasonda bakarız demişti
yarında doktora gidicem kısmetse.

adetime 3 gün vardı yaptırdığımda bnm

ben daha yeni görüyorum tebrik ederim cnım ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…