arkadaslar bende sureklı bırılerıne tawsıye wern ve genelde kendı cozumlerımıde bulan bırıyım ancak bugun ısın ıcınden cıkamadım ve bı ıkı bısı duyup cozum bulmaya karar verdım.esımle 2 hafta once alkol yuzunden kavga ettık genelde ıcer zaten barda calısıo gecelrı kopamadıgı djlık yuzunden.calrkende ıcıodu halıyle.ama hıc bole yapmamıstı.gece 3 te 4 te ewde olması gerekırken gelmedı ve o gun hıc kavga flnda etmedık bı sorunumuz derdımız yoktu.sabahın 6 bucugun ılk otobusle merkeze ındım barlara baktım acaba bısımı oldu dıe(telı kapalı cunku)acaba dedım bısı olduda eve gelemedı annesındemı kaldı dıe annesını fln aradım ama sonuc sıfır.saat 8 bucuga kadr ses cıkmadı.snra telefonum caldı arıo evdeyım dıe sarhos bı ses delırdım tekrar eve dondum.beyımız gece barda ıcmıs arkasından kesmemıs baska bı barda ıcmeye devam etmıs sonrada sahıle ınmıs bıra alıp anca evı bulmus sat 8 bucukta oda ben cıkmadan eve grmıs olmak ıcın yanı.nıe ıctın dıorum ıcerım sana ne dıo delırdım vurdum kapıyı cıktım.annemde kaldım o gece aradı ettı nese bı daha ıcmıcem dıe soz werdı daha oncede defalarca werdı ya hos.nese bu sefer tutuyo sozunu yanı sımdılık.ama benım guwenım hıc kalmadı.gunduzlerıde sıgorta ısı yaptgı ıcın calısıo halıylebı kac gun oncede.(bu arada bebek ıstıoruz ılk bebegımı kaybetmıstım saglık sorunlarım nedenıyle.)bende ders olsun dıe bıraz daha bu konuya ve sorumluluklarına odaklansın dıe.bı bebek kıyafetı aldım paketledım esıme hdeye ettım.bnden beklemedıgı ıcın hedıye almayı sasırdı.ne bu fln dedı acıp ıcını goruncede agladı ettı duygulandı fln ozur dıledı.neyse bız gene konumuza donmus olduk gene hesaplamalar maddı acıdan nelrı kıssaklar basladı nelere dıkkat edıcemızı konusup anlastık.ama dun benı.bugunde bız bu konusmayalı yapalı 2 gun olmamıs gıbı benı arayıp ultrabook alsakmmı ardalar kampanya fln warmıs dıınce delırdım.ben adet gunumu bebegı beklerken.ıkımızınde laptopları var beyımız zaten en son cıkan telefonlerdan bırını kullanıo bende oyle.hala teknljı dıe olucek bıde bana ne var sankı aldım dıe konusuo cıldırıcam.anlamıorum ya nasıl bı mantık bu ses sıstemı alalım sunu alalım bunu alalım bıde bebek ıstıoruz.yetmıomus gıbı gene kawga ettık yok sırkette adamla kawga etmıs ısten cıkıcam ben baska yere bakrım bardan daha ıyı kazanıorum demeye basladı.cıldırıcam napım ne edıım bılmıorum.dedım guwenımı sarsıosun sana ınananmıorum ben bebek derkn sen nelerle ugrasıosun aklım almıo dıkkat et ozen goster bıze dıorum ama yok en son bosıcam o olcak:S napsam ben ya.. cok karısık oldu ama sınrden toplayamıorum cumlelerımı.