ve bi mesaj gelir

seni çok merak ediyorum çok üzgünüm ama ben seni çok özlüyorum böyle bir mesaj

aşk herşeyi affetmiyormuş ki ihaneti asla ! bilmiyorum belkide ilk defa onunla birşeyler paylaşmam yaşamam onu bu kadar düşündüren belkide özlediği sadece hislerino masumiyeti yada öyle birşey işte

Onu baştan düşünecekti. Gerçekten sevseydi başkalarını düşünmezdi bile. Belki de reddedildi ve zamanında kendisini gerçekten seven kadını özledi. Ama o kişi siz değilsiniz, aldatma olduktan sonra kimse aynı kalamaz.

aynen öyle arkadaşım onu vicdanı affetsin benden af bile beklemesin

sadece kimseyle mutlu olamazsın istiyorum hiç kimseyle hayatı boyunca

Çok zor bir durum inşallah doğru kararı verirsiniz
Ama unutmayın birkez ihanet ettiyse binkez daha ihanet edecektir.

Allah yardımcınız olsun...

konun benı bırkaç sene öncesine göturdu. bende yedığım kazıktan sonra toparlanmaya çalışıyordum artık aramıyor sormuyordu. hayatımı yoluna koymaya çalışıyordum kı şak mesaj...benden cevap yok...bır mesaj daha....sonra ben cevap vermeyınce kestı....cevap vermemek oyle zordu kı.... o mesajı okuduğumda bıle ne kadar acı cekmıştı yureğim. affetmemek ıçın ne kadar cabalamıştım....sonra tekrar kendımı toparlamaya çalışıyordum 5-6 ay daha gectı ki yaşgunumde gece ilk kutlayan o oldu. mesaj ama nasıl mesaj. ben senı omrunce unutamam vs vs.... okadar guzel yazmıştıkı o mesajı....ben gene cevap vermedım...sonrakı mesajına sadece "benım ıçın oldun artık" dıye cevap yazdım.... o ise benı asla unutamayacağını hayatında kımseyı sevemeyeceğini vs vs yazdı.... çok zordu o mesaja cevap vermemek için kendını tutmak...unuttum sanarken nasılda ozlediğimi anlamıştım.... ama genede dırendım dırendım atmadım msj..
sonuç mu bensız yaşayamayacağını soyleyen adam ıkı ay sonra başkasını buldu 1 sene sonra nışanlandı. bense 3 sene hayatıma kımseyı almadım alamadım.
şükürler olsun şimdi çok sevdiğim bir eşim var.iyiki affetmemışım.
ihanetın affı olmaz arkadaşım. bılıyorum darmadumansın şu an ama guçlu ol...ınan bana gecıyor zamanla

kesinlikle hiçbir şekilde cevap verme. katiyen! eğer ararsa da açma. eğer çok ısrarla ararsa aç ve öyle kendinden emin konuş ki daha beter olsun. o mesajında ne kadar samimi bunu bilemezsin. gerçekten özlemiş ve pişman olmuş da olabilir, diğer kişiden beklediğini bulamamış ve boşluğa düşüp o boşluğu seninle doldurmak istiyor da olabilir. her ne olursa olsun, kötü biten bir ayrılıkta hiçbir şey eskisi gibi olamaz. sen şimdi pek çok kadının ayrılık sonrası görmeyi istediği tablonun başlangıcındasın: karşı tarafın pişmanlığı. o yüzden gücünü sakın kaybetme, tam tersi, senin şimdi çok daha güçlü hissetmen lazım. o seni özlemeye merak etmeye devam etsin. köprünün altından çok sular aktı.

cevap vermeyi düşünmüyorum tek bi kelimeyi bile haketmiyor cvp verdiğimde kendimi iyi hissedemem bu şekilde içim rahat en azından

cevap vermeyi düşünmüyorum tek bi kelimeyi bile haketmiyor cvp verdiğimde kendimi iyi hissedemem bu şekilde içim rahat en azından

daha çok sinir olmuştur sen cevap vermeyince bence ... çok iyi yaptın ... cevap vermedikçe birdaha arar hırsından ...

egosu tavan yapmış bi insan kendisi sırf egosunu tatmin etmek için bile uğraşır ama asla tek bi cvp vermicem buraya yazmam daha iyi oldu kararsızdım çünki yazıp yazmamak konusunda şimdi daha bi kararlıyım

Peki geri dön desem ne farkeder?bedende ruh yokken!!!! Demiş gökhan türkmen ne güzel söylemiş.benden konu sahibine gelsin...onu en iyi bu şarkı anlatır((

peki geri dön desem ne farkeder?bedende ruh yokken!!!! Demiş gökhan türkmen ne güzel söylemiş.benden konu sahibine gelsin...onu en iyi bu şarkı anlatır((

çok teşekkür ediyorum dinledim şimdi nasılda uydu bana

Geride acılar var zaten
Geride anılar var
Yıpratırlar... Anılar acıysa yıpratırlar

mesajda ne yazıyordu özel değilse paylaşırmısın?

buaralar duygusal şarkılar dinleme pek. daha çok ' işte yaptığın pislikten sonra sürüne sürüne geldin, şimdi ... olup geri gidebilirsin' havalarındaki şarkıları dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…