seni çok merak ediyorum çok üzgünüm ama ben seni çok özlüyorum böyle bir mesaj
aşk herşeyi affetmiyormuş ki ihaneti asla ! bilmiyorum belkide ilk defa onunla birşeyler paylaşmam yaşamam onu bu kadar düşündüren belkide özlediği sadece hislerino masumiyeti yada öyle birşey işte
konun benı bırkaç sene öncesine göturdu. bende yedığım kazıktan sonra toparlanmaya çalışıyordum artık aramıyor sormuyordu. hayatımı yoluna koymaya çalışıyordum kı şak mesaj...benden cevap yok...bır mesaj daha....sonra ben cevap vermeyınce kestı....cevap vermemek oyle zordu kı.... o mesajı okuduğumda bıle ne kadar acı cekmıştı yureğim. affetmemek ıçın ne kadar cabalamıştım....sonra tekrar kendımı toparlamaya çalışıyordum 5-6 ay daha gectı ki yaşgunumde gece ilk kutlayan o oldu. mesaj ama nasıl mesaj. ben senı omrunce unutamam vs vs.... okadar guzel yazmıştıkı o mesajı....ben gene cevap vermedım...sonrakı mesajına sadece "benım ıçın oldun artık" dıye cevap yazdım.... o ise benı asla unutamayacağını hayatında kımseyı sevemeyeceğini vs vs yazdı.... çok zordu o mesaja cevap vermemek için kendını tutmak...unuttum sanarken nasılda ozlediğimi anlamıştım.... ama genede dırendım dırendım atmadım msj..
sonuç mu bensız yaşayamayacağını soyleyen adam ıkı ay sonra başkasını buldu 1 sene sonra nışanlandı. bense 3 sene hayatıma kımseyı almadım alamadım.
şükürler olsun şimdi çok sevdiğim bir eşim var.iyiki affetmemışım.
ihanetın affı olmaz arkadaşım. bılıyorum darmadumansın şu an ama guçlu ol...ınan bana gecıyor zamanla[/Q
umarım bi gün bende senin gibi buraya mutluluğumu yazarım bu yaşadıklarımıda özetlerimm zaman herşeyin ilacı benim iyileşmeme biraz daha var sanırım
cevap vermeyi düşünmüyorum tek bi kelimeyi bile haketmiyor cvp verdiğimde kendimi iyi hissedemem bu şekilde içim rahat en azından
peki geri dön desem ne farkeder?bedende ruh yokken!!!! Demiş gökhan türkmen ne güzel söylemiş.benden konu sahibine gelsin...onu en iyi bu şarkı anlatır((
çok teşekkür ediyorum dinledim şimdi nasılda uydu bana
iyice üzdüm sanırsam özür dilerim
yok hayatım iyi geldi bu şarkı sabahtan beri sezen aksunun bırak beni şarkısını dinliyordum bu daha iyi geldi :))
sadece kimseyle mutlu olamazsın istiyorum hiç kimseyle hayatı boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?