mesajda ne yazıyordu özel değilse paylaşırmısın?
seni çok merak ediyorum çok üzgünüm ama ben seni çok özlüyorum
bir gün karşıma çıkıcak ve ben napıcam hiç bilmiyorum basıp gitmelimiyim yoksa hiç olmamamış gibi onu görmemelimiyim off bunları bile ben düşünüyorum sanki bütün olanları ben yapmışım gibi ben aldatmışım gibi..
tam 7 ay geçti ihanetenin üzerinden tek bir mesajın beni böyle yerle bir edeceği aklımın ucundan bile geçmezdi bilmiyorum iyi değilim uzun zaman sonra ilk defa iyi değilim..hani bekliyorsunuz ya kızlar gelsin sadece geldiğini göreyim diye istemeyin böyle bir şeyi
tüm yaptıklarını yüzüne vurmak isterdim ama yapamadım sessiz kalmaktan kaçmaktan başka birşey yapamıyorum ben utanıyorum yaşattıklarından o utanmıyor yaptıklarından
ıssızdı ciddi bi ilişkiye hazır degildi yada korktu sadece bi kadına degil bi çok kadına tercih etti beni
bayadır gıremıyordum sıteye canım , iş arkadasımı karısı yakalamıs nasıl perısan gormen lazım hatırlıyorsundur eskı konumu ...aldatırlar ama pısmanda olurlar ama alıstımı ruhları kırlenmeye ıflah olmazlar canım sakın affetme sen guclu bır kızsın.senı sevıyorum canım arkadasım mutlu olmayı hakedıyorsun sen . herkese akıl verıp ıyılık yapıp tavsıyelerde bulunuyorsun ıyı bır ınsansın ve herseyın ıyısını hakedıyorsun bosver onu sen ılerıye bak
canım benim çok saol sende seviliyosun merak ediyordum uzun zamandır girmiyosun ortalık karışmış desene hakketti ama o adam sonundada yakalanıp buldu cezasını :)
merkez ofısteydım orası yogundu gıremıyordum bende merak edıyordum noluyor sitede dıye senı takıp ettım baktım neler olmuş...adam cok uzgun kadın ulkesıne donucek dıye cok korkuyor bılmıyorum neolucak ama yı oldu yakalandıgı kım ıhbar ettıyse helal olsun:):) mutlu ol canım ya su hayata bır kere gelıyoruz oda neden mutsuz olmak içinmi ?sana ıhanet eden bır ınsanla mutlu olamazsın ona dokunamaz ıgrenırsın cunku zaman kaybetme bırdaha yenı asklara yelken ac:):)ben denedım eskı sevgılımın elını bıle tutamadım ıgrenmıstım cok yalvardı ama olmadı sonrada baskasıyla evlendım işte:) kocamla haftaıcı aramız super haftasonu bı kaynana zıyaretı ıle hersey berbat oluyor ama kaynanamlara bende laf soktum artık bırsure bızden uzak durur tahmınımce:):)gelını goremedıgımız gıbı oglumuzdanda olduk dedı ben duymucam sandı telefonda duydum ve cevabını verdım:):)
tam 7 ay geçti ihanetenin üzerinden tek bir mesajın beni böyle yerle bir edeceği aklımın ucundan bile geçmezdi bilmiyorum iyi değilim uzun zaman sonra ilk defa iyi değilim..hani bekliyorsunuz ya kızlar gelsin sadece geldiğini göreyim diye istemeyin böyle bir şeyi
Mesajın içeriği neydi çok merak ettim.
çok üzgünmüş özlemiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?