ve bi mesaj gelir

seni çok merak ediyorum çok üzgünüm ama ben seni çok özlüyorum

Önceki olaylarınızı bilmiyorum ama belli ki içine sindiremeyeceğin bir ihanet yaşamışsın:26:

Kendiniz için yapacağınız en iyi şey bu mesajlara itimat etmemek

Ben telefon numarasını engellemeni öneriyorum çünkü mesaj atmaya devam ederse canın yanmaya devam edecek üstelik ortada kabullenilemeyecek olaylar varken.

yorumları okumadan aklıma gelen ilk şey ıssız adam oldu...orda da aylar sonra bardakta kalan tek bir tel toka adamı mahvetmeye yetmişti

geri döndüğünde insanın canı daha çok acıyor
hani uzanıp da tutuverecekmişsin gibi de ama bir o kadar da uzak aslında...

her şeyin bir bedeli var , faturayı çıkar burnundan getir ama gönül rızasıyla öderse hesabı şans ver eskisinden güzel olur .

ıssızdı ciddi bi ilişkiye hazır degildi yada korktu sadece bi kadına degil bi çok kadına tercih etti beni

onu hiç görmemezlikten gelmek bence en güzeli.

Allaha havale et senide güzel insanlarla karşılaştırsın napıcaksın o gelse. gelsede gelmesede bişey farketmezki! hayatına devam et bosver...

tüm yaptıklarını yüzüne vurmak isterdim ama yapamadım sessiz kalmaktan kaçmaktan başka birşey yapamıyorum ben utanıyorum yaşattıklarından o utanmıyor yaptıklarından

Yüzüne vursan ne vurmasan ne?
Sanıyor musun ki utanacak yüzü kızaracak? Sanıyor musun ki pişman?
İHANETin yumuşatılmışı affı gerekçesi olamaz.
Evet içindekileri ona söylersin ama sarfettiğin enerjiye gırtlağına yazık.
En güzeli ne biliyor musun? Onu YOKSAY

En iyisi umursamamak gibi görünmek değil gerçekten umursamamak...

onun için ben evlenilicek kadındım etrafındakilerden çok farklıydım ama o benden farklılarını çok sevdi geceleri eglenceyi başka hayatları sevdi.. şimdi yaptıklarını yüzüne vursam ne vurmasam ne haklısınız ne olucak ki en fazla pişman olucak belki hep aklında kalıcam bi yerlerde ama hayatında başkası olucak belkide başkaları..biz ömür boyu olamıcaz onunla kendi elleriyle ihanetiyle imkansızlaştırdı herşeyi o.. en zoruda aşkından o kadar emin olduğunuz bi adamın aslında tamamen bi adi olması bittigine degil yaşadıgınıza aptal yerine konulduğunuza değilde onun nasıl böyle bi insan olabildiğine üzülürsünüz hep bu böyledir..

ıssızdı ciddi bi ilişkiye hazır degildi yada korktu sadece bi kadına degil bi çok kadına tercih etti beni

bayadır gıremıyordum sıteye canım , iş arkadasımı karısı yakalamıs nasıl perısan gormen lazım hatırlıyorsundur eskı konumu ...aldatırlar ama pısmanda olurlar ama alıstımı ruhları kırlenmeye ıflah olmazlar canım sakın affetme sen guclu bır kızsın.senı sevıyorum canım arkadasım mutlu olmayı hakedıyorsun sen . herkese akıl verıp ıyılık yapıp tavsıyelerde bulunuyorsun ıyı bır ınsansın ve herseyın ıyısını hakedıyorsun bosver onu sen ılerıye bak

canım benim çok saol sende seviliyosun merak ediyordum uzun zamandır girmiyosun ortalık karışmış desene hakketti ama o adam sonundada yakalanıp buldu cezasını :)

canım benim çok saol sende seviliyosun merak ediyordum uzun zamandır girmiyosun ortalık karışmış desene hakketti ama o adam sonundada yakalanıp buldu cezasını :)

merkez ofısteydım orası yogundu gıremıyordum bende merak edıyordum noluyor sitede dıye senı takıp ettım baktım neler olmuş...adam cok uzgun kadın ulkesıne donucek dıye cok korkuyor bılmıyorum neolucak ama yı oldu yakalandıgı kım ıhbar ettıyse helal olsun:):) mutlu ol canım ya su hayata bır kere gelıyoruz oda neden mutsuz olmak içinmi ?sana ıhanet eden bır ınsanla mutlu olamazsın ona dokunamaz ıgrenırsın cunku zaman kaybetme bırdaha yenı asklara yelken ac:):)ben denedım eskı sevgılımın elını bıle tutamadım ıgrenmıstım cok yalvardı ama olmadı sonrada baskasıyla evlendım işte:) kocamla haftaıcı aramız super haftasonu bı kaynana zıyaretı ıle hersey berbat oluyor ama kaynanamlara bende laf soktum artık bırsure bızden uzak durur tahmınımce:):)gelını goremedıgımız gıbı oglumuzdanda olduk dedı ben duymucam sandı telefonda duydum ve cevabını verdım:):)

haklısın canım ama bilmiyorum birdaha aşık olabilirmiyim deli gibi heycanlanıp aptal aptal gülümsemelerime sebep olucak biri olur mu bilmiyorum kader :/yavaş yavaş uzaklaşıyosuuz işte herşeyin daha güzel olmasının nedeni bu iyi yapmışsın sessiz kalamver cevabını ezilme üzülmeee :))

Mesajın içeriği neydi çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…