- 3 Ağustos 2012
- 5.293
- 15.328
- 448
- Konu Sahibi papatyam90
Cinsellik için imam nikahı mı?
Bu ne saçmalık ya :)
Salla ne hali varsa görsün
Bu ne saçmalık ya :)
Salla ne hali varsa görsün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah im bak yine yanilmadik.. ((=
Bu kisi senin askim gecerse rahatsiz olurmuyum dis gorunusunden diye dusundugun kisi degil mi ? kimsenin yanina yakistiramadigi hani? Ya cift birbirine yakismiyorsa bi sekilde yurumuyor o iliski bak benimde basima geldi, arkadalariminda, seninde..
Neyse.. cok uzun sure beraber olmasiniz neyseki. Bosver Allah'a havale et
o evlilik vadlerindede resmi nikah yok imam nikahi vardir
sen kurtuldun diger yazisti kizlarda umarim tuzagina düsmeden kurtulurlar
Bu aldatmak değil ki, zaten ilişkin bitmiş, biten ilişkide ne yaparsa yapar. Birlikte olmayı kabul etmemişsin bitmiş gitmiş, bitmiş gitmiş bir şeyi niçin kurcalıyorsunuz ki ?
aslında olay şu: benle barışmak istedi. ben düşünme devresindeydim.
facebooktan o konuşmaları da benle birlikte olduğu zamanlarda yapmış. ta bugüne kadar sürmüş.
kızdığım nokta bu. yoksa kesin ayrılık olsaydı face'ine bile girmezdim.
bu adam kızların zayıf noktasını bulmuş ordan vuruyor.
evliliğe çok istekli kızları bulup kandırıyor herhalde aptal.
kız kardeşine biri bunu yapsa kükreme moduna girer.
Böle erkekler olduğu sürece hiçbirimiz erkeklere güvenemicez.
slm kızlar
daha önce bi konu açmıştım. sevgilim cinselliğe çok düşkün ve ilgisiz diye. hatta imam nikahı yapmak istiyodu ben kabul etmemiştim ayrılmıştım.
facebook şifresi bende vardı. bugün facebook'una girdim. ve benden başka bi sürü kişiyle evlilik vaadiyle konuştuğunu gördüm.zaten ona karşı olan sevgim bitmişti ama hiç beklemiyodum ya.
gerçekten insanları tanıyamıyorum artık. biz kime nasıl güvencez de evlenmeyi düşüncez.
allah iyi insanlarla karşılaştırsın. (amin)
Bu konuyu açmanız çok iyi olmuş... Ailesiyle sorun yaşayan, hayatını kalitelendiremediği için bir ilişki ihtiyacında olan, ilgi eksikliğini kendine yakınlık gösteren ilk erkekle gidermeye çalışan kızlara ders olsun...
Aldattığı ya da aldatma potansiyeli apaçık belli olan adamları sanki dünyada başka erkek kalmamış gibi bırakamayan, farklı ülkelerden erkeklerle yüzyüze görüşmeden sadece yazışarak ilişki yaşadığını sanan sırf bu kadar olsa yine iyi, o izin vermediği için istediğini giyemeyen istediği yere gidemeyen kızlar var şaka gibi... Onlardan "sevgilim" diye bahsediyorlar, tartıştıklarında hayata küsüyorlar, barıştıklarında yere göğe sığamıyorlar, olmadık sebeplerden kavga çıkarıp yakalarından düşürmeye çalışan adamlara "O da seviyor biliyorum ama kıskanıyor" diye polyanacılık oynuyorlar...
İşte anne babasını bile karşısına almaya, gözgöze gelmedikleri adamlar için gemileri yakmaya hazır kızların sevgili profili, aldatılmazsa ölecek hastalığına yakalanmış, her şey ortadayken bunu sindiren kızların acınası hali... Sizin imam nikahı meraklısı Don Juanın yazıştığı kızlar da bu kafadalar, Allah onlara da akıl fikir versin... Ayrıca bu imam nikahı olayını sadece erkekler değil, evlilik dışı cinselliğe karşı olduğu için kendini avutmak amaçlı kullanan kadınlar da var artık kimi kandırıyorlarsa... Buna karşıysan toplumdan değil Allahtan korkuyorsundur imam nikahı kıydırdığına göre, rahat rahat düşüp kalkmak için değildir o nikah ama bunlar anlayamaz... Sözün kısası Allah bu tip adamları onların fikir yapısındaki kadınlarla karşılaştırsın ki kimse kimsenin zamanını çalmasın ya da herkese sizin gibi geç olmadan idrak etmeyi nasip etsin...![]()