dün geceki konuşma belki 10. Konuşmamızdı. İlk kez dün gece net bi şekilde ayrı yaşayalm bikaç aya boşanalm dedik
BU konuda tavrı ne oldu peki
İtiraz etmedimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün geceki konuşma belki 10. Konuşmamızdı. İlk kez dün gece net bi şekilde ayrı yaşayalm bikaç aya boşanalm dedik
bu evlilik zor yürüyor bi gün bitecek dedim ben konuşmanın sonunda. Evet dedi bitecek doğru söylüyosn dedi bana. Bende boşanmak istiyorm ben dedim kafamdan çok geçiyor dedim. Şu an mı emin misin dedi. Şu an olmaz bi süre geçmesi lazım dedim. Tamam yaza kdr ayrı yaşayalm, eve gelirsem de lütfen benimle konuşma gözlerime bakma dedi yanlış anlama sadece bunu istiyorm senden dedi.BU konuda tavrı ne oldu peki
İtiraz etmedimi
bu evlilik zor yürüyor bi gün bitecek dedim ben konuşmanın sonunda. Evet dedi bitecek doğru söylüyosn dedi bana. Bende boşanmak istiyorm ben dedim kafamdan çok geçiyor dedim. Şu an mı emin misin dedi. Şu an olmaz bi süre geçmesi lazım dedim. Tamam yaza kdr ayrı yaşayalm, eve gelirsem de lütfen benimle konuşma gözlerime bakma dedi yanlış anlama sadece bunu istiyorm senden dedi.
umarım.. teşekkürlerbirbirinize zAman tanımanız bir yandan iyi olmuş,umarım herşey düzelir ve eşiniz hatasının farkına varır.
Gelmesin evine anasının evine gitsin. .bu evlilik zor yürüyor bi gün bitecek dedim ben konuşmanın sonunda. Evet dedi bitecek doğru söylüyosn dedi bana. Bende boşanmak istiyorm ben dedim kafamdan çok geçiyor dedim. Şu an mı emin misin dedi. Şu an olmaz bi süre geçmesi lazım dedim. Tamam yaza kdr ayrı yaşayalm, eve gelirsem de lütfen benimle konuşma gözlerime bakma dedi yanlış anlama sadece bunu istiyorm senden dedi.
bu evlilik zor yürüyor bi gün bitecek dedim ben konuşmanın sonunda. Evet dedi bitecek doğru söylüyosn dedi bana. Bende boşanmak istiyorm ben dedim kafamdan çok geçiyor dedim. Şu an mı emin misin dedi. Şu an olmaz bi süre geçmesi lazım dedim. Tamam yaza kdr ayrı yaşayalm, eve gelirsem de lütfen benimle konuşma gözlerime bakma dedi yanlış anlama sadece bunu istiyorm senden dedi.
kesinlikle utanıyor bence. Ama adım da atmıyor atmaz da artık. Eskiden olsa çoktan düzeltrdi. Onun için de başka bu kezbabasının para istemeleri yüzünden böyle olduğunu göremeyecek kadar o sana bakmaya cesaret edemeyen gözleri...
kendimi tek başıma hayal ettiğimde, inanın omuzlarımdan yük kalkıyor. Dün geceden beri görmüyorm. İçim rahat, belli seviyede mutluyum.En güzeli ayrı hayat kurmanız.
Mutsuz bir ortam mutsuz bir anne demek.
Evladınız için sizin mutluluğunuz önemli.
Kendinizi tek basına hayal edin omuzlarından yük kalktığını hissederseniz eğer doğru karar aldınız demek.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
değişecek olsa bu raddeye kdr değişirdi di mi? Bugün markette ablasını gördüm görmezden gelip hemen çıktık. Her şeyinden soğumuşmEsini vicdani rahat bırakmaz kiheramora ortalık sakinlessin sular durulsun. Bu kız da haksız değildi diye yer kendini. Siz biraz ozleyin birbirinizi. Ben bosanacaginizi düşünmüyorum ama eşinin cok değişeceğini de sanmıyorum..
zaten sadece oğlumu düşünüyorm. Çok küçük. Maneviçok şaşırdım heramora eski bir konuna yorum yapmıştım mevlüt meselesiydi galiba ..inşallah yaşadığınız bu durum dönemsel bir bunalımdır ve atlatırsınız ..bebeğiniz çok küçük Rabbim eşine akıl fikir versin ne diyim..
teşekkür ederim tüm konılarmda yorum yapıp bana yol göstermiştin hep. Gerçekten dediğin gibi mi bilmiyorm. Evet biz çok aşıktık, gözlerim kördü teslimiyet aidiyet vardı, o kadar yüksek duygular nasıl yok olabildi bilemiyorm. Belki de dediğin gibi aşk bitmedi ama başka şeyler aşkın önüne geçti... dualarını bekliyormheramora tatlım çok üzüldüm... Bence bu sıcağı sıcağına verilmiş bı karar aşk bitti diyorsun da bitseydi zaman tanimazdiniz ikinizin de içi el vermiyor... Çok iyi anlıyorum seni biz de doğumdan sonra çok yiprandik eşimle birlikte... Çok da kavga ettik ... Bı de ailesi anlayışsız galiba ondan bayağı çekiyorsun sen... Bence bağırıp cagirmadan bunu konuşun... Bunu bebeğiniz için yapın... Evliliginize son bir şans tanıyin.. probleminiz birçok ailede olan bı problem malesef çoğu erkek ailesi böyle ama bunu sen duzeltebilirsin başkası değil... İlerde karşına çıkacak baska birinin böyle olmayacağının garantisi var mı... Hem unutma askiniz bitmedi sadece vücut buldu ve 7 aydır kucağınızda... Konunu cidden çok üzülerek okudum çünkü 9 ay boyunca bı konuda paylasimlarimiz çok oldu...rabbim inşallah hayırlı muhabbetler versin yuvaniza karabulutlarinizi dagitsin inşallah...
dün gece aklımda harfi harfine bu yazdıkların vardı. Tamamen böyle düşündüm boşanmak isterken. Doğru söze ne denir ki? Haklısın sonuna kdrbence eşinden bir ev babası olması. yani arabayı sat diyorsun hayır diyor, kv çocuğuna bakmıyor, evi taşımıyor, peki parana sahip çık diyorsun onu da yapmıyor. ayrı yaşayalım deyince olur diyor. bence dönme sözünden. gitsin ailesi ve borçlarıyla huzurla yaşasın. yani yarın öbürgün görümce çalışacak, kaynın okul bitirip işe girecek falan gibi şeyler olsa katlanılır da o da yok.
sen zaten evini çocuğunu geçindirebilecek kapasitedesin. çocuğa da annen bakıyor. eee eşin ve ailesi ne işe yarıyor?? kocaman hiç. o zaman kurtul bunlardan.
Para icin trip atandan ne hayır gelir? Hem neden sizden istiyor ki boyuna? Tamam belki maaşı yetmiyor da siz de döviz bürosu musunuz?Kızlar uzuuuun bir aradan sonra selamlar.
Oğluş 7 aylık oldu. Eskiye göre çok daha iyi oğlum. Anneliğin tadına varıyorum artık.
İşe başladım. Baya bi oldu. Annem bakıyor oğluma, gündüz bana geliyor ben eve geldiğimde evine gidiyor. Bir düzenimiz var. İş iyi gidiyor. Stabil her şey.
Ama sizin beni uyardığınız o şey gerçek oldu. Eşimle birbirimizi bitirdik. Aşkımızı bitirdik. Tükendik. Artkk nadiren zoraki sarılıyoruz. Çok az konuşuyoruz. Özlemiyoruz. Yine de içimde hala umut vardı, bilemiyorm. Ben kendimi toparlamaya çalıştıkça ailesiyle ilgili sorunlar girdi aramıza.
Yine son olarak patlak vereni anlatayım. 2 hafta önce eşime 300 tl verdim( eşim kredi ödüyor arabamızın kredisi, ve eline çok az para geçiyor) bu parayı kendi ihtitaçları ve evin ihtiyaçları için vermiştim. O gün akşam eve geldi ve markete gidilmesi gerekti, benden tekrar para istedi. Dedim ki sabah vermiştim. Onu babama verdim bana verecek sonra dedi( babası vermez biliyorum önceki yaşanmışlıklardan). Tartıştık büyük. Babasından parayı zorla aldı geldi. Bugün yine benden bir miktar para istedi( üzermde yok çekemedim fln dedi ama biliyorm parası yok) ne için dedim, babasının bir ihtiyacı için olduğunj söyledi, ona veremeyeceğimi kibarca söyledim. Ama eşim büyüttü bana 'paracı, para sevici, bencil' gibi kelimeler kullandı. Ses etmedim. Çıktı gitti ve gelmedi.
Keşke hiç gelmese diyorum. Ben boşanmak istiyorm kızlar. Ama nasıl yaparım bilmiyorum. O kadar çok aşıkken nasıl tükendik bilmiyorm. Ne yapacağım, ne yapılır?
kesinlikle utanıyor bence. Ama adım da atmıyor atmaz da artık. Eskiden olsa çoktan düzeltrdi. Onun için de başka bu kez