Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanın o kadar çok üzüldüm ki cevap yazamadığım için bu saate kadar çok üzgünüm. ama bunu yazdıktan 2 dakika sonra aradı beni. ve benimle konuşacak bişeyi kalmadığını söyledi ben gözyaşları içinde dinledim kendisini.
sonra bağırmaya başladım, kapının önüne çık şişko bu gün bir nisan dedi bana. ağlaya ağlaya çıktım kapının önüne, elim ayağım koyduç. sizide böyle merakta bıraktığım için çok üzgünüm. yarın benim doğum günüm, bu şoku atlatıp uyumak istiyorum.
çok özür dilerim kızlar inanın ki size şaka yapmadım o bana yaptı
bende yedim
ablacım bnende çok korktum bildiğin gibi değil. meğer birazdan ararım demesinin sebebi yolda geliyo olmasıymış, sonra korkmuş bişey olur bana diye dayanamamış,sellllllllllllll yüreğimizi ağzımıza getirdin,çok korkuttun bizi
Ahhh canım ya..Şimdi gördüm okuyordum ne oluyor diye?:1shok:
Kıyamam sana..:1hug:
Offf ya..Böyle de şaka olmaz dicektim ama ben de bir erkek arkadaşıma yapmıştım..
Çok üzmüştüm onu cidden..:çok üzgünüm:
Neyse..
Allahım bozmasın mutluluğunuzu,hep şaka kalsın bu sözler inşallah:Saruboceq:
Korkuttun bizi selcim neyseki şakaymış şöle bir savursaydın :mymeka: nişanlını
Yardım istersen ekip olarak geliriz![]()
ablacım bnende çok korktum bildiğin gibi değil. meğer birazdan ararım demesinin sebebi yolda geliyo olmasıymış, sonra korkmuş bişey olur bana diye dayanamamış,
o kadar korktum ki salya sümük gezdim bütüngün,
hepinizden çok özür dilerim
amma vicdansızmışın hee lalişim sen de, kötü kedi şerafettin seni :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
hakikaten hak etmiş, ben de gelirim ekibe destek. başlığı gördüm, tek tek okurken 1 nisan olabilir mi, yok yahu insan şakasını bile yapamaz dedim ama bknz. laliş hn yapmış bile :tomato: