Ve bitiyor, ayrılıyoruz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ah sen KK arkadaslarını ne sandıydın laa :delphin:

kolpamıydı nan :1shok:
ayıp nan ama :delphin:
ogadar şiir tökdür sana şurda :mymeka:

saat tam bugunu bitirdiginde 1nisaaaaaaaaaaaan diyecek sel,ben biliyomyerimseniben

inanın o kadar çok üzüldüm ki cevap yazamadığım için bu saate kadar çok üzgünüm. ama bunu yazdıktan 2 dakika sonra aradı beni. ve benimle konuşacak bişeyi kalmadığını söyledi ben gözyaşları içinde dinledim kendisini.
sonra bağırmaya başladım, kapının önüne çık şişko bu gün bir nisan dedi bana. ağlaya ağlaya çıktım kapının önüne, elim ayağım koyduç. sizide böyle merakta bıraktığım için çok üzgünüm. yarın benim doğum günüm, bu şoku atlatıp uyumak istiyorum.

çok özür dilerim kızlar inanın ki size şaka yapmadım o bana yaptı :delphin:

bende yedim

sellllllllllllll yüreğimizi ağzımıza getirdin,çok korkuttun bizi

inanın o kadar çok üzüldüm ki cevap yazamadığım için bu saate kadar çok üzgünüm. ama bunu yazdıktan 2 dakika sonra aradı beni. ve benimle konuşacak bişeyi kalmadığını söyledi ben gözyaşları içinde dinledim kendisini.
sonra bağırmaya başladım, kapının önüne çık şişko bu gün bir nisan dedi bana. ağlaya ağlaya çıktım kapının önüne, elim ayağım koyduç. sizide böyle merakta bıraktığım için çok üzgünüm. yarın benim doğum günüm, bu şoku atlatıp uyumak istiyorum.

çok özür dilerim kızlar inanın ki size şaka yapmadım o bana yaptı :delphin:

bende yedim

Ahhh canım ya..Şimdi gördüm okuyordum ne oluyor diye?:1shok:
Kıyamam sana..:1hug:
Offf ya..Böyle de şaka olmaz dicektim ama ben de bir erkek arkadaşıma yapmıştım..
Çok üzmüştüm onu cidden..:çok üzgünüm:
Neyse..
Allahım bozmasın mutluluğunuzu,hep şaka kalsın bu sözler inşallah:nazar::Saruboceq:

sellllllllllllll yüreğimizi ağzımıza getirdin,çok korkuttun bizi
ablacım bnende çok korktum bildiğin gibi değil. meğer birazdan ararım demesinin sebebi yolda geliyo olmasıymış, sonra korkmuş bişey olur bana diye dayanamamış,
o kadar korktum ki salya sümük gezdim bütüngün,

hepinizden çok özür dilerim

yaptıgı sakaya bak :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kafasına kovayla su devireydın:mymeka:

Canım yaaaa korkuttun bizi söyle o aşkına bidaha yapmasın böyle şakalar ablalarım kızdı dee ayyy yüreyime inecekti yaaadelikafadulden
Doğum günün kutlu olsun canım aşkınla sewgilinle birlikte mutlu mesud sağlıklı güzel bebişlerle bir ömür diliyorum iyiki doğdun
sewgiyle aşkla kal a.s.

Korkuttun bizi selcim neyseki şakaymış şöle bir savursaydın :mymeka: nişanlını
Yardım istersen ekip olarak geliriz kaydirigubbakcemile4

Ahhh canım ya..Şimdi gördüm okuyordum ne oluyor diye?:1shok:
Kıyamam sana..:1hug:
Offf ya..Böyle de şaka olmaz dicektim ama ben de bir erkek arkadaşıma yapmıştım..
Çok üzmüştüm onu cidden..:çok üzgünüm:
Neyse..
Allahım bozmasın mutluluğunuzu,hep şaka kalsın bu sözler inşallah:nazar::Saruboceq:

amma vicdansızmışın hee lalişim sen de, kötü kedi şerafettin seni :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

Korkuttun bizi selcim neyseki şakaymış şöle bir savursaydın :mymeka: nişanlını
Yardım istersen ekip olarak geliriz kaydirigubbakcemile4

hakikaten hak etmiş, ben de gelirim ekibe destek. başlığı gördüm, tek tek okurken 1 nisan olabilir mi, yok yahu insan şakasını bile yapamaz dedim ama bknz. laliş hn yapmış bile :tomato:

hey Yarabbm..ben de diyordum bu kızın ne cici ilişkisi vardı..evlenmesine de az kaldı ayrılacak bir tip de değil diodum ki essek sakası oldugunu gördüm..sasırmadım erkek milletinin kanında esseklik baki oldugundan...yok yere üzmüs seni bak..

ablacım bnende çok korktum bildiğin gibi değil. meğer birazdan ararım demesinin sebebi yolda geliyo olmasıymış, sonra korkmuş bişey olur bana diye dayanamamış,
o kadar korktum ki salya sümük gezdim bütüngün,

hepinizden çok özür dilerim

iyi bir pataklamak lazım bizim kızımızı nasıl üzermiş

amma vicdansızmışın hee lalişim sen de, kötü kedi şerafettin seni :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

hakikaten hak etmiş, ben de gelirim ekibe destek. başlığı gördüm, tek tek okurken 1 nisan olabilir mi, yok yahu insan şakasını bile yapamaz dedim ama bknz. laliş hn yapmış bile :tomato:

Heee yapmıştım ya... Çok ağlamıştı çocuk yav.:utangac:
Gençlik işte..
Ahh ahhh ne hızlıydım ben..:delphin:
Beni geri istiyorumhihoyyythihoyyyt

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh şakaymış.sel bir an başlığı görünce nasıl ya olamaz dedim...allah ayırmasın...

şakaymış yani sonu gelmedi konunun.hayy allahım ya . su dök başından aşağı sen de nisan 2 de :)

resmen esek sakasi bu yaaa,bunu odet bence ona boyle sakami olur yaaÇok üzgünüm çoook,kalpten genccecik yasta dikcektik nallari:oklava:

bu nasıl saka yaa boyle saka mı olur ayrılıkla dalga mı gecılır bak cok sınırlendım :delphin:bana yapılsa hazmedemezdım gosterırdım ayrılıgı ona nasıl oluomus sakasına ayrılık..bılmıomu agladıgını felan nasıl kıymış yaa ben bıle uzuldum burda ılk okuyunca :mymeka:

Back
X