• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve bitiyor, ayrılıyoruz...

• Konu Sahibi Konu Sahibi sel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inanın o kadar çok üzüldüm ki cevap yazamadığım için bu saate kadar çok üzgünüm. ama bunu yazdıktan 2 dakika sonra aradı beni. ve benimle konuşacak bişeyi kalmadığını söyledi ben gözyaşları içinde dinledim kendisini.
sonra bağırmaya başladım, kapının önüne çık şişko bu gün bir nisan dedi bana. ağlaya ağlaya çıktım kapının önüne, elim ayağım koyduç. sizide böyle merakta bıraktığım için çok üzgünüm. yarın benim doğum günüm, bu şoku atlatıp uyumak istiyorum.

çok özür dilerim kızlar inanın ki size şaka yapmadım o bana yaptı :delphin:

bende yedim

ablacım bnende çok korktum bildiğin gibi değil. meğer birazdan ararım demesinin sebebi yolda geliyo olmasıymış, sonra korkmuş bişey olur bana diye dayanamamış,
o kadar korktum ki salya sümük gezdim bütüngün,

hepinizden çok özür dilerim

bende sen yaptın sandıydım
yazıp hemen kaçmasaydın salya sümük ağlamazdın uyarırdık şaka yapıyo diye
olan olmuş en kötü gününüz böyle olsun kaydirigubbakcemile2

başını okuyunca üzülmüştüm iyiki ayrılmamaışsınız

Allahtan benimki bana 1 Nisan şakası yapmadı ...

Yapsa da ayvayı yemişti...:delphin:

OLum düğün üstü yapılacak şaka mı bu bee ..:mymeka:

ay ben okur okumaz anladım direk tarihe baktım
kız nasıl unutursun
allah ayrımasın inşllah bir ömür birlikte olursunuz Şeniz :nazar:

ya kızlar sormayın öle kötü oldum ki, hiç aklım abile gelmedi şaka olabileceği, çünkü kavgayı ben çıkardım.

dün o izinliydi, bende çok nadir olduğu gibi erken çıkıcamtım. 2,5 da sıtajı bitti gelmesini bekliyorum aban gel dedi. bende ne yapıyım 5ten sonra gelip dedim. sonra iyi o zaman ben izmite dönüyprum dedi. kafam bozuldu benimde, biliyor benim bugün doğum günüm olduğumu tabi. agresifleştim birden. sonra kızdım bağırdım çağırdım.
bana anlayışsızsın dedi, biliyorum senin doğum günü olduğunu gelmem mi gerekiyor dedi, ben iyice bozuldum, ayrılalım o zaman dedim o da bana bence de dedi, sen bi doğum gününe gelmiyorum diye böyle yapıyorsan yarın birgün işimiz var seninle dedi. ama sana içimde kalan bazı şeyleri söylemem lazım aricam seni yarım saate kadar dedi. ben hiç bozuntuya vermiyorum ama canıma minnetmiş gibi davranıyorum böle. ama yedim kendimi.

işte o yarım saatlik arada yoldaymış meğer, banada müsait değilim işim var dedi. sonra aradı buraya konuyu açtım iki dakika sonra, evet dedim dinliyorum ne kalmış içinde dedim.
vazgeçtim seninle konuşacak birşeyim yok dedi. ben ailemle konuştum bağırdılar ama yeter çekemiyorum seni. sende nasıl açıklarsan açıkla ailene dedi. çok anlayışsız bir insansın, keşke baştan belli etseydin kendini bu durumlara gemezdik dedi. ben çok oldum ama dondum, içimden bitti artık inan meral diye konuşutyorum kendi kendime. ağlıyorum ama hiç belli etmiyorum.
sonra ben bağırmaya başladım sen nasıl bana anlayışsız dersin daha ne bekliyorsun benden diye. sonra anladı ağladığımı kapının önüne çık şişko bugün bir nisan dedi.
çıktım ağlaya ağlaya o kadar üzüldüm ki, sarıldı bana nasıl düşünürsün sensiz yaşayabileceğimi, hiç mi aklına gelmiyor bu gü 1 nisan olduğu dedi. valla gelmedi kızlar yaa çok kızdım kendime, çok iyi yedim ben

allah canını almasın yaww yazdıklarını okuuştum bunu okuyunca çok uzuldum hemen son sayfaya geldım yazmak için aaa bı baktım şakamışş
nese hadi gözunuz aydın
allah tamamına erdirsinnn

allah canını almasın yaww yazdıklarını okuuştum bunu okuyunca çok uzuldum hemen son sayfaya geldım yazmak için aaa bı baktım şakamışş
nese hadi gözunuz aydın
allah tamamına erdirsinnn

sağol canım ya çok teşekkür ederim valla öle kötü oldum ki...
ilerleyen zamanlarda bende bişiler düşünüyorum ona, hain planlarım var yani şakkıdı

sel senin allah belanı vermesin :mymeka:
kalbime incekti manyak :mymeka:

benim dün indi olum ne diyon sen, canım çıktı sandım,
bide geçtim lavabonun karşısına aynaya bakıyom ağlıyom bakıyom ağlıyom napıyon sen meral diye kendi kendime senağlama

40 yılın başı bi koca bulmuşun o da tekmeyi bastı diye ağlarsın tabe :delphin:
aşktan maşktan değil yane hiç yeme bizi aşıkım ayakları yaparak :delphin:

40 yılın başı bi koca bulmuşun o da tekmeyi bastı diye ağlarsın tabe :delphin:
aşktan maşktan değil yane hiç yeme bizi aşıkım ayakları yaparak :delphin:

herkes sen mi :mymeka: :dilcikar:
prensini bulacan diye öpmediğin gurba kalmadı memlekette ıyyyy iğrençççç -tatlicadiarzu- delikafadulden

konunu görünce şoka girdim kızzz. düğüne 3 ay kalmıştı, beyaz eşyalarını bile almışlardı dedim üzüldüm yaa. geçen sene aynı şakayı bende yapmıştım :teytey: ama bana geri dönüşümü daha ağır olmuştu kaydirigubbakcemile3

bu arada doğum günün kutlu olsun canım nice senelere..a.s.

konunu görünce şoka girdim kızzz. düğüne 3 ay kalmıştı, beyaz eşyalarını bile almışlardı dedim üzüldüm yaa. geçen sene aynı şakayı bende yapmıştım :teytey: ama bana geri dönüşümü daha ağır olmuştu kaydirigubbakcemile3

bu arada doğum günün kutlu olsun canım nice senelere..a.s.

sorma eşya falan gözümde yoktu zaten amannnn, koca elden gitmesin yerdede yatardık bis :utangac: :roflol:

sana nasıl bi dönüş oldu anlat bende düşünüyorum intikamım ağır olacak

sağol canım doğum günümü kutladığın için tişekkürler Şeniz

ay allahım okudum şok geçirdim aşkınızı bilmediğim halde
ama allahtan şakaymış ya :)) böle şakalar yapmayın :)

Back
X