Ve bosanıyorum.

Gönüllü bir vakıf kurasım geliyor her bu tarzda konu okuyunca. Siz bana adres veriyorsunuz ve ben tamamen gönül işi olarak şu adamların ağzını burnunu dümdüz ettiriyorum. Her vuruşta anılarını gözünün önünden film şeriti gibi geçirtiyorum. En sonunda beni affet karıcım demesiyle son tükürüğü karısı suratına yapıştırıyor. :kızgın:
Fikri bile rahatlatıcı. :dua:

Aynen bebegim keske oyle bir sey olsa birde simdi aradi bana beddua etti insallah genc kizlik hayallerinin hic birine ulasamazsin oglum diye

Aynen bebegim keske oyle bir sey olsa birde simdi aradi bana beddua etti insallah genc kizlik hayallerinin hic birine ulasamazsin oglum diye
Bu bildiğin deli ya. Hastaneye yatar da çıkmaz. Nasıl saklayabiliyorlar bu psikopat yüzlerini. Şu an çok gerildim. Şu adresi verseniz mi bana. Tövbe ya Rabbim

Kizlar simdi israrla aramasi yuzunden actim bana diyorki insallah genc kizlik hayallerinin hic birine ulasamazsin sana para yolliyim annene kina al kina yaksin sen ayrilmayi kolladin her kavgada esyalarini topladin bahane yaptin oglum beni hic sevmedin ama benim bedduam tutar eskisinede ettim bak ulasamadi hayallerine yarin istanbulda musteriye gitcekmis beraber gidelimmi diyor

Hiç muhatap olma, kınayı kendi k....na yaksın
Çocuksun daha, git hayatını kurtar, inan bana evlilik böyle bir şey değil
O sana yaptığının ahını düşünsün, elin gencecik kızını al sonrada binbir eziyet, Rabbim bilir işini
Yoluna bak sen, toparlan, hayatını kur

Simdi whatsapa kendi resmini koymus bana da sen beni kalbinden cikarmissin ben resmini cikarsam nolacak yazmis bende kalite tesaduf degildir herkes kendine yakisani yapar aranmaya devam et dedim engelledim ay kizlaaar cok sinirliyim of

Son düzenleme:

Çocuk olmadan hemen kaç bacım.
Duvarda resmini çıkartırım ne demek yaaa...
3 ayda neyin hevesini almış da böyle davranıyo pis herif.
Sen onun oyuncağı mısın, canı sıkılınca duvara vuracağı.
Densiz gerizekalı.
Asla geri adım atma.
Tek bi şartla o eve dön eğer döneceksen: şiddet olduğu vakit şu kadar tazminat ödeyeceğim beyanlı bi kağıt imzalat.
Bi şans daha veriyim dersen ancak böyle bi şart koş arkadaşım.
Hiç kimse ruh sağlığından önemli değil.
Böyleleri önce yıpratır, sonra da yıprandın diye aldatır...
Allah yardımcın olsun canım, dualarım seninle...
Beyanli bir kagit nasil oluyor canim avukat araciylami yoksa normal bir kagit uzerinemi benimde basimda var oyle bir koca ve cok iyi bir fikir oldugunu dusunuyorum biraz daha net aciklarmisin beyanli bir kagit isini arkadasim

Kizlar aranizda bosanan biri varsa benim su soruma cevap verebilir mi simdi terkedilme psikolojisiyle mi beni sucluyor ben bir yapmadim sen beni sevmedin sen yaptin beddua etmesi falan kendinimi rahatlatiyor yani ?

Onceki konumdan taniyanlar bilir 3 aylik evliyim esimle sorunlarimi. Butun esyalarimi topladim az once ivir zivir kaldi tek bir cop almadim bu evden. Bir kac saat sonra yola cikicam donucem evime.
Icim cok aciyor 1 saat once yine kavga ettik haddini bil dedikce kufure devam etti. Daha dun yemin etmisti ustume agliyordu arkadaslarinin yaninda evde prenses gibi davraniyordu bana. 1 gun surdu degisimi. Kavga sebebide uyuyordu yataga gecim dedim gece kavgali yatmisti zaten sariliyim dedim neymis kaburgasini acitmisim beli agriyomus niye uyurken sarilmisim cani yanmis ve kufurler. Annesi gecen imali imali bisey demisti buna telde bizle ilgili. Bugunde annesi bana selam soylemisti telde kafami salladim sadece konusmadim. Bana diyorki insanlara okuz gibi davraniyorsun ya senin annen benim evde aldigim arac gerec firin icin bile oglum ivira zivira para harcama para yedirme diyor. Napiyim guleyim mi yalandan?
Neyse kizlar kisaca hersey bitti. Bir daha asla beni arama ben davayi acicam doner donmez Allaha havale ediyorum seni dedim. Simdi ben kendi odamdayim nasil baslamisti nasil bitiyor o sevgi dolu asik karsimda aglayan adam evlenene kadar saklamis benden gercek yuzunu bana tecrube oldu bir insana 2.sansi vermemek gerekmis ilk hatasinda def edicekmisim ogrenmis oldum suan icim aciyor ne hayallerle baslamistim
Onceki söz ünden sonra 1 gun bile sabredememis, sacmasapan seyden kavga çıkarmış, sevgi davranışından bile kavga cikarmis...
Onceki konunun altina yorumlarimda biraz daha bekle bak duzelmek icin ilk adimi,kabullenmeyi gecmis... diye dusunuyordum ama bu adamin duzelmesi yillar alabilir. Sen en dogru karari verirsin.19 yasindasin, her sey bastan baslayabilir baska biriyle...

Ya kizlar bir adam bu kadar sey yasatipda hala ben seni sevmekten baska naptim der mi? Ben bir hastayla evlenmisim evet tekrar tekrar inaniyorum buna.

Kendini suçlamaktan vazgeç bence. Öküzün ne oldugu ortada. Aklı sıra sana vicdan azabı çektirecek. Sevseydi böyle mi yapardı. Arkana bile bakmadan,bir saniye bile düşünmeden devam et yoluna. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Beyanli bir kagit nasil oluyor canim avukat araciylami yoksa normal bir kagit uzerinemi benimde basimda var oyle bir koca ve cok iyi bir fikir oldugunu dusunuyorum biraz daha net aciklarmisin beyanli bir kagit isini arkadasim

Buna benzer bi uygulama tecrübem yok yakın çevrede.
Ama şöylesini bi arkadaşın karısı yaptı:
Nikah kıyıldıktan sonra boşanma durumunda tüm eşyalar kadının olacak diye senet imzalattı.
Detaylarını bilmiyorum şuan onlarla küsüm ama bi avukata danışabilirsin 'bu tarz bi beyan içeren bir şey imzalatarak' anlaşmalı barışma mümkün mü diye.

Senin karakterini bu kadar bastirmasina kisiligini kaybetmene neden olmasina neden izin veriyosun?
Dunya bu adamdan ibaret degil bak neler yapmis sana neden hala elele girmistik bu eve gibi dusuncelerle kendini yaraliyosun?
Hayat baskalar icin bu kadar uzulemicek kadar kisa.

Biletimi aldim saat 5de biniyorum kizlar. Hepinizin yorumu guc oldu bana bu ruyadan onu surekli affedip kendime zarar vermemden uyandirdi beni. Sagolun.❤ ❤

Bide en son aradiginda bana yarin istanbulda musteriye gidicem alacak icin beraber gideriz ben bavullarini tasirim demisti. En son resmini koyduktan sonra whatsapa iyice sogudum.
Yarin gidecegi musteride bana 10 dakika mesafede semt olarak. Ona her kavgada gidicem diyordum ama hep ikna ediyodu beni. Bugun gercekten gidiyorum. Ici acisin istiyorum beni yaktigi gibi yansin. Bunu cok istiyorum cok pisman olsun bu saatten sonra deliye donerim, geriye donmem.

yatak odan çeyizin nen varsa al başkasınamı bırakcan kamyon a yüklet okudum almam demişin benim ablam anne babmn emeklerini bırakmadı dönsen bile aynı kendine bile zarar veriomuş baksana annesi demiş

yatak odan çeyizin nen varsa al başkasınamı bırakcan kamyon a yüklet okudum almam demişin benim ablam anne babmn emeklerini bırakmadı dönsen bile aynı kendine bile zarar veriomuş baksana annesi demiş

Ceyizimi buraya tasimadim ben bolge degisimi olacakti onun isinde eylul ayinda hangi sehir belli olcakti ona gore getiricektim iyikide getirmemisim anne evinde sandiklarim. Zaten suan esyali evdeydik yalovada. Burdada var tabi kendi esyalarim iste firinim o bu ivir zivir ama istanbula goturemem cok zor taa yalovadan. Onlarda kalsin zaten

Kendine en büyük iyiliği yapmıssın.
Sakın geri dönme.
Bu arada resim sana mi ait.
Öyleyse değiştirin tanıdıklarınız olabilir. Hayallerinizde neyş ertelediyseniz artık onlar için çabalayın.

Son düzenleme:
Back
X