Ve bosanıyorum.

şiddet baskı ailesi maddi sıkıntılar eve kapatma ailemden uzaklaştırma çabası ve dahası canım bi 5 yılım sanki hapiste geçti valla bak :) sevdim güvendim rezil oldum :)

Onceki konumdan taniyanlar bilir 3 aylik evliyim esimle sorunlarimi. Butun esyalarimi topladim az once ivir zivir kaldi tek bir cop almadim bu evden. Bir kac saat sonra yola cikicam donucem evime.
Icim cok aciyor 1 saat once yine kavga ettik haddini bil dedikce kufure devam etti. Daha dun yemin etmisti ustume agliyordu arkadaslarinin yaninda evde prenses gibi davraniyordu bana. 1 gun surdu degisimi. Kavga sebebide uyuyordu yataga gecim dedim gece kavgali yatmisti zaten sariliyim dedim neymis kaburgasini acitmisim beli agriyomus niye uyurken sarilmisim cani yanmis ve kufurler. Annesi gecen imali imali bisey demisti buna telde bizle ilgili. Bugunde annesi bana selam soylemisti telde kafami salladim sadece konusmadim. Bana diyorki insanlara okuz gibi davraniyorsun ya senin annen benim evde aldigim arac gerec firin icin bile oglum ivira zivira para harcama para yedirme diyor. Napiyim guleyim mi yalandan?
Neyse kizlar kisaca hersey bitti. Bir daha asla beni arama ben davayi acicam doner donmez Allaha havale ediyorum seni dedim. Simdi ben kendi odamdayim nasil baslamisti nasil bitiyor o sevgi dolu asik karsimda aglayan adam evlenene kadar saklamis benden gercek yuzunu bana tecrube oldu bir insana 2.sansi vermemek gerekmis ilk hatasinda def edicekmisim ogrenmis oldum suan icim aciyor ne hayallerle baslamistim
Benimde bu hayattan ogrendigim en onemli sey ikinci sansi kesinlikle vermemek oldu evli degilim ama boyle dusunuyorum

Back
X