bende haksızlıga uğradım nişanlımdan ayrıldım bende 5 kılo falan verdım ama tekrar aldım..psıkıyatra gittim ilaç alıyorum..şuan çok iyiyim..kendinize eziyet etmeyın yardım alın..
şimdi meydan onlara kaldı seviniyordur diyosunuz ya,
şimdi onların sevinci yalan mutluluk gerçek mutluğu sabrınızla siz bulucaksınız inşallah.
çok zor bir dönemden geçiyorsunuz rabbim yardımcınız olsun siz en büyük mutluluğu hakediyorsunuz.
bütün delilleri sakla al donuna kadar neyi var neyi yoksa böylelerine müstehak emin ol ailesi filan da biliyordu erkektir yapar diye düşünüp ses etmiyorlardır.
Yani telefon dökümanlarında aynı numaradan birçok kayıta rastladınız.
O numara da bir bayana ait.Ve bu bayanı tanıyorsunuz galiba.
Doğru mu anlamışım.
Elinizde kesin kanıtınız olsun da mahkemede delil niteliği teşkil etsin
Merak ettim, özel olmaz ise bir soru soracağım. Kocanızın şuan ki tavrı nedir?
dükümanda herşey var.
nezaman msjlaşılmış ne zmaan konuşulmuş. ben iki numara buldum.
yerli yersiz msjlaşılmış içeriği göstermiyor tabi.bazı günler sabahlara kadar msjlaşılmış.
onca Tl yüklemiş hattına.
dökümana ulaşmadan önce (güvenlik kodunu bilmiyordum bundan ulaşamadım) bi kere anıdenodaya girdin gecenin köründe battaniyenin altında telle uğraşıyor.neyse o zmaanda olan oldu elime kanıt geçmedi.
başka bir gece erkenden yatmıştı.(teli sessizde ve yanında hep)gece 3 te uyandı.kardeşi msj atmıştı onu aradı mutfakta.sonra wc ye gitmiş fark etmedim ben tuş seslerine şüphelendim ve yakaladım.tuvalette msj yazıyor siliyor adama bak yaaa... vermedi teli saatlerce kırdım döktüm. beni sakinleştirmeye çalıştı yemedim.saatler sonra kalan 1 msjı görebildim sadece.Haber vermene gerek yoktu yazıyordu.açıklaması uyumADAN önce msj yazmış sekretere patronu kızmış sekreterede onları söylemiş msjıda uyanınca görüp cevap yazmış.Allah belasını versin.neyse çok detaylı anlatamıyorum kafam basmıyor şuan çünkü.benim kafamda sorular cevap bulmuyor yalanlarla.söyledikleri inandırıcı olmadı.son 1 hafta iyiydik zor bela şifrelerini değiştirtmedim ve dükümana ulaştım. numaralar kime ait bilmiyorum bir kız orası kesin.Ame sekreter mi başka sımı.şehir dışından mı.netten mi buldu.arkadaşlarımı vesile oldu hiç bir bigim yok.hala yalanlıyorr yok öyle birşey diyor.hep sen böyle düşünüyorsun.Ama zaten anlaşamıyoruz diye boşanalaım boşanalım diyordu 2 aydır bende sanıyorum adam borçtan dolayı bunalımda meğersem gününü gün ediyormuş.... kahretsin...
Evet bu yazdıklarından ben de ihanet kanısına vardım üzgünüm ki :26:
Peki şuan napmayı düşünüyorsun ?
Ailen ne diyor ?
ilk önce geçmiş olsun arkadaşım..işallah bundan sonra güzel günler seni bekliyodur..
herşeyin ilacı zaman.zamana ihtiyacın var.
insanoğlu ne acılar çekiyor ama üzerinden zaman geçince hepsi geride kalıyor.
sen de unutucaksın ama şu an çok sabırlı olman gerek..
allaha dua et rabbim kimsenin yaptığını yanına bırakmaz
bu arada bişey sorucam bu fatura dökümanlarına internetten ne şifresi ile ulaşıyorsun
Kocanıza şu an siniriniz cok normal. Buraya içinizi dökü yazın içinizdekileri. Rahatliyacaksanız ağlayın. Sonra oturup düşünün. Eşinizi seviyorsanız bence siz davayı açmayın. Bekleyin. Tavsiyem güclü ve sakin görünmeye çalışın.
ben bu adamı sevdiğim için onca şeye katlandım lanet olsun zehir olsun... off...
şuan ailemin evindeyim dolayısıyla sadece kendimi sıkıyorum.annem üzülecek diye.kaldı ki bu akşam söyledim anneme şimdi uyuyamıyor malesef kafaya takmamış gibi görünüyor beni teselli etmeye çalışıyorlar ama Sinir hastası kadın Yüksek tansiyon bir yandan şuan uyumadığına eminim
ben bir an önce olan olsun çeken çeksin diye düşündüm.ben açarım artık diye düşündüm .ama annem sinir yaptı sakın sen açma sürünsün diyor....
güç kalmadı onca şeyden sonra ama desteğim çokk Hepsinden allah Razı olsun.
Şu an karmakarışık duygular içindesiniz eminim. Bunları bu gece dibine kadar yaşayın. Yazın ağlayın ne rahatlatıcaksa onu yapın. Gelecek ile ilgili kararlarınızı sakinleştiğinizde alın. Bekleyin. Siz sessiz kalmaya başarabilirseniz eşiniz en yakın zamansa kapınıza dayanacaktır. O mesajlaştığı kız kadın kimse eger evli bir adamla mesajlaştığını biliyor sanki. Beklentileri ne cok merak ediyorum. Her neyse boşanma davasını siz açmayın tavsiyesinde bulundum. Eşiniz boşanmak istiyorsa once aileleriniz karşısında ne haltlar çevirdigini anlatsın açıklasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?