Ve bunca sabrıma karşılık boşanıyorum...

Buarada melek kartı seçtirmişsin canım şimdi gördüm. Bakmadıysan bi bak derim hayırlısıyla güzel haberler var keyfin yerine gelir umarım :)

dün gece istemiştim onu :)
gördüm tşkr ederim.
bilmem ne anlama geliyor sanırım bildiğim yolda ilerlemeliyim :44:
neyse hakkımızda hayırlısı...

Aileniz bilinçliyse eger. en güzeli aileyle olmak tabi ki de. cok üzüldüm şimdi. inşallah bir mucize olur da. eşin aslında seni aldatmamış olur. pişman olur. ayaklarına kapanır ayaklarını öper...

keşkeee ama nerde pişman da değildir sonradan pişman olmasıda birşey ifade etmez olan olmuş...
fiziki manada bişey olmuş olamaz diye tahmin ediyorum ama belli de olmaz 24 saat dediktif olamadım.
ama tel dökümAnı kesin diyor.
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.Millet ne dertlerle uğraşıyor bizde böyle başlarının bizlere yaşattığı pisliklerle uğraşıyoruz...

Crndgn özel msj hakkım henüz yok konu sahibininde affına sığınarak burdan yazıyorum. Tarot bölümünde melek kartı olan var mı diye bi başlık var oraya senin için kart seçmelerini rica edebilirsin hatta bulamassan benim etkinliklerimden bakıver bende seçtirdim :)

Çok teşekkürler, bakıyorum :)

Konu sahibi özür dilerim.

yok canım önemli değil çokda sorun değil benim için.
Ama prolar filan görüp kızmasınlar bir kere bana olmuştu konu dışı msj yazdığımda ceza yemiştim

Senin içini birazcıkta olsa rahatlatabiliyosak ne mutlu canım. Bence baban olayları tam anlamıyla öğrendiğinde sana değil eşine tepki vericektir.Ama biz o konuyu şimdilik düşünmeyelim o zaman zaten canın yeterince sıkkın bide bu konuyla daha fazla sıkılma ama herşey yoluna girer. Eminim yapılanları öğrenince sana hak vericektir.

dün gece istemiştim onu :)
gördüm tşkr ederim.
bilmem ne anlama geliyor sanırım bildiğim yolda ilerlemeliyim :44:
neyse hakkımızda hayırlısı...

Aynen canım hakkımızda en hayırlısını versin Rabbim. Ben kartlara pek inanmam ama fala inanma falsız da kalma demişler senin için yaptığı yorumu görünce bu sana biraz da olsa destek olur diye düşündüm :)

Bu KK da olmasa zaten ....
bilmiyorum babamın ne yapacağını kestiremiyorum hele ki bu kafayla...
zaten ilerisini düşünemiyorum ki yaşadıklarımı yutamadım daha....

Amiiiiinn canım.
Rabbim kimin hakkında hayırlısı neyse onu versin.Böyle insanlara fırsat vermesin inş.

Artık çıkmak zorundayım internetten.
çok teşekkür ediyorum herkese derdime ortak olanlara...
Rabbim Hepinizin Yar ve yardımcısı olsun.Onsuz bırakmasın Hiç birimizi.
Hayırlı sabahlar herkese...
Sevgiler....

Amin canımm sen içini ferah tut Rabbim o kadar adaletli ki eşinin yanına kalmaz bu yaşattıkları. Sen daha fazla yorma kendini babana söyleme işini de annen güzel bi dille anlatır ama dediğim gibi yaşadıklarının üstüne seni daha fazla üzeceğini düşünmüyorum.

Herşeyin hayırlısı canım sen yaşadıklarını atlat herşey daha güzel olucak inşallah

bulduğunuz tel numaralarını bir yere yazdınız mı ve kime ait olduğunu 118den sorguladınız mı? şifreyi değiştirmiştir diyorsunuz ama eğer numaraları kaydetmediyseniz dökümana tekrar bakın bakabiliyorsanız... ve 118den de sorgulayın kime ait olduğunu o numaraların.... en azından kim olduğundan emin olursunuz diye düşündüm...

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Şimdi çıkmıycak acısı elbet bir gün çıkıcak.Yaptığını bulucak...
Bilemem artık daha bundan sonra ne kadar daaha üzülebilirim o ayrı mesele ....
Amin canım saolasın.

Son düzenleme:

yazdım 2 tel numarasıyla çok sık görüşülmüş.aradım bir kız dı.suratıma kapattı pislik.
118 den gizliymiş isim misim elime geçemedi malesef.
ismini cismini bulsaydım zaten elbet gidip sinirimi alırdım.
bir kaç numaraya baktırdım hepsi gizliymiş.Pislikler onu da akıl etmişler.
Bende gerizekalılığıma yanayım.
dökümana daha ulaşamam değişmiştir çoktan şifreyi,yeni şifredew onun telefona geliyor zaten.

Aklına başka ulaşma yolu gelen varsa yazsın.
Ben burda kendi kendimi yiyeceği me gidip onu mahvediyim Rezil olsun...
Rezil edemezsem de layığını bulsunlar....

Aklına başka ulaşma yolu gelen varsa yazsın.
Ben burda kendi kendimi yiyeceği me gidip onu mahvediyim Rezil olsun...
Rezil edemezsem de layığını bulsunlar....

Kim olduklarını bilmeden baskalarının canını yakabilirsin. Tek yol kimin olduğunu öğrenmek. Ben çağrı merkezinde çalışan bir arkadaşım sayesinde öğrenmiştim. Başka türlü bulamazsın.

canım benim bence hiç bulaşma o pisliğe senin verdiğin karar onlara en iyi cevap.Ve sabret Rabbim adeletlidir yanlaraına bırakmayacaktır.Sende sabret biraz hiçbir acı öldürmüyor insanı.Zamanla alışıyorsun evet bu süreci yaşarken canın yanacak dayanamadığın zamanlarda olacak ama inan bana hepsi gececek...
Rabbim yar ve yardımcın olsun...

benim güzel arkadaşım,
olayları en başından beri biliyorum. hem maddi hem manevi ne çok fedakarlık yaptığını, sabrını, iyi niyetini hep takdir ettim. Rabbimin de böyle iyi yürekli bir insanın yüzünü güldüreceğine inancım tamdı. eşin bir anda değişmişti, biz de hep borçtan dolayı bunaldı, çok çalışıyor, izni yok, dinlenemiyor ondandır dedik. gerçeği öğrenince o kadar şaşırdım ki. bunları yaşadığın için çok ama çok üzgünüm arkadaşım.

bak burdaki bayanlar da ne güzel şeyler yazdılar. bu bir süreç, çok acı çok zor bir süreç, ama zamanla herşey düzelecek. sen güçlü ve kendine saygısı olan bir kadınsın. pek çok kadının çok daha kötülerini yaşayıp da kendi ayakları üstünde durma cesareti gösterememesine karşı, sen bunu yapabilecek cesarete sahipsin. herşey çok güzel olacak. buna yürekten inanıyorum. bu zor günler geçecek. yaralarını sarıp kendini toparlayacaksın. ve şükredeceksin böyle bir insana bir ömrü vermediğin için.

sanma ki o çok mutlu. sorumluluklardan kaçıp bir heyecan peşine düşen bir aptal o. çok pişman olacak, kapına gelecek. ama çok geç olacak, kadın kalbi bir kez kırılmaya görsün. sen acını yaşa arkadaşım, yaşa ki bu süreç geçsin, yaralarını sarabilesin. bence kafanı biraz toparlayınca dışarda çalışacağın bir iş de bak. böylece hayata daha kolay bağlanırsın yeniden.

bir avukatla görüşmeni tavsiye ederim, mümkünse tanıdık güvenilir birisi ki para için değil doğru tavsiyeyi verecek biri olsun. o sana davayı senin açmanın mı beklemenin mi daha doğru olduğunu söyler. bu telefon kayıtları da sizin talebiniz üzerine mahkemeye delil olarak sunulur. mahkeme isteyince telefon şirketi vermek durumunda zaten. seni maddi manevi her anlamda mağdur etti bu adam, bedelini ödeyecek.

herşey çok güzel olacak. eskisinden de mutlu olacaksın. buna inancım tam. sen çok iyi niyetli, temiz kalpli ve fedakar bir insansın, senin değerini bilecek bir insan mutlaka çıkacak karşına. Allah yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…