Buarada melek kartı seçtirmişsin canım şimdi gördüm. Bakmadıysan bi bak derim hayırlısıyla güzel haberler var keyfin yerine gelir umarım :)
Buarada melek kartı seçtirmişsin canım şimdi gördüm. Bakmadıysan bi bak derim hayırlısıyla güzel haberler var keyfin yerine gelir umarım :)
Aileniz bilinçliyse eger. en güzeli aileyle olmak tabi ki de. cok üzüldüm şimdi. inşallah bir mucize olur da. eşin aslında seni aldatmamış olur. pişman olur. ayaklarına kapanır ayaklarını öper...
melek kartı nedir?
o konuya sorar san daha i olur canım çünkü ben tam açıklayacak kişi değilim. Sevgiler
Crndgn özel msj hakkım henüz yok konu sahibininde affına sığınarak burdan yazıyorum. Tarot bölümünde melek kartı olan var mı diye bi başlık var oraya senin için kart seçmelerini rica edebilirsin hatta bulamassan benim etkinliklerimden bakıver bende seçtirdim :)
yok canım estağfirullah ne kırması ben sizlerle paylaştıkça bir nebze olsun rahatlıyorum ama tabi içim soğumuyor....
gelicek diye bir mevzu yoktu bu zamana kadar.ama artık annem ne zaman söyleyecek bilemiyorum ki.
öğrenince çookkk kötü olacak.çok sinirli adam belkide ileride acısı benden çıkar manevi açıdan...
korkmuyor değilim ama mecbur öğrenicek,ipin ucu kaçtı...
dün gece istemiştim onu :)
gördüm tşkr ederim.
bilmem ne anlama geliyor sanırım bildiğim yolda ilerlemeliyim :44:
neyse hakkımızda hayırlısı...
Senin içini birazcıkta olsa rahatlatabiliyosak ne mutlu canım. Bence baban olayları tam anlamıyla öğrendiğinde sana değil eşine tepki vericektir.Ama biz o konuyu şimdilik düşünmeyelim o zaman zaten canın yeterince sıkkın bide bu konuyla daha fazla sıkılma ama herşey yoluna girer. Eminim yapılanları öğrenince sana hak vericektir.
Aynen canım hakkımızda en hayırlısını versin Rabbim. Ben kartlara pek inanmam ama fala inanma falsız da kalma demişler senin için yaptığı yorumu görünce bu sana biraz da olsa destek olur diye düşündüm :)
Bu KK da olmasa zaten ....
bilmiyorum babamın ne yapacağını kestiremiyorum hele ki bu kafayla...
zaten ilerisini düşünemiyorum ki yaşadıklarımı yutamadım daha....
Amiiiiinn canım.
Rabbim kimin hakkında hayırlısı neyse onu versin.Böyle insanlara fırsat vermesin inş.
Amin canımm sen içini ferah tut Rabbim o kadar adaletli ki eşinin yanına kalmaz bu yaşattıkları. Sen daha fazla yorma kendini babana söyleme işini de annen güzel bi dille anlatır ama dediğim gibi yaşadıklarının üstüne seni daha fazla üzeceğini düşünmüyorum.
Herşeyin hayırlısı canım sen yaşadıklarını atlat herşey daha güzel olucak inşallah
bulduğunuz tel numaralarını bir yere yazdınız mı ve kime ait olduğunu 118den sorguladınız mı? şifreyi değiştirmiştir diyorsunuz ama eğer numaraları kaydetmediyseniz dökümana tekrar bakın bakabiliyorsanız... ve 118den de sorgulayın kime ait olduğunu o numaraların.... en azından kim olduğundan emin olursunuz diye düşündüm...
Aklına başka ulaşma yolu gelen varsa yazsın.
Ben burda kendi kendimi yiyeceği me gidip onu mahvediyim Rezil olsun...
Rezil edemezsem de layığını bulsunlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?