- Konu Sahibi turkuazz_81
keşke annesi anne gibi olsa bende ona göre davranırım arkadaşlar hani kötü değilimdir merhametliyimdir yoldan geçene bile acırım ama onlarda annelik yokki ya ben anlatsam dünya kadar olay var bakın en azında şunu söyleyeyim rahmetli görümcem ölümdöşeğinde yatıyor hastanede kapkaç olayından ben kadını hiç görmedim benim evlendiğimde nişanlanmamda görüşmüyorlardı eşime görümcemin kocası telefon açıyor kardeşin yoğunbakımda diyorlar eşim gidiyor oraya üzülüyor doğal olarak kaynıma anlatıyor herşeyi 2 kardeş perişan olmuşlardı annelerine nasıl söyleyeceklerini düşünüyorlardı hastanede falan dediler ama yoğun bakımda değil dediler kaynanam ise bana ne ölsün allah bilir ne yapmıştır dedi bende onları dinliyorum ve 9 aylık hamileyim 2 kardeş kıvranıyor kadını hastaneye götürmek için bende dayanamadım oturdum önune bak dedim sende annesin evlat bu geçmişi unut kızın ölüm döşeğinde gel gidelim gör dedim ne dese beğenirsiniz banane umurumda bile değil ölsün 2 gün için yanar en fazla dedi şok olduk sonra komsusu zorla götürmüş görümcem ölünce ise bir ağlamalar sızlanmalar ama ben inanmıyordum hiçbirine birde üstüne üstelik annanem ameliyat olmuştu bizimkiler gelmemişti zaten görüşmüyorlardı beni aradılar kaynanamdaydım gelicez diye bende tamam dedim onlara söyledim yanlış hatırlamıyorsam 2 gün oldu bu olay eşimle öğleden sonra sıkıldım diye yürüyüşe çıktık eve bir geldim kadın annemler geliyor diye sofralar kuruyor yemekler yapmış hangi anne evladının ölümün ardından bu kadar rahat olur bu nebiçim anne siz söyleyin derya çok abartıyorsun diyin bende anlayayım bu kadın için bunlar yapılır mı ?düzgün biri olsa tamam diycem anne işte yapılamz mı ? bende anneyşm ve benimde bir annem var