Ve Emre Altuğ Konuştu

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Ayrılığa Kerem Tunçeri'nin neden olduğu iddialarını yanıtladı.

Sürpriz bir kararla eşi Çağla Şıkel'den boşandan Emre Altuğ ilk kez Aramızda Kalmasın'dan Salih Keçeci'ye konuştu.

İşte Emre Altuğ'un sözleri:

"Ayrılığımızın Kerem Tunçeri ile alakası yok. Bu bizi üzen bir durumdur. Sevgili Kerem ve diğerleri bir kaç yaz birlikte olduğumuz insanlar. O fotoğraf bizim sahibi olduğumuz otelin kulübünde çekilmiş bir fotoğraf.

Benim de içinde olduğum fotoğrafı 'işte ispatı' diye kullanmaları çok hayret verici bir şey. Çağla da kendi programında ifade etti. Ben böyle bir şeye hiç ihtimal vermedim.

Böyle bir şey olması söz konusu değil... Şimdi de, sonra da... Ne ben ne de Çağla haysiyet yoksunu tavra girmeyiz."

Bunların ayrıldığını pazr günü duydum daha ve şok oldum sebebinide merak ediyorum bazi yerlerde programda göğsü açıldı die bsndiklari glen knuklarla dans etthi falan için falann yaziodu ama anlamadim ve üzüldüm

Emre Altuğ terbiyeli ve saygılı biri. Çocuklarının annesini beni aldattı diye ifşa edecek bir adam değil. Yaptıysa bile dile getireceğini sanmıyorum çocuklarını bunun dışında tutmaya çalışacaklardır her koşulda.

emre altuğ gerçekten dediginiz gibi çok terbiyeli ve saygılı bir adam ama açıkcası açıklamasında aklıma yatmayan bir şey var aşkımız bittigi için ayrılıyoruz demiş iyide aşk bitince yerini sevgi saygı alır ve aşk dedigimiz şey zaten en fazla 3-4 yıl sürüyormuş her aşkı bitenin o zaman boşanması lazım sanki çok daha farklı bir şey varda açıklamıyorlar gibi okadar büyük aşk sevgi sürekli bunu söylüyorlardı bukadar zamanda hemde aniden bitmez
ama dedigim gibi kişisel fikrim baştan beri ben çağlayı emre altuğun yanına yakıştırmıyordum her işte bir hayır vardır demek ki bitmesi gerekiyormuş belkide çok daha iyisi kısmetinde vardır

bende baska aciklamadiklari bir sebepleri oldugunu düsünüyorum ask bitti diyip bosaniliyorsa oo ne kolay o zaman hergün herkes bosansin ask ne kdr sürüyormus ki hayatta?

Evlendiklerinde de şok olmuştum ayrıldıklarını duyunca da şok oldum :)
Daha yeni öğrendim biraz daha magazin izlemeliyim
Hayırlısı olsun haklarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…