ve gelinlerin bayram iskencesi basladi!

brnestetik

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
834
405
23
37
yarin gece kaynanamlarda kalicaz cok mutsuzum istahtan kesildim resmen kara kara dusunuyorum..esime gitmek istemiyorum sabah erkenden gidelim kahvaltiyi da orda yapalim vakit gecirelim istedigin kadar ama kalmayalim dedim..kabul etmedi tabiki..senede birkere kaliyoruz diyede sesedemedim..mecbur gidicez yani..5 senedir bayram iskencesi cekiyorum.zaten kotu seyler yasadik hemde cok kotu..òluyorum orda iskence cekiyorum kimse duymuyor sesimi ..esim de pek muhatap olmaz babasiyla sohbet muhabet ..kafasini cevirip bunaldin heralde neyin var demezler..hizmete tabii tutarlar..ya gercekten bayram gelmis neyime:(

Senede bir kez gidiyormuşsunuz. Buna işkence denemez, sürekli gidip gelmeler olsa belki haklı olurdunuz. Ama ailesini sevmiyorsanız da senede bir kere sabredin..En azından eşiniz için, gelip geçecek. Kendinizi bu kadar sıkmayın..

Evlenmeden önce her bayramda bende yaşadım bu işkenceyi. Evlendikten sonra görüşmediğimiz için çok şükür yüzlerini bile görmüyorum bırak kalmayı. Ama eşim isteseydi onun hatırı için kalırdım 1 günlük bişey sabretmelisin

yarin gece kaynanamlarda kalicaz cok mutsuzum istahtan kesildim resmen kara kara dusunuyorum..esime gitmek istemiyorum sabah erkenden gidelim kahvaltiyi da orda yapalim vakit gecirelim istedigin kadar ama kalmayalim dedim..kabul etmedi tabiki..senede birkere kaliyoruz diyede sesedemedim..mecbur gidicez yani..5 senedir bayram iskencesi cekiyorum.zaten kotu seyler yasadik hemde cok kotu..òluyorum orda iskence cekiyorum kimse duymuyor sesimi ..esim de pek muhatap olmaz babasiyla sohbet muhabet ..kafasini cevirip bunaldin heralde neyin var demezler..hizmete tabii tutarlar..ya gercekten bayram gelmis neyime:KK43:
1 gece diyorsunuz. Gidipte gunlerce kalanlar var. Sabredin bunun icin esinizi kirmayin degmez.

yarin gece kaynanamlarda kalicaz cok mutsuzum istahtan kesildim resmen kara kara dusunuyorum..esime gitmek istemiyorum sabah erkenden gidelim kahvaltiyi da orda yapalim vakit gecirelim istedigin kadar ama kalmayalim dedim..kabul etmedi tabiki..senede birkere kaliyoruz diyede sesedemedim..mecbur gidicez yani..5 senedir bayram iskencesi cekiyorum.zaten kotu seyler yasadik hemde cok kotu..òluyorum orda iskence cekiyorum kimse duymuyor sesimi ..esim de pek muhatap olmaz babasiyla sohbet muhabet ..kafasini cevirip bunaldin heralde neyin var demezler..hizmete tabii tutarlar..ya gercekten bayram gelmis neyime:KK43:
Aynen aynen, Ramazan'ın gelmesini sırf bu yüzden istemedim. Ben yarın gideriz derken Allah tan eşim pazar gidelim annemin sağı solu belli olmaz orada bir kaç saat geçirir sizinkilerle kalırız dedi. Ama az önce tekrar aradı annesine kuzenleri de geliyormuş yarın gideceğiz ama kalabalık falan muhattap olmama gerek kalmaz.

Ne desem bilemedim.sizi anlıyorum ...yalnız değilsiniz bilin istedim.yani gitmek istememe değil de gerçekten çok yorucu oluyor,akşam nasıl yatıyorum anlamıyorum sürekli hareket halinde olunuyor gündüz...hic anlamadım neden iş hiç bitmiyor nasıl sürekli iş uruyor değişik

Bi konunuz var iftar davetinde size yaptiklari..ben olsam asla gitmezdim bayramda.Sorarlarsa da soylerdim o yaptiklarini.Esin de uzulurse uzulsun karisini ezdiren erkege mi aciyacagim.Gitmeyin bence.

Back
X