ve gelinlerin bayram iskencesi basladi!

cook haklisin icimde bu ayni isyanla depremlerle gidip gelicem o eve..ve o bir bucuk gunde kalbim baya bi hasara ugrayacak...tek tesellim o gun bana saygisiz davrananlar yok hepsi gorumcenler falan kuzenleri sehir disina gidiiuor..kaynannammlarda bitek ikisi var anasi babsi yani ..biraz daha kolay gecebilir belki..
Cnm isyanını içinde yaşaman önemli değil bu kez şanslısındır kolay geçer peki ya bir dahaki sefere ?? Bak ben bekara karı boşamak kolaydır tavrıyla söylemiyorum sana. Aşa yukarı aynı şeyleri yaşadık hatta fazlası var eksiği yok. Önceleri büyükler dedim sustum sonra itin hatrı ypk sahibinin hatrı var dedim eşim için sustum sonra ne mi oldu eşimdr aileside tepeme çıktı edepli edebinden sustu edepsiz ben susturdum sandı. Gitmeyeceğim dedim eşim zorla götürdü aaman huzurm bozulmasın dedim e baktım gidince ztn huzur yok. Eşim beni götürünce zorla bir patladım siz ne biçim insansınız be biktim allah kahretsin sizi hiç mi utanmanız yok diye hem eşimi hem ailesini bir kalayladım çıktım gittim eve kapıyıda açmadım eşime almadım eve. Bir iki hafta ayak diredim sonra hep beraber gelip özür dilediler şimdi çok şükür anne kız gibiyiz bırak bir saygısızlığı bir soğukluk bile yok aramızda. 2 gelini daha var sorsan onlar gelin ben evlat. Benim arkadan iş çevirmeyeceğimi içten pazarlıklı olmadığımk herşeyi insanın yüzüne patır patır söyleyeceğimi ve bana haksızlık yapılmasına tepkimin sert olacağını çok iyi biliyorlar. Sende lütfen tepene çıkarmadan yap gerekeni sen sustukça onlar azacaklar

Herkes kendi nefsine konuşmalı bence. Biz kadınlar olarak kendi ailemizin yanında hep kalmak istiyoruz ama erkekler ayda sene de bir kez bunu istediklerinde zorumuza gidiyor. Eşlerimizin hattı icin isterse kötü olsunlar bi günlüğüne katlanabilmemiz lazım. Biraz pozitif düşünmelisin. Herkese yeri geliyor hizmet ediyoruz kendini kötü hissettikce çok zorlanırsin.

heralde yani ya okadar vicdaniz degiliz cok.sukur:)
gitme.
zaten istenmediğimi iftar sofrasında gösterdiler. bayram günü ne onların canı sıkılsın, ne bizim. bayram günü sen git bayramlaş gel de.

ilk anda sesler yükselebilir ama alışır eşin. kararlı ol yeter ki.
eminim ki bayramda orada olup olmaman hiçbirinin umrunda değil.

Kızlar peki sizin evinize geldiklerinde yardım görüyor musunuz kv görümce veya eltiden??
Bana geldiler kaldılar iki haftadan fazla..ben her gün işe gidiyordum dönüşüm akşamı buluyordu yani bide eve gelip yemek yapamazdım, görümceye söylüyordum sen yap diye kv zaten elini bişeye sürmez ne mutfak ne ev işlerine kendi evinde de öyle,..
Yemeği yapıyordu görümce benim söylememle okadar..masayı toplarken bir kere demedi sen otur dinlen yorgunsun ben tüm gün otırdum bulaşıkları lavaboya attı attı gitti temizlik yapan da olmadı ben kendim kalsam o evde temizlik yapmadan rahat kalamam..
Valla evden de çıkmamışlardı her gün sabah akşama kadar tv başındalardı

Ben evde yokken evimde kimse kalamaz bu benim en büyük prensiplerimden biridir. 2 hafta ne diye kaldılar anlamadım? Bence izin günlerim hariç misafir kabul etmiyorum demelisin. Canına yazık.

Kalacaksa gitsin esin kalsin. Esine de ki iftar sofrasinda bulunmam onlari rahatsiz etti. Bayram tatliliktir mutluluktur. Kalmayi arzu ediyorsan sen git kal. Ne ben mutsuz oluyum giderek nede onlar.... Bari bugun beni savun da goturme kalmaya de...

Bende gorumceyim. Gorumcelerimde var. Benim gorumcem memleketten eve gitcegimiz gun evini sildirdi supurtturdu. Allah sorsun diyorum sadece. Bende gorumceyim ama asla yengelerime kiyamam. Vicdan Meselesi insanlik meselesi....

yarin gece kaynanamlarda kalicaz cok mutsuzum istahtan kesildim resmen kara kara dusunuyorum..esime gitmek istemiyorum sabah erkenden gidelim kahvaltiyi da orda yapalim vakit gecirelim istedigin kadar ama kalmayalim dedim..kabul etmedi tabiki..senede birkere kaliyoruz diyede sesedemedim..mecbur gidicez yani..5 senedir bayram iskencesi cekiyorum.zaten kotu seyler yasadik hemde cok kotu..òluyorum orda iskence cekiyorum kimse duymuyor sesimi ..esim de pek muhatap olmaz babasiyla sohbet muhabet ..kafasini cevirip bunaldin heralde neyin var demezler..hizmete tabii tutarlar..ya gercekten bayram gelmis neyime:KK43:
Seni çok iyi anlıyorum .. bizde ağustos da gidip 15 gün kalacağız .. ne saçma dimi

Neyse zaten senede bi kere gidiyormuşsunuz yapacak bşy yok 365 günde bir gün katlanılabilir mecburi

Pff ben bayramlasip gelmeye bile dayanamiyorum yarim saat. Allah kolaylik versin

Vala yeni evliyken kayinpederim bayramın ilk günü erkek evinde geçer dedi kendince uyarıyor, kayinvaldem desen şehir dışından gelin oğlan geliyor dememiş bayram sabahi elektrik süpürgesi çıkardı ortaya falan 22 yasindaydim. Kayinpederm e dedjm ki ben ailemle hasret gidermeye geldim bayram gezmesine değil deyip annemlere geçmiştik, süpürge de ortada o bana baktı ben ona derken bekar ve Yaşıt olduğum görümcem kalkıp supurdu. .o laflar o davranış lar nasıl benden çıktı hala gülerek şaşıririm ama farkında olmadan onlar beni yonetecegine ben en baştan resti cekmisim. .demem o ki sonradan bişeyler duzelmiyor maalesef.zor yani yada değiştirip resti cekeceksin .Eğer aynı sehirdeyseniz kalmaya gerek yok zaten ayrı sehirdeysrniz de 1 gece ise idare edin

Back
X