- 3 Ocak 2011
- 1.065
- 607
- 123
- Konu Sahibi brnestetik
Cnm isyanını içinde yaşaman önemli değil bu kez şanslısındır kolay geçer peki ya bir dahaki sefere ?? Bak ben bekara karı boşamak kolaydır tavrıyla söylemiyorum sana. Aşa yukarı aynı şeyleri yaşadık hatta fazlası var eksiği yok. Önceleri büyükler dedim sustum sonra itin hatrı ypk sahibinin hatrı var dedim eşim için sustum sonra ne mi oldu eşimdr aileside tepeme çıktı edepli edebinden sustu edepsiz ben susturdum sandı. Gitmeyeceğim dedim eşim zorla götürdü aaman huzurm bozulmasın dedim e baktım gidince ztn huzur yok. Eşim beni götürünce zorla bir patladım siz ne biçim insansınız be biktim allah kahretsin sizi hiç mi utanmanız yok diye hem eşimi hem ailesini bir kalayladım çıktım gittim eve kapıyıda açmadım eşime almadım eve. Bir iki hafta ayak diredim sonra hep beraber gelip özür dilediler şimdi çok şükür anne kız gibiyiz bırak bir saygısızlığı bir soğukluk bile yok aramızda. 2 gelini daha var sorsan onlar gelin ben evlat. Benim arkadan iş çevirmeyeceğimi içten pazarlıklı olmadığımk herşeyi insanın yüzüne patır patır söyleyeceğimi ve bana haksızlık yapılmasına tepkimin sert olacağını çok iyi biliyorlar. Sende lütfen tepene çıkarmadan yap gerekeni sen sustukça onlar azacaklarcook haklisin icimde bu ayni isyanla depremlerle gidip gelicem o eve..ve o bir bucuk gunde kalbim baya bi hasara ugrayacak...tek tesellim o gun bana saygisiz davrananlar yok hepsi gorumcenler falan kuzenleri sehir disina gidiiuor..kaynannammlarda bitek ikisi var anasi babsi yani ..biraz daha kolay gecebilir belki..