Tersi olunca beni bir irrite etti ya bugün çattı geldi.
İnşallah canımAllah kavuştursun inşallah
Nasıl yaniTersi olunca beni bir irrite etti ya bu
Çok zoe gelicek gibi ama sabredicem nasıl alıştınız :)Benim de nişanlım askerde..
7 ay nasıl çabuk geçti anlamadan şimdi 5 ayı kaldı. Hatta 4,5 ay.
O ilk günün acısını, uyuyamamayı, sürekli ağlamayı ve geçmez bu kadar ay-gün demeyi en derinden yaşadım. Nasıl hissediyorsun biliyorum.Sabret, gerçekten geçiyor bir şekilde. Dua et sürekli, kafanı başka şeylere vermeye çalış.. Ağla ama çok da harap etme kendini. Yoksa benim gibi serumları yersin.
Hayırlı tezkereler.
Onunla konuştuğumuz saatler yerine kitap okuyun, hobi edinin..kendinizi ve yeteneklerinizi farkedip bi değişim yapın kendinize..zaman daha çabuk ve verimli geçecektir.Aylardır merak ettiğim heyecanla beklediğim gün çattı geldi. Fakat şimdi keşke zamanı durdurabilsem diyorum, öyle alışmıştım ki 7/24 konuştuğum, gülüşüyle güldüğüm o adamı askere uğurladım. Yüreğim öyle acıyo ki konuşurken bile sesim titredi ağladım. Oysa ki ne zormuş bağlandığın insanı istemeden göndermek, ben onu bekliceğime eminim ama çok üzülüyorum şimdi günlerim nasıl geçicek ki onunla konuştuğum saatleri nasıl doldurucam? Ne yapabilirim şimdi gitti ve kendimi yalnız hissediyorum gözlerim musluk gibi
Yok uzak değil ben bursadayım o kütahyaya çıktı ama şimdiden özledimHayırlı tezkereler inşallah Allah kavuştursun.
Nereye gitti çok mu uzak?
Baya kötü olmuş hortumla bide :))Allah kavustursun.ozlemekte guzel.
Eski esimde nisanliyken gitmisti kuzenim komutani olmustu bir guzel hortumla dovdurmustum hayy allah ya aklima geldi birden : )))
Evet kendimi çok değişik hissediyorum ağlıyodum bu sabah ulaştı ve aradı sesini duyunca güldüm :)Allah kavuşturaun ağlama desem olmaz ağla desemde olmaz çok kötü bir duygu
Em keyiflisi bu ama çalışıyorum ve işte bile sıkılınca direkt aklım geliyoOnunla konuştuğumuz saatler yerine kitap okuyun, hobi edinin..kendinizi ve yeteneklerinizi farkedip bi değişim yapın kendinize..zaman daha çabuk ve verimli geçecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?