• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve gitti

Aylardır merak ettiğim heyecanla beklediğim gün çattı geldi. Fakat şimdi keşke zamanı durdurabilsem diyorum, öyle alışmıştım ki 7/24 konuştuğum, gülüşüyle güldüğüm o adamı askere uğurladım. Yüreğim öyle acıyo ki konuşurken bile sesim titredi ağladım. Oysa ki ne zormuş bağlandığın insanı istemeden göndermek, ben onu bekliceğime eminim ama çok üzülüyorum şimdi günlerim nasıl geçicek ki onunla konuştuğum saatleri nasıl doldurucam? Ne yapabilirim şimdi gitti ve kendimi yalnız hissediyorum gözlerim musluk gibi :KK43:
Hayırlı tezkereler. Bug
Aylardır merak ettiğim heyecanla beklediğim gün çattı geldi. Fakat şimdi keşke zamanı durdurabilsem diyorum, öyle alışmıştım ki 7/24 konuştuğum, gülüşüyle güldüğüm o adamı askere uğurladım. Yüreğim öyle acıyo ki konuşurken bile sesim titredi ağladım. Oysa ki ne zormuş bağlandığın insanı istemeden göndermek, ben onu bekliceğime eminim ama çok üzülüyorum şimdi günlerim nasıl geçicek ki onunla konuştuğum saatleri nasıl doldurucam? Ne yapabilirim şimdi gitti ve kendimi yalnız hissediyorum gözlerim musluk gibi :KK43:
Hayırlı tezkereler dileyeyim simdiden. Bugünlerin de tadını cıkarın, karsılıklı özlemek de cok özel bir duygudur sonuc itibari ile..

Bende göndereli 2 gün oldu çarşamba bindirdim nişanlımı. Hala sersem gibiyim ruh gibi dolaşıyorum mesaj atsın diye bekliyorum. Kalbin buruk aklım onda kaldı şimdiden çok özledim :( nasıl geçecek bu günler bilmiyorum yakında değil ki 14 saat mesafe girdi aramıza. Allahım tüm askerlerimizi sevdiklerine kavuştursun

Bende göndereli 2 gün oldu çarşamba bindirdim nişanlımı. Hala sersem gibiyim ruh gibi dolaşıyorum mesaj atsın diye bekliyorum. Kalbin buruk aklım onda kaldı şimdiden çok özledim :KK43: nasıl geçecek bu günler bilmiyorum yakında değil ki 14 saat mesafe girdi aramıza. Allahım tüm askerlerimizi sevdiklerine kavuştursun
Sizin ki çok uzaktaymış ilk şaka gibi geldi hala kavramış değilim yokluğunu tek isteğim alışmak yanına telefon aldı inşallah yazabilir. İnsanlar farkediyo mutsuz olduğumu eve gidince ağlıyorum bende şimdiden çok özledim :(

Hayırlı tezkereler. Bug

Hayırlı tezkereler dileyeyim simdiden. Bugünlerin de tadını cıkarın, karsılıklı özlemek de cok özel bir duygudur sonuc itibari ile..
Evet buna da şükrediyorum karşılıklı sevmek ve özlemek moral veriyo teşekkür ederim

Sayılı gün geçer

sağlıkla gitsin gelsin

Şimdi telefonla görüşmek de mümkün eskiden o da yokmuş

Benim eşim de sevgili iken gitmişti ben odunum da hiç ağladığımı falan hatırlamıyorum

Bir dönem zaten aynı şehirde yaşamadık ondan alışkındık galiba

Sayılı gün geçer

sağlıkla gitsin gelsin

Şimdi telefonla görüşmek de mümkün eskiden o da yokmuş

Benim eşim de sevgili iken gitmişti ben odunum da hiç ağladığımı falan hatırlamıyorum

Bir dönem zaten aynı şehirde yaşamadık ondan alışkındık galiba
Bizde farklı şehirlerdeyiz ama sürekli iletişim halindeydik bir anda kesilince ağır geldi ve duygusal olarak geceme yansıdı yatamadım bile o da dayanamadı gece arkadaşının telinden aradı konuştuk. İnşallah en güzel şekilde gelir tek temennim bu.

Sizin ki çok uzaktaymış ilk şaka gibi geldi hala kavramış değilim yokluğunu tek isteğim alışmak yanına telefon aldı inşallah yazabilir. İnsanlar farkediyo mutsuz olduğumu eve gidince ağlıyorum bende şimdiden çok özledim :KK43:
bende aynıyım iki defa aradı saniye sürmüştür çok değil alışacağız bir şekilde ben evdekileri de belli etmemeye çalışıyorum öyle görünce kızıyorlar birde onlara sinir oluyorum. askercell yaptırdı mı

bende aynıyım iki defa aradı saniye sürmüştür çok değil alışacağız bir şekilde ben evdekileri de belli etmemeye çalışıyorum öyle görünce kızıyorlar birde onlara sinir oluyorum. askercell yaptırdı mı
En son saat 10da aradı ve telefon alıcam askercell hattı takıcam dedi daha da haber yok ve çok merak ediyorum onu evdekilere bende sinir oluyorum üzerime geliyolar sanki çok hafif bişey gibi

allah kavuştursun.
ben de sevgilimi asker değil ama doğuda zor bir şehirde üniversitedeyken bekledim. yaşadığımız yerden baya farklı bir şehirdi ve çok uzaktı. 4-5 ay hiç görmedim. fakültelerinde patlama oldu, sınava gidiyor diye beklerken son anda kaçırdığı otobüsü patlattılar vs... yani asker yolu gibi bekledim.
ilk günlerim felaketti.
kimseyle karşılaşmak, yolda yürümek bile istemiyordum.
sana diyeceğim şu.

gerçekten sevmeyi, sevilmeyi hak ediyorsa ellerini sakın bırakma.

birbirinize destek vermeniz gerekiyor.

düşerseniz tutun ellerinizden.

En son saat 10da aradı ve telefon alıcam askercell hattı takıcam dedi daha da haber yok ve çok merak ediyorum onu evdekilere bende sinir oluyorum üzerime geliyolar sanki çok hafif bişey gibi
Benimki de bi 6 da bir de onda hala haber yok grip olmuştu çok merak ediyorum nasıl oldu ya. Aynen ağlayamıyorum bile doğru düzgün hat hemen çalışıyor mesaj atar müsait olunca 6 da aramaya da açılıyor zaten

Benimki de bi 6 da bir de onda hala haber yok grip olmuştu çok merak ediyorum nasıl oldu ya. Aynen ağlayamıyorum bile doğru düzgün hat hemen çalışıyor mesaj atar müsait olunca 6 da aramaya da açılıyor zaten
Saat kaç araları açık her zaman ulaşamazlar mı? Geçmiş olsun bende merak ediyorum kim bilir ne yapıyolar şimdi :(

Saat kaç araları açık her zaman ulaşamazlar mı? Geçmiş olsun bende merak ediyorum kim bilir ne yapıyolar şimdi :KK43:
Mesaj gün içinde açık oluyor ama müsait olamıyorlar sanırım. aramada akşam altı sabah yedi arası açık oluyor. Sağol canım bende çok merak ediyorum ya :( ama iyilerdi alışmaya çalışıyorlardır onlarda

Mesaj gün içinde açık oluyor ama müsait olamıyorlar sanırım. aramada akşam altı sabah yedi arası açık oluyor. Sağol canım bende çok merak ediyorum ya :KK43: ama iyilerdi alışmaya çalışıyorlardır onlarda
Bir sene benim ki geçer mi onca ay özlüyolardır onlarda senin ki hangi şehire çıktı :(

Bir sene benim ki geçer mi onca ay özlüyolardır onlarda senin ki hangi şehire çıktı :KK43:
bizimde bi
Bir sene benim ki geçer mi onca ay özlüyolardır onlarda senin ki hangi şehire çıktı :KK43:
bizimde bir sene geçer ya öyle yada böyle şimdilik izmir ama usta birliği doğuya çıkar yazıyor ya canım sıkıldı

Back
X