- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
Hayatındaki her şeyi sürekli erteleyenler var mı? Bugün olmazsa yarın , yarın olmazsa öbür gün, öbür gün olmazsa haftaya, haftaya olmazsa bir dahaki aya, bir daha ki ay olmazsa seneye......
Bunlardan biri de benim maalesef. Her şeyi hafta sonuna erteler ve sonrasında bomboş bir hafta sonu geçiririm.
Sizlerden de benim gibi yapanlar varsa , neyi ne zamana ertelediğini yazsın, bu haliyeti ruhiyeden kurtulmanın yollarını arayalım.
Not: aslında yapmak istediğiniz ama hep ertelediğiniz güzel şeyler var mı demek istemiştim. Mesla kızımla rafadan tayfanın sinemasına gidecektik, bu hafta sonu olmadı bir dahakine derken gösterimden kalktı
Yaz gelsin pikniğe gidelim deyip o bir türlü fidilemeyen piknikler,
Çocuklar biraz büyüsün diye ertelenen hayaller,
Ertelediğiniz güzel şeyler var mı merak ettim
Ya da hayatı ertleyen sadece ben miyim?
Bunlardan biri de benim maalesef. Her şeyi hafta sonuna erteler ve sonrasında bomboş bir hafta sonu geçiririm.
Sizlerden de benim gibi yapanlar varsa , neyi ne zamana ertelediğini yazsın, bu haliyeti ruhiyeden kurtulmanın yollarını arayalım.
Not: aslında yapmak istediğiniz ama hep ertelediğiniz güzel şeyler var mı demek istemiştim. Mesla kızımla rafadan tayfanın sinemasına gidecektik, bu hafta sonu olmadı bir dahakine derken gösterimden kalktı

Yaz gelsin pikniğe gidelim deyip o bir türlü fidilemeyen piknikler,
Çocuklar biraz büyüsün diye ertelenen hayaller,
Ertelediğiniz güzel şeyler var mı merak ettim
Ya da hayatı ertleyen sadece ben miyim?
Son düzenleme: