Ve işte geldik bir pazar akşamının daha sonuna

Bu arada işi gücü erteleme konusunda notlar acayip rahatlatıyor. Herkese tavsiyem yapılacak işleri yazın, bitirince tik atın, liste bittikce rahatlıyor ve mutlu hissediyor insan.

Ben de mesela ev islerini erteliyorum hem de cok:( toz alinacak balkonlar yikanacak mesela, gunlerdir erteliyorum. Mutfakta kavanozlar duzenlenecek aylardir erteliyorum. Gun icinde yemek yapacaksam mesela sabah oglene oglen de aksamustune erteliyorum pisirmeyi:deli: valla guzel bisey yapacak olsam mesela gezmeye gitme vs gibi, erteleyecegimi hic sanmiyorum:))

Ev işlerini sürekli ertelerdim, haftalık yardımcı alarak çözdüm sorunu. Bu ara yemek yapmayı sürekli erteliyorum, en kötü dısarıda yiyoruz. Fatura kira ödemeleri hariç diger her seyi ertelerim genelde.
Calisiyor musunuz? Ben de ev islerini cok erteliyorum. Ustelik de butun gun evdeyim. Haftalik yardimci almak istesem esime soylemeye cekinirim sanirim. Butun gun evde olup da bi temizligi yapamiyorum diye dusunur diye:( ev hanimi olup cocugu olmayip evine haftalik yardimci gelen var mi acabao_Okayinvalidem 70 yasinda ve ona bile yardimci gelmiyo kendisi yapiyo butun islerini, masallah cok dinc bir de. Benim yardimci aldigimi duysalar kimbilir ne dusunurler.

bana enerji verecek, güzel olan ne varsa erteliyorum malesef. önce şu işimi bitireyim daha önemli derken hayatım ot gibi oldu. spora gitmeye bile vakit bulamıyorum. belki de vakit yaratmalıyız bir şekilde

Calisiyor musunuz? Ben de ev islerini cok erteliyorum. Ustelik de butun gun evdeyim. Haftalik yardimci almak istesem esime soylemeye cekinirim sanirim. Butun gun evde olup da bi temizligi yapamiyorum diye dusunur diye:( ev hanimi olup cocugu olmayip evine haftalik yardimci gelen var mi acabao_Okayinvalidem 70 yasinda ve ona bile yardimci gelmiyo kendisi yapiyo butun islerini, masallah cok dinc bir de. Benim yardimci aldigimi duysalar kimbilir ne dusunurler.
Benim öle arkadaslarım var sakın öle düşünmeyin. Canınız yoksa maddi durumunuz da varsa neden almayasınız.

Benim öle arkadaslarım var sakın öle düşünmeyin. Canınız yoksa maddi durumunuz da varsa neden almayasınız.
Ne bileyim bi de daha yeni evli sayiliriz 7 ay olacak. Geline bak ne tembel butun gun evde bir de yardimci aliyor derler:( kendime laf soyletmek istemiyorum o yuzden.

Evet çalışıyorum.

Back
X