ve mutluu son... hamileyim

pourqua

Hosgeldin dünyama...
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
4.690
7
358
Diğer
slm kizlar bugun test yaptim daha adetime 2 gun var ama pozitif cikti hamileyim cok mutluuym 1 bucuk sene boyunca ugrastik sali gunu de esimle kontrole gitcektik artik arastirilmaya baslannicakti ama yuce rabbim bu mutlu haberle gitmemi istedi ve bu ay hamile kaldim 1 sene onceki dusugumden sonra yine hamileyim allahim sen bebegimi koru nolur ii tutun annecigine yavrumm emii

çok sevindim Allah inşallahh hayırlısı ile dünyaya gelmesini sağlar...Allah isteyen herkese versin benimde reglim 2 gün gecikti merak içerisindeyim inşallahh bende hamileyimdir...

insallah cnm allahim kimsenin kucagini bos birakmasin hersey allahtan cnm insallah seninde mutlu haberlerini aliriz

Harika bir haber,Allah bebeğinizi size bağışlasın.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah:93:

Harika bir haber,Allah bebeğinizi size bağışlasın.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah:93:

evet bence de harika bi haber 1 bucuk senedir yasamak istedigim bi duygu...cok saol cnm insallah hersey yolundadir cok istiorum allahim nolur bi aksilik cikmasin

çookk güzell yaa... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. tabi darısı başıma demeden geçemicem evet darısı bana ve bebiş isteyen herkese..:)))

cnm tebrik ederim rabbim tamamına erdirsinde bizim gibi son 1 kaç hafta kaldı doğumuma diyeceğin günlerde gelsin inş. hayırlı hamilelikler...

çok güzel bir haber,bebeğini kucağına almayıda nasip etsin rabbim inşallah(amin)

Sonra isteyen herkese versin tez zamanda (aminn)

ayyy çok sevindim
Allah sizlere sağlığıyla bağışlasın yavrunuzu inşallah hayırlısıyla tamamına erdirsin

çok guzel haber..
allah tamamına erdırsın...allah herkese nasıp etsın..

hayırlı olsun inşalh bu sefer yavruna kavuşursun..dikkat et madem..

saol cnm umarim bisi olmaz ama oyle kotu dusuncelere bogulmicam hersey allahtan o herseyin zamanini ii bilir.evet bu sefer cok da dikkat eetmeliyim yani temizlikk fln yok cok titizimdir de onceki bebegimi paspas yaparken agri ve kanamayla kaybettim allahtan ama yinede tedbirli olabilirdim o yuzden hic umrumda diil su an ev fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…