ve mutluu son... hamileyim

kız ben de tebrik etmeden duramadım :) her topikte tebrik ederiz artık :) hayırlı olsun.. inşallah sıkıca tutunur bırakmaz senii... çok dikkat et canım .. kontrol için daha erkendir istersen önce bir kan testi yaptır sonuç 1500'e yakınken görünür anca kese.. hani ümitli gidipte keseyi göremeyince üzülme diye diyorum..

anne olmak bambaşka birşey.Rabbim evladınızı size bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.isteyen herkesede bu duyguyu tattırsın inşallah.

anne olmak bambaşka birşey.Rabbim evladınızı size bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.isteyen herkesede bu duyguyu tattırsın inşallah.

cok saolun arakdaslar

hayırlı olsun ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amaaan sakın haa özellikle ilk aylar uzan bol bol ayakta durma ağır iş yapma sağlıcakla kal

Maşallah diyerek BAslamak istıyorum Allah tüm Kötülüklerden Korusun Seni ve doğacak bebegını...
Cok guzel Bır haber Canım kendım hamıle Kalmıs Kadar sevındım Duygulandım cunku Aynı seyleri Yaşamısız Bakarsın Bende önumuzdeki Ay hamıle kalırım :) Allahım İnşallah kucagına Almayıda nasip eder sakın kötü düşünme Herşeyın hayırlısı Öpüyorum Senı Annelik kokan yüregınden Allahıma emanet Olun tatLım ...

cnm bnm ii dilerklerin icin cok tesekkur ederim evet asagi yukari dusugumuz ,calisma zamanlarimiz ayni.ama inan bana insanin kendini yipratmaisna degmio sen sadece allaha dua et ve hic bi zaman umudunu yitirme gerci ben her ay umitliydim bi tek bu ay umidim yoktu ama hamile kalmisim cok sukurtabiki su an hersey cook yeni oldugu icin korkulari oluo insanin hele bide dusugun olmussa ama yine de hersey allahtan napalim verende allah vermeyende.sadece hersey zamanini beklior.vakti saati gelince umarim sende hamile kalirsin cnm.allah tum isteyenlere nasip etsin senin kucagini da bos birakmasin yuregini evlat hasretiyle yakmasin cnm bnm.tez zamanda sende bebegine kavusursun insallah.hicc kafana takma emii guzelim unutma hersey allahtan...

allah tüm isteyenlere versin.bende ilk bebeğimi 5 yada 6 haftalıkken düşük yaptım.şuann yinee hamileyim.antalyada iyi bi kadın doğumcu arıyorum bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim..

allah tüm isteyenlere versin.bende ilk bebeğimi 5 yada 6 haftalıkken düşük yaptım.şuann yinee hamileyim.antalyada iyi bi kadın doğumcu arıyorum bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim..

ben antalyada oturmuorumama ii dileklerin icin cok tsk ederim cnm karsilikli...sen de saglicakla bebisine kavusursun insallah

size demiştim ya belim ağrıyor... dayanamıyorum adet günüm 19 ama bi kan tahlil yaptırıyım şimdi doktorumuzun yanından geliyoruz kan sonucum çıktı ordan doktorumun yanına gittik. kan sonucu 85,55 çıktı gebelik pozitif görünüyor.doktora gösterdik sonucu bugün benim progestanım bitmişti hemen yazdı dedi bu ilaca devam fakat bizi biraz üzücü bişey söyledi cumartesi bidaha kantesti istedi ve dediki bu değerin cumartesi 2 katına çıkması lazım henüz çok az benim için değer dedi. durumlar bunlar bende arkadaşlar...

insallah hamissindir cnm ve katlanir degerin allh gonlune gore versin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…