çok guzel haber..
allah tamamına erdırsın...allah herkese nasıp etsın..
kız ben de tebrik etmeden duramadım :) her topikte tebrik ederiz artık :) hayırlı olsun.. inşallah sıkıca tutunur bırakmaz senii... çok dikkat et canım ..kontrol için daha erkendir istersen önce bir kan testi yaptır sonuç 1500'e yakınken görünür anca kese.. hani ümitli gidipte keseyi göremeyince üzülme diye diyorum..
anne olmak bambaşka birşey.Rabbim evladınızı size bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.isteyen herkesede bu duyguyu tattırsın inşallah.
hayırlı olsun ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
saol cnm umarim bisi olmaz ama oyle kotu dusuncelere bogulmicam hersey allahtan o herseyin zamanini ii bilir.evet bu sefer cok da dikkat eetmeliyim yani temizlikk fln yokcok titizimdir de onceki bebegimi paspas yaparken agri ve kanamayla kaybettim allahtan ama yinede tedbirli olabilirdim o yuzden hic umrumda diil su an ev fln
Hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.
Amaaan sakın haa özellikle ilk aylar uzan bol bol ayakta durma ağır iş yapmasağlıcakla kal
slm kizlar bugun test yaptim daha adetime 2 gun var ama pozitif cikti hamileyim cok mutluuym 1 bucuk sene boyunca ugrastik sali gunu de esimle kontrole gitcektik artik arastirilmaya baslannicakti ama yuce rabbim bu mutlu haberle gitmemi istedi ve bu ay hamile kaldim 1 sene onceki dusugumden sonra yine hamileyim allahim sen bebegimi koru nolur ii tutun annecigine yavrumm emii
Maşallah diyerek BAslamak istıyorum Allah tüm Kötülüklerden Korusun Seni ve doğacak bebegını...
Cok guzel Bır haber Canım kendım hamıle Kalmıs Kadar sevındım Duygulandım cunku Aynı seyleri Yaşamısız Bakarsın Bende önumuzdeki Ay hamıle kalırım :) Allahım İnşallah kucagına Almayıda nasip eder sakın kötü düşünme Herşeyın hayırlısı Öpüyorum Senı Annelik kokan yüregınden Allahıma emanet Olun tatLım ...
allah tüm isteyenlere versin.bende ilk bebeğimi 5 yada 6 haftalıkken düşük yaptım.şuann yinee hamileyim.antalyada iyi bi kadın doğumcu arıyorum bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim..
cok saol cnm
size demiştim ya belim ağrıyor... dayanamıyorum adet günüm 19 ama bi kan tahlil yaptırıyım şimdi doktorumuzun yanından geliyoruz kan sonucum çıktı ordan doktorumun yanına gittik. kan sonucu 85,55 çıktı gebelik pozitif görünüyor.doktora gösterdik sonucu bugün benim progestanım bitmişti hemen yazdı dedi bu ilaca devam fakat bizi biraz üzücü bişey söyledicumartesi bidaha kantesti istedi ve dediki bu değerin cumartesi 2 katına çıkması lazım henüz çok az benim için değer dedi. durumlar bunlar bende arkadaşlar...
insallah hamissindir cnm ve katlanir degerin allh gonlune gore versin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?