Ve nianlmdan ayrldm...

• Konu Sahibi Konu Sahibi meliss86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eski bennn..simdi kendimee bakiyorumdaa 5sene onceki ben ve simdiki esnek ben..
yas ilerdikce mi bilmiyorum bana artik bunlar batmiyor.hepimizinki mutlaka yapiyordur..benimki modern ve cok anlayisli biri olmasina ragmen makyajima,etegime karisir..
faakat nisanlin abarttikca abartmis resmen bogmus seni.bastan sanirim fazla anlayisli davrandin herseyi sordun,yada gereksiz seyleride paylasmissin..
degisirmi orasi biras kumar oluyor ama erkekler burnu surtmeden asla degismiyor..
mesela bir evli cift var kocasi tuhaftir kadina nerdesin inanmiyorum tel.de resim cek yolla der..asiri kiskanctir birazda yobaz..
bizim yanimizda bile devamli didisirler..kadinin burnundan getirir..o geldi aklima..
ins. ilerde pisman olmazsiniz..hayirlisi olsun..

Son düzenleme:
bence çocuk çok da kötü değil
lazer olmanı istemiyor dediği gibi vucuda bir zararı olabilir,
ben lazer yaptırdım yaptırmadan önce eşimde aynı şeyi söyledi
ama yaptırmak istiyorum dedim ve yaptırdım
doğum kontrol hapında da adam haklı,
yani biraz seni korumacı davranıyor anlattıklarından bunu anladım ben
tabi boğduğu noktalarda var
hadi evden çıkmadın mı ne sallanıyosun bunlar çok abartı
günde 20 kere konuşmak seni sıkıyorsa zaten bitmiş bazı şeyler sende
nişanlılık evresi en heyecanlı dönemdir ben isterim o kadar sık konuşmayı
karaca da o haklı,boşuna babana masraf ettirme diyo,bence düşünceli
ha heves diyosan söölersin açık açık
hevesimi kırıyosun die

Okuduklarimdan ikinizinde yasi tam evlilige ermemis ve daha kendi ayaklarinizin üzerinde duramayan iki insani yansitti bana.
Bence cok hayirli olmus ayrilmaniz, ilk önce biraz olgunluga erip sonra evlenmekte hayir var.
Bence ikinizde daha gencsiniz ilk önce söyle bir gencligin tadini cikarin. Evlilik cocuk oyuncagi degil, daha olgun diyaloglar aranizda gecmeliydi.

herşeyin hayırlısı... böyle tiplerin evlenincede değişeceğine inanmıyorum ben... bütün bir ömrü zehir ederdi sana... demekki hakkınızda hayırlısı buymuş...

bence sormadan herseyini alsaydın hiçbirseyi ona danısmasaydın rapor vermesydin herseyi
erkek milleti herseyi bilmek zorunda değil.
ben dısardayken soylemıyordum bazen çünkü kızıyordu.
birazda suç sizde.
boşuna bir ayrılık olmus
ben ayrıldıma çok pişmanım keske boyle olmasaydı dıyorum şimdi hele ki senin ki nişanlınmış.üzüldüm
inş hakknzda hayırlsıı olur..

Kıskançlığı anlarımda nişanlının yaptıkları gerçkten abartı .Hakkında hayırlısı olur verdiğin karar inşallah. . şakkıdı

çokk çok haklısın aynısından birtanede benim başımda var inann

ama dikkat et hepsenin sağlığını iyliğini düşünmüş zararına konuşmamış

barış cnm nişanlınla ayrılık olurmu hiç

bence biraz sende de hata var..
nişanlın çok fazla üzerine düşmüş.. bi insan neden bu kadar başkası ile ilgilenir tabikide sevgisinden. ama nişanlının ki fazla olmuş.. bence zamanla bunlar düzelebilirdi.. fevri bi karar vermişsin.. hakkında hayırlısı olsun..

bence elisaa haklı gereksiz bir ayrılık olmuş aynı lazer ve doğum kontorl hapı olayı bizde oldu nişanlım aynı tepkiyi verdi

üstelilk sen en azından çıkıyorsun onsuz dışarı o arasada ben asla çıkamam ama inan
onsuz gittim yerdende zevk almıyorum arkadaşmı diosun ona bile izin vermioo ama ayrılık hiç düşünmedim herkes bir olmaz elbette ama ilerde pişman olacağın şeyler yapma
evlilik stresindende oluyo olabilir birkere büyüklük sende kalsın ara barış cnm

sizde herşeyi ona danışarak söz hakkı vermişsiniz

adamda kendini bişeyden sanmış.iyi yapmışsın bırak o üzülsün....

benim eşimde evlenmeden onu giyme saçını röfle yaptırma der hep karışırdı

birgün babamla paylaştım bunları babamda o kim oluyor ben karışmıyorum sana bunuda aynen ilet dedi

aynısını söyledim kendi eliyle boyattırdı saçımı

amaaaa 5yıl olacak evleneli 5yıldan buyana hep hayır diyor saç hususuna

iyi olmuş boşver bir insan neyse değişmiyor

bence bitirmekle çok doğru bi karar vermişsin..ben bu insanla kimssenin bi ömür geçirebileceğini sanmıyorum..nasıl bi erkek bu yemek takımlarının sayısına bile soruyo gerekli olup olmadığına karar veriyo..erkeğin konusu değilki böyle şeyler..maşallah çok da bilgiliymiş;
laser zararlı,saçını boyatma yıpranır!!!!
bu konularda konuşması bile çok saçma bence..
ne yalan söylimm ben senin adına sevindim..
bu insanla nişşanlıyken tahammülü zor..
aynı eve girince ne olur kim bilir??

fazla mudahale gercekten ..

umarım hayırlı olur

benim eşimde hap kullanmama, lazerime dışarı çıkma saatlerime karışır evet ama beni sahiplendiği ve düşündüğü için....

ama bunları boğmadan yapar banyodan çıktığım zaman su içmeme bile kızar tartışır içme zararlı diye ama ben bundan rahatsızlık değil hoşnut ouyorum çünkü bu bemni düşündüğünü gösterir........:asigim:

Gerçi adam bi kaç şey dışında doğru şeyler söylemiş lazer yan etkileri boya zararları falan senin iyiliğin için hani ama çok fazla düşmüş üstüne sende sıkılmışsın belli hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım a.s.

allah allah anan baban gibi başında onu yapma bunu yap
senin aklın yokmu canım
düşünemyomusun
abartmış bence..

Okurken içim şişti bunları yaşadığımı düşünemiyorum bile.. belki bu kısıtlamaları en başından engelleyebilirdiniz ama geç olmuş artık..

Hakkınızda hayırlısı olsun..

ayyyyyyyy icim sisti
senin nisanlini müzeye koymak lazim yurdum insani diye

benım nısanlımda aynen senın anlattıgın gıbı
ama hıc rahatsızlık duymadım aksıne cok mutlu oluyorum bazen benım kendı adıma dusunmedıgım seylerı benım ıcın dusunuyor oldugu ıcın
cok faso fıso bır sebepten bıtmış bence cocuk hak etmemış karısmasa ne halın var gor dese daha cok yaranacaktı demekkı
ama hayırlısı tabı bu da sebep olmus
mutluluklar

offf bu ne ya valla doğru karar verip kurtarmışsın kendini ... deli eder bölesi
erkek dediğin azcık herşeye karışmayacak ne öle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…