Ve nianlmdan ayrldm...

• Konu Sahibi Konu Sahibi meliss86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım inşallah pişman olmazsın ama bende diğer arkadaslara katlyıorum bence sudan bı sebep olmus seninki yaptıgı hersey normal inan bana biz eşimle 6.yılımızı bitirdik ve aynen senin anlattıgın gibi bir insandı daha beteride diyebilirim okadar abartıdıkı konusmayı sen uyu ben senın nefesını duyayım derdı bu kadar yani.ama evlendıkten belli bir süre hersey normale donuyor yani o halini sürdüremiyor çünkü hayatınızda daha farklı seyler oluyo suan sıkıldıklarını bazen özlüyorsun bile inan bana.dediğim gibi inşallah pisman olmazsın ve hayatın umut ettiğinden daha güzel olur

kusura bakma ama bu söyledigin mazeretleın hicbiri ayrılmak icin yeterli deil bence.sadece cok deger vermış okadar.sen bu kafayla gidersen evde kalırsın bence.

slm.aynen benım eşimde nişanlıyken sen uyu tlf kapanmasın nefesını dınleyeyım derdı ama şimdı nerdeeee.bende daha 3yıllık evlıyım yanı.siz hamilesınız galıba ne mutlu size allah banada nasıp eder inşallah.

yaa yok su zararlı sana falan hıkaye bence yapmanı ilgi çekmeni istemıo kendi sevgılımden bılıorum :S evlenınce hepsini daha fazla yapıcaktı emın ol ! bizde nişanlıyız ama vazgeçemıorum tek sorun bu yaa bıraz geri kafalı olması herşeye burnunu sokması tek sorun bu :/ !

iyi yapmışsın her erkek tabiki böyle deil okurken sıkıldım sen yaşamışsın iyi sabretmişsin takma hayırlısı bu imiş

mutlu olmadığın için ayrılmışsın iyide etmişsin bi çeşit sorun varmış galiba adamda herşeye hakim olmak ve değiştirmek isteği...lmaz:
herşeyin başı sağlık tabi ruh sağlığıda bunun içinde canım o ne öyle kaydirigubbakcemile

canım bence çok iyi yapmışsın.şahsen ben böyle biriyle 1 gün bile duramam.benim kendi beynim,aklım ,düşüncelerim vardır.her şeyine karışmış ben 2.sinde ''bu kadarı yeterrrrr' diye bağırırdım.

izin almak değil bu saygıdır bence bende eşime lazere başalamdan önce danışmıştım sen ne düşünüosun bi araştıralım mı ben böyle bilgiler edindim falan die oda olur dedi şimdi kendide koltuk altına gidio flaan neyse... bana deseydiki hayatım bence biraz daha bekleyelim bende iyi şeyler duymuyorum falan gibi tamam derdim izin almak farklı bişi aynı evde yasıyosan yada yasamaya baslıcaksan öylee haydi eyvallah ben sunu yapıyorum yapılmaz tabi erkekte öyle hoş diil ozaman ev paylaşırsın yasam değil ben eşime yarın kuaföre gidicem de derim akşam şu yemeği yapacamda ...

ama seninki arkadasım artık üstüste gelince batmayabaslamış bide kıskançlık mı cimrilik mi yoksa sağlıkmı düşünüo dio emin olamamışsın
en iyi sen bilirsin sağlığın için mi değil mi?
benimde eşim mesela saçlarımı sarıya boyatıom yıpranıo yok işte ilerde kötü olck falan der söylenir ama yapmayınca mutsuz olcağımı bildiğinden kendi eliyle bırakır kuaföre
bu ayrıda en iyi sen bilirsin düzelirmiydi düzelmezmiydi
ama kararsızlıklada evlenilmez o yüzden her ihtimallede iyi yapmışsın cnm

katılıyorum AYN'a..
sadece kıskançlık değil korumacı bir yaklaşımı da varmış.
elbette ki seni sevdiğinden kaybetmek istemediğinden yapıyor.
okuyanlar olarak bazı yerlerde bizleri bile bunalttı ama senin duygularına bir azalış olmasa bunlar bu kadar gözüne batmazdı gibi geliyor bana.
sonucta ortada hakaret,aldatma,yalan,saygısızlık vs. olmadığı sürece ilişkilerin bitmesi üzücü bişey bence.ama diyorsan ki "sıkıldım!" en doğru kararı vermişsin derim.fisfisfis

öncelikle hakkınızda en hayırlısını versin Allah diyorum .iyi yapmışsın ya da kötü yapmışsın deme lüksüne sahip değilim , çünkü herkesin kabul edebileceği edemeyeceği şey çok farklıdır. kimi insan bu durumdan hoşnut olur kimi bir saat bile dayanamaz.

eski nişanlınız biraz abartmış durumu evet , ama altında yatan kötü bir niyet yok . biraz fazla korumacı , biraz fazla sahiplenici ve yönetmek isteyen bir tip gibi geldi . artı her şeyin ille de en doğalı olsun düşüncesi , daha doğrusu bu tepkisii onun takıntılı bir insan olabileceiği düşündürdü. bu konu psikolojik bi sorun da olabilir.

eğer elinize yeni bir fırsat geçerse bu sorunu nasıl halledebiliriz bunun üstüne yoğunlaşın derim .
siz onsuz olamayacağınızı anladınız , bu noktada biraz daha uzlaşmacı olabilrsiniz, eğer o da sizsiz yapamayacağını anladı ve ben hata ettim çok bunlatıyordum keşke biraz daha rahat olabilseydim diyorsa şu an , o zaman çözüme ulaştırabiirsiniz diye düşünüyorum . ama pişmanlığı yoksa hayatta değişmez.

can çıkar huy çıkmazmış. evet çıkmaz. çünkü huy genetikmiş.asla huyundan tam anlamıyla vaz geçmez. ama belki bir miktar düzelebilir. en azından kendisini frenleyebilir. eğer o isterse.

aslında iş ona düşüyor bu noktadan sonra.
ben şeyi merak ettim, nişanlınız hiç ayrılmayalım tamam düzelicem deme yoluna gitmedi mi . nasıl tepki verdi size.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…