Ve nianlmdan ayrldm...

• Konu Sahibi Konu Sahibi meliss86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

meliss86

Ziyaretçi
her ayrılık gibi elbette acı yasıorm iyi veya kötü yasayacagım hayatı yeniden sekillendireceğim ama ben hala gercekten dogru mu yaptım die de düşünmeden duramıorum..hayatıma yüzde yüz karısması beni yıprattı..lazere gidicem diorum kesnlkle karsı cıkardı..sebebi lazer ısınllarının yan etkileri daha bilinmio boşver dogal seler yap hem ben rahtsz olmam takma tüyleri vs..vs..ayrıca vucudumu kendisinden baska bayanda olsa kimsenn görmesini istemiodu..bu kadarı fazla diil mii...o benim yanımdayken baska bi erkekle azcık fazla konussam deli oluoodu alısverste felan yani..ben gereken cümleleri söylüorm söylemedgm yerde konuabilirsn ama ben varken muhatap olma felan felan..gec yatıorm genelde buna bile kızıodu napıon sabahdek nette uyku düzenn bozuluoo abuk subuk seler okuyup ilşkimizi zedeleme felan bu siteyi bilmio ama netten okuyp okuyp ilşkimiiz elesştrdiğimi hissediodu sanrım..makyaja karsr işte cildin bozulur hem doğal güzelsn felan sac boyatrm saclarn cabuk beyazlar senn kendi rengin daha güzel hem saclarını yıpratma felan derdi bende o zaman begenmezmsn beni derdim benm için sorun diil de sen takıntılı birisin sonra neden beyaz die oturr sıkıntı yaparsn felan derdi..offfff bunun gibi bi ton seyy krem sürerm yokk sürmee söle zarar yapar eve az gecikirm bayan aksam ezanndan önce evde olmalı felannn ayrılmadan önce dogum hapı alıım da baslaym 1 ay kaldı surda düğüne felan dedgmde ondan bile tartsmstkk hap zararlı hersey dogal güzel olsn ben korunurm felannn..arkaslar bu saydklarm aklıma gelenler daha bi ton sey.. herseye karsmasndan bıkmstmmm dısarda fazla gezmeme bile kızarrr yaaaaa her erkek mi böle allah askınaaaa

Sizde her konuyu sorup danışmasaydınız nişanlınıza bence.
Yani ben doğum hapı kullanacağım zaman nişanlıma sormam ya da lazare gideceksem yine sormam.
Yapmam gerekiyorsa yaparım kullanmam gerekiyorsa kullanırım.
Tabiki haberi olur ama izin anlamında değil tabi.
Her yapacağınızdan niçin haberi olsun ki ?
Bunlar fazla ayrıntı.
Ama bu kadar hayatıma müdahale eden bir erkekle bende yapamam ayrı konu.
Birşey yapmak istediğim zaman yaparım ben,kimseden de izin almam.
Keşke baştan bunları soracağınıza,tepkinizi belirtseniz daha iyi olurdu.

Son düzenleme:
aslinda cogunda hakli sebepler sunmus ( erkeklerle konusma ve gec kalma mevzusu vs haric) ama bunlarda ne kadar ictendi onu en ii sen bilirsin...gercekten senin iiligin icn istediyse bile seni itmemesi bu noktaya gelmemeniz icin seni biraz daha kendi haline birakmasi gerekirdi. sonucta sen kendin icin ii olani bilirdin zaten.. yazik olmus ... ne diyelim hayirlisi olsun bundan sonrasi icin

umarım verdiğin karardan pişmanlık duymazsın,yeni hayatında mutluluklar dilerim öncelikle,erkekler kıskançtır evet,ama bu duruma ve tarza göre değişir,kimi yazdıklarını abartı bulup iyi yapmışsın der,kimi derki ayrılıcak ne var bunda aynı durum bendede var der..sen eğer huzurluysan sorun yokturyerimseniben

kızma ama kaynana gibi nişanlıymış:sinifsinif:

onu yapma ,bunu etme.... eeeeee!!

kendini kendinle yaşayıp ,huzur bulamadıktan sonra,
ne ona ne kendine ne de birlikteliğinize huzur verebilirdin zaten...
herşey gönlünce olsun....

tabiki her erkek böyle değildir ama baskasınında baska eksileri vardır bende sıkılırdım böyle erkekten bogazlı kazak gibi adam beni bogar bu model ama belkide azaltılabilirdi mesela bana karısma sıkılıyorum ,böyle giderse senden sogurum diye uyarılarda bulunsaydınız daha dogrusu denediniz mi bunları

niye her yaptığın şeyi nişanlına soruyorsun ki,izin alır gibi..
hatayı baştan yapmışsınız...
umarım verdiğiniz bu karardan pişmanlık duymazsınız..hakkınızda hayırlısı olsun..

değil mi ama onane senin kılından tüyünden söylemeseydin keske ben evliyim ben söylemem bugün kıllarımı aldırmaya gidiyorum diye :sinifsinif: söylenmemeside gerekir diye düşünüyorum

ben istedm ki evlilik birbirimizin özgürlüğünü kısıtlamasın ama o ..hep kendini baskın tutumaya calıstı..rahatsız oldugum konuları anlatırım tatlı dille ama beyefendi elestrye hiç gelemezdi..hemen konuyu geçiştirir.kendisiyle ilgili şikayetleri dile getridiğimde şikayet etmekten vazgce die kızardı bana..kensisi dert anlatmaz hep haline sükreder ben bişeylere üzülürüm ben anlatmak isterm iki cümleyle konuyu kapar boşver üsülme takma der eger cözm aranacaksa söle yap tamam mı die baskı kurardı..derde tasaya gelemezdi daha dogrusu hiç birseyi dert tasa olark görmezdi..hep güler yüzlü halimi ister azcık suratm asık olsn yine ne oldu diye kızar hiç romantik değildi tek yapğtıgı romantiklik nişanı atmadan önce tekne turunda beni arayp titanic müziği dinletmişitii ha bide bi kere tartıstıgımızda özür dilemek içiin sarkı söyleyen eşek oyuncak olmıstı..seni seviyorum sözünü ise ayda 3,5 kere söyler.bunun dısında kamu hattımız var sürekli arar günde 20 kere arasırdık kısa kısa konusur kapatırdık yanii teli 24 saat yanımda yutmak zorundaydım ......offf ya yemek takımı aldım karacadan kahvaltılık yokmus takımın içinde bende kahvaltılık alcam 288 e dedim parcalarını say dedi saydım alma bosuna masraf yapma babana felan dedi ben hevesimi bogazıma düğümleme die cümleye basladım ve sonu büyük kavgayla bitti...tabi ertesi güne baska kavgalarrr...2 erkek kardesm var bazen ben markete giderim onlar varken sen niye gidiosn diye kavga ederdi ya benmlee..kendi cok fazla konusmayı sevmezzdi ben arkadslarımla telde uzun konusunca ne konusuyn bu kadar diye kızardı ya o da konussunnnnn...kkendisi cok hızlı insandır disiplinlidir beni arar işten ben derim suraya gitcem oda ok der 1 saat içinde kaç kere arar daha cıkmadın mı evden neden oyalanıon hadi felan felan halbukisi onunla alakası yoktur durumun ama benim dısarı cıkma sürem bile onu huzursuz ederdi..

ayyy bayılazam şimdi adama bak adam adam değil ömür törpüsü tamam tamam melis sonuna kadar haklısın arkadasım

niye her yaptığın şeyi nişanlına soruyorsun ki,izin alır gibi..
hatayı baştan yapmışsınız...
umarım verdiğiniz bu karardan pişmanlık duymazsınız..hakkınızda hayırlısı olsun..

ya allah askına ne izni alcamm ya izin almalık bi durum yoktu kiii arıo napıon bugun nereye gitcen suraya die anlatıodum zaten gün içerinde aptal avea yüüznden kimin ne yaptıgı belliydiii ne izni alcam izin aldıgım felan yoktu......

bencil biri imiş...
sizi onun fanusunda tutsak etmek istercesine...
bir de sizin düşüncelerinizi ve hissettiklerinizi yok sayma durumu da var...
ne dinlemek istemiş, ne de anlamak ...

en iyisini yapmışsın bence ..............boşanmaktan daha iyidir madem rahatsız oluyosun ilerde hiç katlanamazsın canım herkesin yapısı ,katlanabileceği şeyler farklı ...bunlar kimine normal gelebilir ama bende olsam aynı kararı verirdim...

belkide bitmesi ikiniz içinde en iyisi olmuş..

Sizde her konuyu sorup danışmasaydınız nişanlınıza bence.
Yani ben doğum hapı kullanacağım zaman nişanlıma sormam ya da lazare gideceksem yine sormam.
Yapmam gerekiyorsa yaparım kullanmam gerekiyorsa kullanırım.
Tabiki haberi olur ama izin anlamında değil tabi.
Her yapacağınızdan niçin haberi olsun ki ?
Bunlar fazla ayrıntı.
Ama bu kadar hayatıma müdahale eden bir erkekle bende yapamam ayrı konu.
Birşey yapmak istediğim zaman yaparım ben,kimseden de izin almam.
Keşke baştan bunları soracağınıza,tepkinizi belirtseniz daha iyi olurdu.

arkadaslar cümlelerimde izin almayı nerden okudugunzu anlayamadm ben hap kullancam ben eczaneye gidiom die konusmadk kii haliyle nişanlı insan muhabbet arasnda evililikle ilgili konusabilir diil mii o işi tek basımıza yapmıycaz yöntem konusurken dedm ben hap kullanarak korunmayı düşünüorum aslında azda kaldı kullnamaya baslasam olur felan filn yanii..burda izinlk bi durum yokk bunlar konuslması gerekn en dogal seyler konusmayan nişanlılar varsa onlara da saygm sonsuz.....

aman fenalık geldi okurken! arkadaşımın da böyleydi nişanlsı bigün iki kız gittiğimiz biyeri telefonla tacizleri yüzünden dar etti bize ben de aradım kavga ettim ne kaçırıyosun tadımızı diye. :kızgın: arkadaşıma da bundan adam olmaz dedim dinlemedi beni evlendi. iki kere mahkemelik oldular boşanmak için aileler fln düzeltti ama hiç mutlu deil. adam da durup durup boşicam seni diyor zaten. nerdeee o eski baskıcı ama kibar zamanları.

iyi etmişsin boşver yenilere bak hayırlı bir eş bulursun inşallahzemuszemus

umarım verdiğin karardan pişmanlık duymazsın,yeni hayatında mutluluklar dilerim öncelikle,erkekler kıskançtır evet,ama bu duruma ve tarza göre değişir,kimi yazdıklarını abartı bulup iyi yapmışsın der,kimi derki ayrılıcak ne var bunda aynı durum bendede var der..sen eğer huzurluysan sorun yokturyerimseniben

huzurum yoktu ama kocamn bi yüreğim vardı onu cok seven ve hala seven..yaşım 23..kaç yıl geccek onu unutmak için kac yıl geccek yeniden birini sevmek için yada birini sevebilcek miyim bilmiorum ve bu bilinmemezlik beni şimdiden cok boguyor.....üstüne üstlük sızlayan bir yürek..

benim eşimde saçımı boyatmaz kuaföre gitmemi bir bayanın saçıma dokunmasını bile sevmez. çok aşırı kıskançtır herhangi bir beyle konuşmam onu çok rahatsız eder. ki zaten kolay kolay konuşmam kimseyle. evden yalnız başıma çıkmamı istemez çarşıya annemle çıkarız. zaten ezandan sonra dışarda olmamı istemez bir yere gidicek döneceksem illa ki o bırakır alır.
herşeyime a'dan Z'ye ilgilenir. doğum konmtrol hapına çok karşıydı bende hormonel düzensizlik için dr a gittim beraber gittik bu hapı verdi doğal olarak epeydir de devam ediyorum. ama bu kadar çok beni kısıtlamasına rağmen bana sürekli kendi özel hissettirdiği için her anımda yanımda olduğu için ne sorun ettim ne de ayrılmaya karar verdim.. çünkü ona aşığım....

siz bu sorunları nişandan sonra mı yaşamaya başladınız?

hayır aslında..sevgililik zamanlarımzda da böleydik ama nişandan sonra daha belirginlesti..hep beni kaybetme korkusundan böle yapıo felan die düşünüp teselli ederdm kendimi ama değişecek gözüyle bakmstm...

kimse değişmez..
aşk sevgi başka birşeydir tamam..
ama böyle bir erkekle de bir ömür geçmez bana göre canım..
Allah yardımcın olsun.. iyilerle karşılaşırsın inş..

Back
X