M
meliss86
Ziyaretçi
- Konu Sahibi meliss86
her ayrılık gibi elbette acı yasıorm iyi veya kötü yasayacagım hayatı yeniden sekillendireceğim ama ben hala gercekten dogru mu yaptım die de düşünmeden duramıorum..hayatıma yüzde yüz karısması beni yıprattı..lazere gidicem diorum kesnlkle karsı cıkardı..sebebi lazer ısınllarının yan etkileri daha bilinmio boşver dogal seler yap hem ben rahtsz olmam takma tüyleri vs..vs..ayrıca vucudumu kendisinden baska bayanda olsa kimsenn görmesini istemiodu..bu kadarı fazla diil mii...o benim yanımdayken baska bi erkekle azcık fazla konussam deli oluoodu alısverste felan yani..ben gereken cümleleri söylüorm söylemedgm yerde konuabilirsn ama ben varken muhatap olma felan felan..gec yatıorm genelde buna bile kızıodu napıon sabahdek nette uyku düzenn bozuluoo abuk subuk seler okuyup ilşkimizi zedeleme felan bu siteyi bilmio ama netten okuyp okuyp ilşkimiiz elesştrdiğimi hissediodu sanrım..makyaja karsr işte cildin bozulur hem doğal güzelsn felan sac boyatrm saclarn cabuk beyazlar senn kendi rengin daha güzel hem saclarını yıpratma felan derdi bende o zaman begenmezmsn beni derdim benm için sorun diil de sen takıntılı birisin sonra neden beyaz die oturr sıkıntı yaparsn felan derdi..offfff bunun gibi bi ton seyy krem sürerm yokk sürmee söle zarar yapar eve az gecikirm bayan aksam ezanndan önce evde olmalı felannn ayrılmadan önce dogum hapı alıım da baslaym 1 ay kaldı surda düğüne felan dedgmde ondan bile tartsmstkk hap zararlı hersey dogal güzel olsn ben korunurm felannn..arkaslar bu saydklarm aklıma gelenler daha bi ton sey.. herseye karsmasndan bıkmstmmm dısarda fazla gezmeme bile kızarrr yaaaaa her erkek mi böle allah askınaaaa