Ve Nihai Karar . . .

rica ederim ne demek :)
hayır henüz kendisi aramadı, ilim aldığı yerde olduğu için her istediğinde arayamıyor kendileri. Dolayısıyla bende kararımı bildiremedim kendisine.

hmm anladım
ama sen kafanda bıtırmışsın zaten, ne değışır kı

kötü bıle olsa böyle tecrübe etmedıkçe yaşamamız ımkansız,
dış görünüşüne bakınca ınsanların ıçını göremıyoruz malesef
ınşallah bundan sonra karşına adam gıbı bırı çıkar :16:

çok güzel yazmışsınız probleminizi....yaşam tarzınızı az çok tahmin edebiliyorum...

karşınızdaki zat'ın sizinle mühtehcen konular konuşma talebi sizi dehşete düşürmüş ve hatta öyle bi hal almış ki " acaba bn farkında olmadan meyil verdimde cesaret mi ediyor? yoksa bunun suçlusu bnmiyim" diye kendinize kızar olmuşsunuz ve belkide vizdan azabı çekip dua ettiniz günahlarınızın bağışlanması için....sizi anlayabiliyorum....

ama direk konuşup bu iş bitti demeniz daha doğru...sizin içinizde belliki biten bitmiş ve yeterince mideniz bulanmış bu işin tek olur yolu bi kerede kestirip atmak....ona diyinki:

"evet bn senin istediğin gibi biri değilim,farklı beklentilerini karşılayamam,bu şekilde olmaz ve senin de dediğin gibi mutmain edemem seni ve artık bu hakaretvari sözlerinden de bıktım bu iş olmayacak,yolun açık olsun bnden sana bişey oılmaz artık,hadi sana eyvallah"...... bu kadar:)

Teşekkür ederim kızlar hepinize ayrı ayrı :)

Yeterince midemi bulandırdı dogrudur. Yaşım çok büyük olmasa da mantığımla hareket eden, edebilen bir insanım bu ilişkiye başlarken de bazı şeylerin daha iyi olabileceği düşüncesiyle kabul etmiştim.

Mantığım önplanda olduğu için, zaten içimde sadece ufak kıpırtılar vardı, O da sağolsun gizlemedi kendini, karakterini, isteklerini, bütün bunlarla birlikte o kıpırtılarda uçtu gitti...

Bir yandan düşünüyorum ya rol yapsaydı ve ben bütün bu "hödüklüğünü" evlendikten sonra farketseydim.. Sürekli hakaretlerine maruz kalsaydım, benden sürekli cinsel manada farklı talepleri olsaydı ben bunları karsılamasaydım o da bana " erkegını bastan cıkarmayı ben mı ogretıcem" dıye bayaği, iğrenç br cümle kursaydı.Sonra kırılan bir kalp, incinen bir onur, asla mutlu edememenın yetememenin hissettirdiği eziklik.... Çok şükür ki Allah bana geç olmadan gösterdi bir şeyleri ve doğru karar almamı nasıp ettı.

Kendine güvenmiyor musun diye geçirebilirsiniz belki içinizden.. Nerden biliyorsun yetemeyeceğini diyebilrsiniz. Evli değilim haliyle bahsettiğim bir yasam tarzına sahıp oldugum ıcın bu anlamda herhangı bır sey yasamadım yasamayı da tercıh etmem kesınlıkle dolayısıyla yetme yetememe mevzusu beni şuan bağlamıyor. Demek istediğim şu ki beraberliğin 2. ayında bu sekilde konusan, " erkegını bastan cıkartmayı bılmıyor musun, ben mı ogretecm" gıbı bır cumle kurabılen bır adamın cınsel anlamda talep ettıklerıni edebıleceklerını ben tahmın edemıyorum. Ve bana gore boyle bır cumle kurabılen bır adamı feriştahı gelse memnun edemez. Cunku bılıyorum kı hangı konuda olursa olsun beklentıler ve ıstekler ne kadar maksımum duzeyde olursa, yasanan hayal kırıklıkları, sıkıntılar,problemler buna paralel olarak o kadar yüksek seviyede olur...

ay konuyu okuyunca aklima bir arkadasimin sevgilisi geldi...
onunda görüstügü cocuk ilim ögreniyordu, cemaatdendi vs.. bu arkadasim dedigim kiza ic camasiri almisti hediye etmisti öylesine...
sastim kaldim, nasil bu kadar rahatlikla davraniyor....
cok sükür dinime cok önem veren biriyim ama biliyorumki her cemaate bagli olan insan gercekte düsündügümüz gibi degildir....

benim bu sitede ilk açtığım konu da bunla ilgiliydi..
ben de ayrılmak zorunda kaldım..
bide dindar olduğunu söyleyen insanların böyle davranması beni şaşırtıyo gerçekten..:26::26:

maalesef öyle kızlar, dindar diye nitelendirilebilecek kişilere konduramıyor insan bu tarz şeyleri ama işte her açık bayanın, kot pantolon giyen ya da cool takılan adamın imanından şüphe edilemeyeceği gibi her kapalı bayanın ve cemaatten olan ya da namazında nıyazında olan bır adamında dini anlamda fenafillah makamına ulaşmış olduğunu söyleyebilmek mümkün değil...
boşuna denmiyor para ile imanın kimde olduğu belli olmaz diye.

Allah, Allah'la aldatanlardan, Allah'la aldatanlara aldananlardan olmaktan muhafaza etsin bizleri... Zor , bu zamanda çok zor... :14:

direk söyle bence...
baştan uyar hatta seni ikna etmeye çabalamasın...
madem kararını verdin uzatmanın anlamı yok...
mutluluklar dilerim....

direk söyle bence...
baştan uyar hatta seni ikna etmeye çabalamasın...
madem kararını verdin uzatmanın anlamı yok...
mutluluklar dilerim....

o kadar çook konuşan bir insan ki, ne yazık ki ardarda cümleleri anlam bütünlüğü içinde edebi kaidelere uygun şekilde sıraladığı takdirde ne olursa olsun haklı çıkabileceğini zannediyor kendileri... :1:

Bir şey söyler mesela, 100 kişiden 100'ünün de aklına aynı şey gelir (ki bu muhtemelen kötü bir seydır). Ne demek istediğini Anladığını dile getirdiğinde, kişinin 3, 4, 5. sırada aklına gelebilecek şeyin asıl düşüncesi olduğunu, nıyetının hep ıyı oldugunu soyler. Muhakkak ama muhakkak butun hersey aleyhıne de olsa O kendını haklı cıkarmayı bılır bır yerlerden tutunacak bır dal bulur kendısıne. Ve asla mahcup olmaz. Ben onu zmanında o içerikteki konusmalarını sonlandırması hususunda uyardıgımda mubarek adam hıc mahcup olmadı. Bıraz utansana , çenenı kapatıp kendını haklı cıkarmaya calısmasana be adam! ama yok. Beyımız her zaman haklıdır. Samımıyetınden oyle konusur. Ama 2 aydır kanatlarnı nereye sakladı göremedim ben , bı kanatları eksık de :):1:

Son düzenleme:
bence de direk uzatmadan artık onunla görüşmek istemediğini,kaç kez uyarmana rağmen tavrından ve tarzından rahatsız olduğunu söyle gerekçe olarak ta...
evini bilmesi de sorun olmaz bence
eğer bu anlamda seni rahatsız edecek kadar yüzsüzse
sende ailenle konuşup uygun bir dilde haddini bildirirsiniz o na..

bence de direk uzatmadan artık onunla görüşmek istemediğini,kaç kez uyarmana rağmen tavrından ve tarzından rahatsız olduğunu söyle gerekçe olarak ta...
evini bilmesi de sorun olmaz bence
eğer bu anlamda seni rahatsız edecek kadar yüzsüzse
sende ailenle konuşup uygun bir dilde haddini bildirirsiniz o na..

önceki konumda da aptal bir nedenden dolayı kapıma polisleri dikebileceğini söyleyecek kadar saygısız ve yüzsüz biriymiş şimdi daha iyi anlıyorum bunu. Ailem zaten her seyden haberdar , saygısızlıklarından, bana karşı kullandığı üsluptan yalnız işin cinsellik boyutunu anlatamadım tam olarak haliyle, sadece artık görüşmeyeceğimi, bunun gerekçesi olarad da bu fütursuz tavırlarının oldugunu , ahlaki yönden sıkıntılı bırı oldugunu soyleyebıldım. Annem her ne kadar ahlaksiz biri dememin nedenlerini didiklese de , daha açık konuşamayacağımı ne demek istediğimi anlamasını söyledim. Artık anladı mı , nasıl anladı bilemem. zaten cok utanıyorum bu durumdan :30:

o kadar çook konuşan bir insan ki, ne yazık ki ardarda cümleleri anlam bütünlüğü içinde edebi kaidelere uygun şekilde sıraladığı takdirde ne olursa olsun haklı çıkabileceğini zannediyor kendileri... :1:

Bir şey söyler mesela, 100 kişiden 100'ünün de aklına aynı şey gelir (ki bu muhtemelen kötü bir seydır). Ne demek istediğini Anladığını dile getirdiğinde, kişinin 3, 4, 5. sırada aklına gelebilecek şeyin asıl düşüncesi olduğunu, nıyetının hep ıyı oldugunu soyler. Muhakkak ama muhakkak butun hersey aleyhıne de olsa O kendını haklı cıkarmayı bılır bır yerlerden tutunacak bır dal bulur kendısıne. Ve asla mahcup olmaz. Ben onu zmanında o içerikteki konusmalarını sonlandırması hususunda uyardıgımda mubarek adam hıc mahcup olmadı. Bıraz utansana , çenenı kapatıp kendını haklı cıkarmaya calısmasana be adam! ama yok. Beyımız her zaman haklıdır. Samımıyetınden oyle konusur. Ama 2 aydır kanatlarnı nereye sakladı göremedim ben , bı kanatları eksık de :):1:

sen açık kapı bırakmazsan ve baştan sona yorumsuz dinleyip sonunda kabul etmediğini aklına yatmadığını ona anlatırsan zorlayamaz seni....

sen açık kapı bırakmazsan ve baştan sona yorumsuz dinleyip sonunda kabul etmediğini aklına yatmadığını ona anlatırsan zorlayamaz seni....

evet haklısın canım. ne kadar ciddi ve kararlı olduğumu hissettirir tarzda konuşmalıyım... bi arasa da atsam bu yükü omuzlarımdan... :18:

çok aklı başında bir insanız ama o hakaretleri duyduktan sonra niye sonlandırmadınız bu ilişkiyi anlayamadım doğrusu
neyse ki bu kararı verdirtecek bir öküzlük daha yapmış da kurtulmuşsunuz ondan :)

çok aklı başında bir insanız ama o hakaretleri duyduktan sonra niye sonlandırmadınız bu ilişkiyi anlayamadım doğrusu
neyse ki bu kararı verdirtecek bir öküzlük daha yapmış da kurtulmuşsunuz ondan :)

o hakaretleri duyduğumda zaten bir şeyler kopmuştu ama işte çok sinirlendiği ve kıskandığı için ağzından ççıkanı kontrol edemediğini ve bir daha tekerrür etmeyeceğini söylediği için göz yumdum. Hani derler ya herkes ikinci bir şansı hakeder diye. Bende "keşke bir şans daha verseydım belkı her sey daha ıyı olabılırdı " pişmanlığını yaşamamak için verdiği sözlere inandım, inanmak istedim, inanıyormuş gibi yaptım belki de...

o hakaretleri duyduğumda zaten bir şeyler kopmuştu ama işte çok sinirlendiği ve kıskandığı için ağzından ççıkanı kontrol edemediğini ve bir daha tekerrür etmeyeceğini söylediği için göz yumdum. Hani derler ya herkes ikinci bir şansı hakeder diye. Bende "keşke bir şans daha verseydım belkı her sey daha ıyı olabılırdı " pişmanlığını yaşamamak için verdiği sözlere inandım, inanmak istedim, inanıyormuş gibi yaptım belki de...

haklısınız o zaman ayrılsanız aklınızda hep bir belki kalacaktı ama şimdi iyiki olacak :)
dilerim çok mutlu olursunuz

haklısınız o zaman ayrılsanız aklınızda hep bir belki kalacaktı ama şimdi iyiki olacak :)
dilerim çok mutlu olursunuz

şuan %50 rahatlamış durumdayım, kendisini de haberdar etsem verdğim karardan kuşlar gibi hafifleyeceğim :1:
İnşallah hepimiz çok mutlu oluruzzz :16:

Son düzenleme:
senin yaşadıklarının aynısın ben yaşıyorum şuanda ve napıcaz bilemez haldeyim .mutlu olamayacağımı biliyorum fakat karşımdakini üzmek istemiyorum soğuk davranıyorum fakat o anlamak istemiyor.kendisne zarar vermesinden korkuyorum .bence yol yakınken söyle ayrıl ben diyemiyorum sen de bari

Mrb kk'nın güzeller güzeli hatunları :42:

En sonuncusu da dun aksamdı. Bu sekılde konusmaya calıstı, açıkça bazı seylerı soylemıyor veya ılerı gıtmıyor ama o kadarı dahı bana fazlaydı. Kızdım kendisine, "benimle nefsini mutmain etmek için mi konusuyorsun senı uyarmıstım uçma fazla istersen" dedim. O da "uçalım bir kere de ne olacak" dedi. Daha sert karşılık verdim. Bana verdiği cevap şu " Erkeğini nasıl tatmin edeceğini mutlu edeceğini ben mi öğreteceğim" ... Üstelik bana bunları yazdığı vakitteilim aldığı yerdeydı. Öyle bir yerde aklına bunlar gelebiliyor. Kisvesine, vasfına aldırmadan boyle konusabılıyor... Belki de kimilerinize abartı gelebilir ne varmış yanı öyle konustuysa dıyecek olanlarınız olabılır ama dedıgım gıbı ben muhafazakar bır ınsanım, bu tur konusmaların arada herhangı bır resmıyet olmadan yapılmasını dogru bulmuyorum. Bu konuda benı anlayabılecegınızı dusunuyorm..

Merhaba :79:

Ben muhafazakar biri değilim ancak şu paragraf onu o anda silmem için yeterlidir bana göre..

Back
X