ve nişanım bitti....bitermi bu acı..

canım tabiki evleneceksin ama doğru insanı bulunca ben bir yıllık evliyim eşimle çok iyiz ama aileler araya girince bizde bazen tartışıyoruz ama seninki biraz düzenbazmış sürekli karar değiştiren biriyse evlenincede bazı sorunlarda olduğunda sürekli karar değiştiri duru sanmaki nişanlınla barışınca düzelecek herşey evlenceye kadar bir sürü evren geçeceksiniz ama eğer sürekli karar değiştiiriyorsa zaten barışsanızda gene biter boş ver takma biri gider biri gelir

Erkeklerden nefret ediyorum . :50:
Allahım iyi insanlar çıkarsın hepimizin karşısına inşallah.
Hiç üzülme sende olur mu ? Değmez çünkü boşver gitsin . :5:

sanırım değer verirken olmadık insanları seçiyoruz
gerçen bizi seven insanları ise elekrik kelimesine hapsedip başka limanlara yelke açıyoruzz

ama açık denizlerde sert fırtınalarda olabiiliyor böyleee

zamana bırak canım bırak
her şeyi düzeltsin zaman
acılarını hafifletsin
sen düz dur
bırak eğriler eğrileriyle kalsın

daha önce bir konu açmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...ta-yapmakyanlis-karar-vermek-istemiyorum.html
bu konumadan sonra kafamda tamamen bitirmiştim...fakat cuma gecesi nişanlım aradı..
ağlıyordu telefonda..
ailenin yuzune bakacak halım yok senınde..
bitsin istemıyorum ne olur bitirme sende..
hergün resiminle yatıyorum..üzülüyorum..çok perişanım..kolum kanadım kırıldı..seniz bir hayat düşünmeiyorum..
herseyi ben mahvettim..saçma sapan konustum...sen tamamen haklıydın...
olaylar çok bogmuştu benı ..bianlık öfkeyle konustum..olayları düzeltebilmem için son bi şans ver dedi bana..
herseyi ben yıktım tekrar düzeltememe izin ver ne olur diye yalvardı bana...
bende ona beni sevdğini göster,sana tekrar nasıl inanırım göster..ailemin güvenini tekrar kazan..dedim...
bana biraz zaman ver hersyei yoluna koyucam dedi...
3 saat kadar konustuk..
bugün ise yaklaşık 1 saat önce aradı..
çok düşündüm,sevgi bi yere kadar,biz anlaşamıyoruz,ailenin artık yuzune bakamam dedi...
bitsin dedi..
önce tamam dedim kapatttım..sonra tekrar aradım..sen benimle dalgamı geçiyosun bu cocuk oyuncagımı dedim...gerçekten hatalarını anladım sanmıştım..düzeltmek için çabalarsın sanmıştım..
kolayı seçtin..bumuydu sevgin bumuydu haykırısşarın....çocuk oyuncağımıyım dedim....
ikide bir bana tamam herseyi ben yaptım ben bitirdim dedi..
pişman olacaksın dedim.. benımle oynadgınla yaptıklarına hayatımı harcadgına dilerim öye bi pişman olursnki dedim...
kendimi kaybettim bağırdım telefonda...
sinirlerimi bozdun hayatımı alt üst ettin yazık sana o gece tekrar ınanan bana yazık dedim....
kızlar bitti....
artık ağzıyla kuş tutsada onunla bi araya gelmem ...adını bile duymaya tahammulum yok...
birgün başka konusyor ertesi gün başka..
cuma gecesi söyledgne göre anneside harap olmuş çok istiryomus barsmamzı hergün ağlıyormus...
annesnin doldurdugnu düşünüyordum...değilmiş..
peki bi insan neden sürekli karar değştirr..
o kadar kötymki..
bana mantıklı birşeyler söyleyn hayata tekrar tutnabilmem için..
kimseye güvenim inanacım kalmadı...hayatım boyunca evlenmeyı bile düşünmüyorum artık....
kimseyi artık sevemem inanamam....

vallahi senin önceki topiğinide okudum ama çok haksız bu adam sonuçta onun aliesi yardım etmiyorsa seninkiler neden etsin yardım çok bencil ve sanki senin öğretmen olmandanmı faydalanmaya çalışıyo yani anlarsınya para yönündenmi düşünüyo anlamış değilim ya nişanlın ne iş yapıyor acaba

Ailenin yüzüne bakamam demis demek ki cok utaniyor yaptigindan.
Belki senin bu konuda bir adim gitmeni beklemistir?
Yani 'hall edebiliriz' gibi konusmani beklemistir belki?

Görümceni araya katmamisindir insaAllah?

Hakkinda hayirlisi olsun.
Böyle konulari okuyunca cok üzülüyorum.

Gönül ister ki kimse sevdiginden ayrilmasin.
Ama kader kismet..

çok daralıyorum..çok bunalıyorum suan..yalanmış onca yasananlar..bukadar basitmişte ben gözümde buyutmusum demek..güçlü olmaya çalışıyorum ama olmuyor iste...

Son düzenleme:
Ailenin yüzüne bakamam demis demek ki cok utaniyor yaptigindan.
Belki senin bu konuda bir adim gitmeni beklemistir?
Yani 'hall edebiliriz' gibi konusmani beklemistir belki?

Görümceni araya katmamisindir insaAllah?

Hakkinda hayirlisi olsun.
Böyle konulari okuyunca cok üzülüyorum.

Gönül ister ki kimse sevdiginden ayrilmasin.
Ama kader kismet..

yok kimseyi katmadım araya..
bende senin gibi düşündüm telde bi adım attım..
sana tekrar güvenmeye hazırım...
ailemin güvenini tekrar kazanabilrsin...bununda üstesinden gelebilirz dedim:..
bukezde bana senle anlaşamıyorduk zaten dedi..
yani ayrılmayı kafasına koymus...
pazar günü büyük lavgamız oldu..cuma gecesi yalvardı...ve pazar sabahı arayı tekrar yani bügün bitsin dedi..
yazık...

daha önce bir konu açmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...ta-yapmakyanlis-karar-vermek-istemiyorum.html
bu konumadan sonra kafamda tamamen bitirmiştim...fakat cuma gecesi nişanlım aradı..
ağlıyordu telefonda..
ailenin yuzune bakacak halım yok senınde..
bitsin istemıyorum ne olur bitirme sende..
hergün resiminle yatıyorum..üzülüyorum..çok perişanım..kolum kanadım kırıldı..seniz bir hayat düşünmeiyorum..
herseyi ben mahvettim..saçma sapan konustum...sen tamamen haklıydın...
olaylar çok bogmuştu benı ..bianlık öfkeyle konustum..olayları düzeltebilmem için son bi şans ver dedi bana..
herseyi ben yıktım tekrar düzeltememe izin ver ne olur diye yalvardı bana...
bende ona beni sevdğini göster,sana tekrar nasıl inanırım göster..ailemin güvenini tekrar kazan..dedim...
bana biraz zaman ver hersyei yoluna koyucam dedi...
3 saat kadar konustuk..
bugün ise yaklaşık 1 saat önce aradı..
çok düşündüm,sevgi bi yere kadar,biz anlaşamıyoruz,ailenin artık yuzune bakamam dedi...
bitsin dedi..
önce tamam dedim kapatttım..sonra tekrar aradım..sen benimle dalgamı geçiyosun bu cocuk oyuncagımı dedim...gerçekten hatalarını anladım sanmıştım..düzeltmek için çabalarsın sanmıştım..
kolayı seçtin..bumuydu sevgin bumuydu haykırısşarın....çocuk oyuncağımıyım dedim....
ikide bir bana tamam herseyi ben yaptım ben bitirdim dedi..
pişman olacaksın dedim.. benımle oynadgınla yaptıklarına hayatımı harcadgına dilerim öye bi pişman olursnki dedim...
kendimi kaybettim bağırdım telefonda...
sinirlerimi bozdun hayatımı alt üst ettin yazık sana o gece tekrar ınanan bana yazık dedim....
kızlar bitti....
artık ağzıyla kuş tutsada onunla bi araya gelmem ...adını bile duymaya tahammulum yok...
birgün başka konusyor ertesi gün başka..
cuma gecesi söyledgne göre anneside harap olmuş çok istiryomus barsmamzı hergün ağlıyormus...
annesnin doldurdugnu düşünüyordum...değilmiş..
peki bi insan neden sürekli karar değştirr..
o kadar kötymki..
bana mantıklı birşeyler söyleyn hayata tekrar tutnabilmem için..
kimseye güvenim inanacım kalmadı...hayatım boyunca evlenmeyı bile düşünmüyorum artık....
kimseyi artık sevemem inanamam....

Canım bence bırak irdelemeyi, "niye karar değiştirdi, niye böyle oldu, neden hatasını anlamıyor, niye bu kadar mantıksız davranıyor" vs diye sormak sana hiçbir şey kazandırmaz.
İnsanlar çeşit çeşit, mantıklar çeşit çeşit, çıkarlar da çeşit çeşit...
Sana da pek iyisi denk gelmemiş, anladığım kadarıyla kişiliği pek oturmamış sevgilinin.
Diğer konunu hatırlıyorum, evet nişanlın hatalı ama şimdi hatasına pişman olmaz, çünkü o olgunlukta değil olsa olsa ayrıldığınıza bir iki üzülür o da geçer gider onun için.
Evet pişman olacak ama boşver sanane ki?O pişman olana kadar çok zaman geçer belli, sen onunla zaman kaybetme.
Gidenin mantalitesini değil, inşallah ilerde nişanlın olacak kişinin mantalitesini irdele.Bu olay da senin için bir deneyim olsun, nasip böyleymiş demek ki.Bence sen elinden geleni yapmışsın, daha da hırpalama kendini.

yok kimseyi katmadım araya..
bende senin gibi düşündüm telde bi adım attım..
sana tekrar güvenmeye hazırım...
ailemin güvenini tekrar kazanabilrsin...bununda üstesinden gelebilirz dedim:..
bukezde bana senle anlaşamıyorduk zaten dedi..
yani ayrılmayı kafasına koymus...
pazar günü büyük lavgamız oldu..cuma gecesi yalvardı...ve pazar sabahı arayı tekrar yani bügün bitsin dedi..
yazık...

Hem barisalim diyor hem sen bir adim atiyorsun hem de 'anlasamiyorduk' diyor.
Canim ya bu insanin kafasi bayagi bir karismis ne yaptiginin farkinda degil bu yüzden biraz zaman tanimalisin.
Yada dedigin gibi ayrilmayi kafasina koymus.
Ama umuyorum ki sadece kafasi karisiktir bu yüzden böyle yapiyordur.
Istersen biraz zamana birak?

Canım üzülerek okudum yazdıklarını. Diğer konunuda okudum. Çok geçmiş olsun diyorum. Pırlanta gibi kızsın mesleğinde elinde aman sakın ha kendini harcarsın cnm. Sakın da darılma yazdıklarıma. Nişan atmak tamam üzücü de ilerde boşanmaktansa nişan bozulması daha iyi. Sevmişin, güvenmişsin hayaller kurmuşundur ama şimdi gözünü kapatırsan sonra açtığında hayatını bulamazsın. Ahh canım üzme kendini. Herşey olucağına varır. Allah sana yardım etmiş ki yüzünü görmüşün. Ya görmeseydin. Dilerim allahtan ilerde sana değer verecek, kıymetini bilecek, sevip, sevileceğin, dosdoğru bir insan çıkarsın. Bende nişan atmıştım, sonra aileler falan girdi ama bizimki çok başka sebeplerdendi ve inan şu an 11 yıllık evliyim, 2 çocuğum var kocamdan görmüyorum kötü tavırlar çok şükürde bazen diyorum keşke orda bitseymiş. Yanlış anlaşılmasın çok seviyorum kocamı o da beni ama çektiğimiz sıkıntılar falan ailesi bazen insana ağır geliyor bu yükler. Bizde hep tek başımıza mücadele verdik. Aile desteği yok. Ayy bende uzattım kusura bakma içimi dökmek için senin konun lazımmış.:34:

Canım üzülerek okudum yazdıklarını. Diğer konunuda okudum. Çok geçmiş olsun diyorum. Pırlanta gibi kızsın mesleğinde elinde aman sakın ha kendini harcarsın cnm. Sakın da darılma yazdıklarıma. Nişan atmak tamam üzücü de ilerde boşanmaktansa nişan bozulması daha iyi. Sevmişin, güvenmişsin hayaller kurmuşundur ama şimdi gözünü kapatırsan sonra açtığında hayatını bulamazsın. Ahh canım üzme kendini. Herşey olucağına varır. Allah sana yardım etmiş ki yüzünü görmüşün. Ya görmeseydin. Dilerim allahtan ilerde sana değer verecek, kıymetini bilecek, sevip, sevileceğin, dosdoğru bir insan çıkarsın. Bende nişan atmıştım, sonra aileler falan girdi ama bizimki çok başka sebeplerdendi ve inan şu an 11 yıllık evliyim, 2 çocuğum var kocamdan görmüyorum kötü tavırlar çok şükürde bazen diyorum keşke orda bitseymiş. Yanlış anlaşılmasın çok seviyorum kocamı o da beni ama çektiğimiz sıkıntılar falan ailesi bazen insana ağır geliyor bu yükler. Bizde hep tek başımıza mücadele verdik. Aile desteği yok. Ayy bende uzattım kusura bakma içimi dökmek için senin konun lazımmış.:34:

hep hayırlsı olsun istedim en başından beri
belkide hayırlsı bu...
ama gerçekten çok zormuş..

ben az çok diğer konunuda biliyorum...annesi ailesi doldurmuştur...buda kesin...bi insan neden bir gecede değişirki?bence artık üzülme gözünü erken açmışsın senin adına üzülmedim sewindim...

banada dalga geçmiş gibi geldi.seni vaadlerle ümitlendirip ertesi gün bitirmiş.
sanki senin bitirmeni hazmedememişte öyle olmaz böyle olur demeye getirmiş.ına girmemiş yeniden aşık olmuşsun
sonradan üzülceğine şimdi üzül arkadaşım ağla zırla içini boşalt acını doyasıya yaşa.
sonra kendine onsuz bir hayat planla.gleceğe dair umudunu yitirme,güzel hayaller kur,kurslara katıl,
onu düşünmek için zamanın olmasın.sonra bi bakmışsın sanki o hiç hayatına girmemiş,
yeniden aşık olmuşsun.inan ben niye bu kadar üzülmüşüm ne kadar da aptalmışım diceksin
umarım allah hayırlı ,vijdanlı insanlarla karşılaştırır.bol bol dua et ...

nefret ediyorum bu erkeklerin maddi beklentilerinden.
yani belki ben bu konuda hiç objektif bakamıyorum ama kusura bakma canım çok sinirliyim bu konularda .
sen en iyisini yapmışsın. belki biraz canın yanacak, özlem sevgi hepsi gelecek üst üste ama ilerde iyi ki diyeceksin. daha yola çıkmadan bunların hesabını gören insanla ömür geçmez gerçekten. ilerde bir gün kendine bişey alacaksın parana karışacak, ailene birşey alacaksın neden aldın diyecek bilmem ne.. boşver. rabbim hakkında en hayırlısını versin. sonuçta ucunda ölüm yok ya. 2 günde karar değiştiren insandan da aile olmaz.

kısacık birşey anlatıcam sana;babam evlenmeden annemin peşinde çok koşmuş,bir gün annemin yanındayken babam birşeye sinirlenmiş,benim dediğim olacak demiş ve altındaki bisikleti fırlatıp atmış yola...o zaman anlamalıydım sinirli yapısını diyor...annemi çok üzmüş ilk yıllarında..ve annem hep der ki;bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur,kişi sevdiğinin yanında kendini tutabildiği kadar tutar ama arada patlar,sonra yalvar yakar affettirir...ama evlendikten sonra tutmaz artık kendini ve her sebepte patlar...

yani ilişkilerimiz sinyalleri veriyor aslında ama gençlik mi cahillik mi biz anlayamıyoruz malesef:19: sonra dank ediyor ama geçmiş ola,1-2 çocuk ve boşa geçmiş onca yılda sonra...iki sevgilinin en güzel zamanlarıdır nişanlılık dönemi,daha bu evrede bu kadar dengesizlik yapıyorsa imzayı attıktan sonrasını düşünemiyorum...işte sana sinyal...nişanlılık demek evliliğin provası zaten,hepsi nikahla bitmek zorunda değil...hiç üzme kendini doğru bir karar vermişsin...:16:

Senin nisanlinda dengesiz, benimkide ayni.
EVlilik arefesine yaklastikca aklinda surek mutlu olacakmiyiz diye soru isareti var,
korkulari var gecmek bilmeyen..
Ayrildikdan sonra seninkide dayanamaz bir iki hafta sonra arar,
guzel seyler soyler yumusatir,
Bakalim biz herseyi duzeltebilmek icin son bir deneme yapicaz.
Ondan sonra pasamiz duzeldi duzeldi,
duzelemedi omru boyunca surunsun bana bi donemde yasattigi uzuntuler yuzunden.

Allah yardimcin olsun..
Erkeklerin dengesiz ve korkak olmasi gercekten cok yorucu.

Kızma ama en güzeli olmuş senin için.

Biliyorsun hep yanındayım. Ama demişsin ya nişanlına aileme kendini kanıtla falan diye bu bile yanlış biliyormusun? Sen demişsin ya dengesiz, dün öyle dedi bugün bitsin dedi diye. İşte bunun tek bir sebebi var, onu en başta sen terk etmiştin, babası aramıştı etmişti. Ama şimdi sen ona o zaman güvenimizi kazan dediğinde sonradan o seni arayarak ben bitirdim bitti o zaman demiş ya, işte şimdi o bitirmiş oldu. Biliyorum yazdıklarım çok çocukça hatta saçma ama ben bunun böyle olduğuna inanaıyorum çünkü yedirememiştir kendisine. Şimdi elalalem sorarsada ben bitirdim diye dolanır etrafda.

Hem sana birşey söyleyeyim mi, ben bu durumdayken sen bana ne demiştin? Daha neler çıkar karşına kimler bekliyor seni demiştin hatırlıyormusun? Aynı şeyi ben sana söylüyorum daha kimler çıkar karşına kimler bekliyor seni???? ayakta kal nolur annen mi öldü baban mı? Sen daha öncede buna benzer bir acı yaşamadın mı? Demiştin bana o 3 ayım çok zor geçti diye ama şimdi düşünce ne hafifmiş değil mi? İşte sende bir zaman sonra buna ne saçmaymış diye bakacaksın. Kendine zaman ver hafifleyecek azalacak.

Hem bak mehmet coşkundeniz derki, ayrılıklar mevsim gibidir. Önce üzülürsün deli gibi ağlarsın, sonra kızarsın onu öldürmek istemeye kadar gider, bir zaman gelir kırılırsın sonra çekilirsin kabuğuna yanlız yaşarsın peki ne zamana kadar? YENİ BİR AŞK GELİNCEYE KADAR...

Senden değerlisi yok, sakın unutma.

Son düzenleme:
Kızma ama en güzeli olmuş senin için.

Biliyorsun hep yanındayım. Ama demişsin ya nişanlına aileme kendini kanıtla falan diye bu bile yanlış biliyormusun? Sen demişsin ya dengesiz, dün öyle dedi bugün bitsin dedi diye. İşte bunun tek bir sebebi var, onu en başta sen terk etmiştin, babası aramıştı etmişti. Ama şimdi sen ona o zaman güvenimizi kazan dediğinde sonradan o seni arayarak ben bitirdim bitti o zaman demiş ya, işte şimdi o bitirmiş oldu. Biliyorum yazdıklarım çok çocukça hatta saçma ama ben bunun böyle olduğuna inanaıyorum çünkü yedirememiştir kendisine. Şimdi elalalem sorarsada ben bitirdim diye dolanır etrafda.

Hem sana birşey söyleyeyim mi, ben bu durumdayken sen bana ne demiştin? Daha neler çıkar karşına kimler bekliyor seni demiştin hatırlıyormusun? Aynı şeyi ben sana söylüyorum daha kimler çıkar karşına kimler bekliyor seni???? ayakta kal nolur annen mi öldü baban mı? Sen daha öncede buna benzer bir acı yaşamadın mı? Demiştin bana o 3 ayım çok zor geçti diye ama şimdi düşünce ne hafifmiş değil mi? İşte sende bir zaman sonra buna ne saçmaymış diye bakacaksın. Kendine zaman ver hafifleyecek azalacak.

Hem bak mehmet coşkundeniz derki, ayrılıklar mevsim gibidir. Önce üzülürsün deli gibi ağlarsın, sonra kızarsın onu öldürmek istemeye kadar gider, bir zaman gelir kırılırsın sonra çekilirsin kabuğuna yanlız yaşarsın peki ne zamana kadar? YENİ BİR AŞK GELİNCEYE KADAR...

Senden değerlisi yok, sakın unutma.

canım hep yanımda oldugum için çok teşekkür ederim..
yazdıkların çok doğru seyler...sana son gelişmelerden bahsedeyim uzun uzun biraz başını ağrıtıcam ama çok endekslısın olayıma..
sabah nişanlım konustgnda çok snrlıydı...öfkelydi...bende bikaç saat geçtikten sonra önce büyük ablasını sonra küçük ablasını aradım..
ikisiylede uzun uzun konustum..
bugüne kadar her olayda sustum ama ilk defa sizinle konusuyorum dedim..
öncelikle beni aramama sebepleri öncelik kararı ıkımızın almasını sağlamak..sakin kalıp düşünmemzi sağlamakmış..
büyük ablasıyla dahada uzun uzun konustum daha yapıcı ve ılımlıydı..içimde ne var ne yok aynı buraya yazdıklarımı onlara saygı çerçevesinde anlattım..
ve bana kardeşleri için ikiside şunları söyledi..aklıma gelenleri özetle yazıyorum..
'kardeşim zor bi süreç atlattı,işsiz kaldı bi dönem,yıllardır çalştğı yerden başka bi kuruma geçti...
bize hep seni ne kadar çok sevdgnden bahsederdi..bazen sık sık canımı verirm ben ona dedklerinden bahsetti..
o asla senin makamında mevkınde paranda pulunda gözu olan biri değil herseyden çönce saçmalamış ne dedğini bilmemiş yada düşüncelerni yanlış izah etmiş..
benim ona 'senden üstün olacam herzaman,hep oldgun yerde sayıcaksın'demem onun baya bi zoruna gitmiş...nişanlım açıköğretim fak.3.sınıfta şuan...
ve pazar akşamı bende ona karşı ağır ithamlarda bulunmuştum..neyse..
bana karşı çok mahçup oldgnu,herseyn ust uste geldgnı,onun cok yoruldgnu falan söylediler...
ben ablalarıyla konustuktan sonra beni aradı nişanlım..7.arayşnda açtım en sonunda...
ne olur hiç bişey sorma,ne olur,ailene bişey söylemedin değilmi dedi önce...hayır dedim...
1 haftadan beri çok yoruldum hırpalandım...sana yalvarıyorum ne olur dedi 1 saatte olsa yuzyuze gçrüşelim dedi..
ne olur yalvarırım dedi..ne oldu bianda kararın dedğişti dedim..sana güvenemiyorum dedim...ama artık kafamda bittin olmayacak bişeyi zorlamanın anlamı yok dedim..neyse kabul ettim yarın görüşmeyi...
akşam aradı yine ve yaklaışık 2.5 saat kadar görüştük...
karşıklı diyoluk halinde yaptıgımız konusmanın özetini geçicem şimdi..
'öncelikle kötü bir dönem içerisinde oldgumu biliyorum..sabah ne yazıkki babamla tartıştım ve o sınır ve yasadklarımın verdgı baskıyla ofkeyle senı arayıp sana patladım...
anında pişman oldum ama nafıle..
tekrar arasam asla açmazdın...ve artık çıkış yolum kalmamıştı..seni ellerimle kaybetmiştim..
oturdum namaz kıldım..dua ettim..daha sonra senın bana hediye ettğin' evlilik pskolojisi'isimli kitabı okudum...
belki sevgni güvenini nasıl tekrar geri kazanırımihatalarımı nasıl telafi ederim diye çıkış yolları aradım...
sonra iki ablam arayarak bana baya ağır kızdılar...benim için,o çok mantıklı düşünen beri,neden kzı üzüp duuryosun,neden böyle saçmalıyosun diye sorgulamışlar...
iyice kötü olmuş ve yine telefona gitmiş eli...
ne olursa olsun yolunda ölsem dahi bu işi nasıl yıktıysam mahvettysem düzelticem yoluna koyucam hersyi dedim..
sana ve ailene karsı inanlımaz mahcubum...bana bi ışık göster ne olur nasıl eski haline getrebilirm..nasıl düzeltebelirim ne olur ...
senden hiçbir beklentim yok,hiç birşekilde hatta sen gel yeter asla çeyz dahi istemiyorum senden...ben tamamern yanlış konustum...nankotluk yaptım cümlelerimle ama asıl içimdeki olay şuydu...
sen seneye çalşmayı düşünmüyordun kpss sınavına hazırlanıp kadroya girmek için...ve o kadar borcun içine giricektimki...çalşmayacagnı bildğim için o borçlarında altından kalkamayacagmı düşündüm...
böyle düşünmem bile saçmaydı..ama inan maddi imkansızlıklar dedi bana..beni bu raddye iten onlar....ailenin yoluna yol olurum..sana canımı veririm..inan sensiken intiharı bile düşündüm...hayattan soğudum...kendmi kaybettim...
iyi yanlarıda oldu...sana karsı yaptıgım haksızlıkları düşündüm,özellikle bugün ben ne yapıyorum diyip silkelendim...
sensiz ben ancak ölürdüm dedi..
işim çok zor.. biliyorum...önce sana kendmi tekrar ıspat edicem sonra ailene..
ne olur bana son kez inan...
artık bana inanmayacagnı düşündüm,ne yaparsam yapıyım benmle ayrılacagnı kafana koydgnu düşündüm,birde babamla kavga edince sabah arayp yine saçmaladım...
ve kızlar zamana bırkatık ıkımızde...
bu hafta ailesyle gelicekler özür dilemeye...
izlicem...
henüz affetmedim...
sadece izlicem...
hı birde ay sonudnda ikimzde pskokuluğa gidicez..buda onun kararı...
pskolog ikimizde iyi gelicek dedi..
çok ağır zamanlar geçrdik kızlar bide kasım 24 de ben anaanemi 28 dede o halasını kaybetti..
baya kötü zamanlar geçrdik..bide bu olaylar olunca ikimzde çok yıprandık...
arada büyük bi aşk ve sevgi var...ve nedense küçük bir umut var..
onun iyi biri oldgnu biliyorum...sadece zor bi dönem atlattı maddıyatsızlıklar yuzunden....ve fazlasuyla benden çıkardı herseyii...
ama düşünüyorumda bana bugüne kadar hiç bağırmadı..küfretmedi...
elni bile kaldrmadı..hakaeret etmedi...heryerde korudu...
hastayım desem koçtu geldik 1 saatlk yoldan en iyi doktorlara götrdü zorla..
ananenm ölmeden önce hastanede kalrken benden fazla ılgılendı onunla..benden fazla ağladı anaanem ıcın...uzuldu..hep yanımda oldu hem benım hem annemın...
asla barsmayı kafama kotdgum ıcın ıyı ozellklernı acıga koymuyorum...sadece eğer gerçekten bi süreçten geçmişse,bunu anlamak istiyorum...
kızlar birde en başından beri hayırlsı olsun die gece gündüz dua ettim allaha...
dilerim hayırlsı ne ise o olur ikimz içince....
kadermdeki kişi oysa elbet bu zor zamanlarda atlatılır..
ama değilse biter...
çok uzun yazdım...destegnz,ilginiz ve en önemlisi beni anladıgınz için heğnze çok teşekkür ederim..yazmaya devam edicemm...
:)

kadermdeki kişi oysa elbet bu zor zamanlarda atlatılır..
ama değilse biter...
çok uzun yazdım...destegnz,ilginiz ve en önemlisi beni anladıgınz için heğnze çok teşekkür ederim..yazmaya devam edicemm...
:)

Ay ben cok hayalci ve romantik oldugum icin bu yorumdan sonra insaAllah bu dönemi atlatirsiniz diyorum :17:

Back
X