Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha önce bir konu açmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...ta-yapmakyanlis-karar-vermek-istemiyorum.html
bu konumadan sonra kafamda tamamen bitirmiştim...fakat cuma gecesi nişanlım aradı..
ağlıyordu telefonda..
ailenin yuzune bakacak halım yok senınde..
bitsin istemıyorum ne olur bitirme sende..
hergün resiminle yatıyorum..üzülüyorum..çok perişanım..kolum kanadım kırıldı..seniz bir hayat düşünmeiyorum..
herseyi ben mahvettim..saçma sapan konustum...sen tamamen haklıydın...
olaylar çok bogmuştu benı ..bianlık öfkeyle konustum..olayları düzeltebilmem için son bi şans ver dedi bana..
herseyi ben yıktım tekrar düzeltememe izin ver ne olur diye yalvardı bana...
bende ona beni sevdğini göster,sana tekrar nasıl inanırım göster..ailemin güvenini tekrar kazan..dedim...
bana biraz zaman ver hersyei yoluna koyucam dedi...
3 saat kadar konustuk..
bugün ise yaklaşık 1 saat önce aradı..
çok düşündüm,sevgi bi yere kadar,biz anlaşamıyoruz,ailenin artık yuzune bakamam dedi...
bitsin dedi..
önce tamam dedim kapatttım..sonra tekrar aradım..sen benimle dalgamı geçiyosun bu cocuk oyuncagımı dedim...gerçekten hatalarını anladım sanmıştım..düzeltmek için çabalarsın sanmıştım..
kolayı seçtin..bumuydu sevgin bumuydu haykırısşarın....çocuk oyuncağımıyım dedim....
ikide bir bana tamam herseyi ben yaptım ben bitirdim dedi..
pişman olacaksın dedim.. benımle oynadgınla yaptıklarına hayatımı harcadgına dilerim öye bi pişman olursnki dedim...
kendimi kaybettim bağırdım telefonda...
sinirlerimi bozdun hayatımı alt üst ettin yazık sana o gece tekrar ınanan bana yazık dedim....
kızlar bitti....
artık ağzıyla kuş tutsada onunla bi araya gelmem ...adını bile duymaya tahammulum yok...
birgün başka konusyor ertesi gün başka..
cuma gecesi söyledgne göre anneside harap olmuş çok istiryomus barsmamzı hergün ağlıyormus...
annesnin doldurdugnu düşünüyordum...değilmiş..
peki bi insan neden sürekli karar değştirr..
o kadar kötymki..
bana mantıklı birşeyler söyleyn hayata tekrar tutnabilmem için..
kimseye güvenim inanacım kalmadı...hayatım boyunca evlenmeyı bile düşünmüyorum artık....
kimseyi artık sevemem inanamam....
Ailenin yüzüne bakamam demis demek ki cok utaniyor yaptigindan.
Belki senin bu konuda bir adim gitmeni beklemistir?
Yani 'hall edebiliriz' gibi konusmani beklemistir belki?
Görümceni araya katmamisindir insaAllah?
Hakkinda hayirlisi olsun.
Böyle konulari okuyunca cok üzülüyorum.
Gönül ister ki kimse sevdiginden ayrilmasin.
Ama kader kismet..
daha önce bir konu açmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...ta-yapmakyanlis-karar-vermek-istemiyorum.html
bu konumadan sonra kafamda tamamen bitirmiştim...fakat cuma gecesi nişanlım aradı..
ağlıyordu telefonda..
ailenin yuzune bakacak halım yok senınde..
bitsin istemıyorum ne olur bitirme sende..
hergün resiminle yatıyorum..üzülüyorum..çok perişanım..kolum kanadım kırıldı..seniz bir hayat düşünmeiyorum..
herseyi ben mahvettim..saçma sapan konustum...sen tamamen haklıydın...
olaylar çok bogmuştu benı ..bianlık öfkeyle konustum..olayları düzeltebilmem için son bi şans ver dedi bana..
herseyi ben yıktım tekrar düzeltememe izin ver ne olur diye yalvardı bana...
bende ona beni sevdğini göster,sana tekrar nasıl inanırım göster..ailemin güvenini tekrar kazan..dedim...
bana biraz zaman ver hersyei yoluna koyucam dedi...
3 saat kadar konustuk..
bugün ise yaklaşık 1 saat önce aradı..
çok düşündüm,sevgi bi yere kadar,biz anlaşamıyoruz,ailenin artık yuzune bakamam dedi...
bitsin dedi..
önce tamam dedim kapatttım..sonra tekrar aradım..sen benimle dalgamı geçiyosun bu cocuk oyuncagımı dedim...gerçekten hatalarını anladım sanmıştım..düzeltmek için çabalarsın sanmıştım..
kolayı seçtin..bumuydu sevgin bumuydu haykırısşarın....çocuk oyuncağımıyım dedim....
ikide bir bana tamam herseyi ben yaptım ben bitirdim dedi..
pişman olacaksın dedim.. benımle oynadgınla yaptıklarına hayatımı harcadgına dilerim öye bi pişman olursnki dedim...
kendimi kaybettim bağırdım telefonda...
sinirlerimi bozdun hayatımı alt üst ettin yazık sana o gece tekrar ınanan bana yazık dedim....
kızlar bitti....
artık ağzıyla kuş tutsada onunla bi araya gelmem ...adını bile duymaya tahammulum yok...
birgün başka konusyor ertesi gün başka..
cuma gecesi söyledgne göre anneside harap olmuş çok istiryomus barsmamzı hergün ağlıyormus...
annesnin doldurdugnu düşünüyordum...değilmiş..
peki bi insan neden sürekli karar değştirr..
o kadar kötymki..
bana mantıklı birşeyler söyleyn hayata tekrar tutnabilmem için..
kimseye güvenim inanacım kalmadı...hayatım boyunca evlenmeyı bile düşünmüyorum artık....
kimseyi artık sevemem inanamam....
yok kimseyi katmadım araya..
bende senin gibi düşündüm telde bi adım attım..
sana tekrar güvenmeye hazırım...
ailemin güvenini tekrar kazanabilrsin...bununda üstesinden gelebilirz dedim:..
bukezde bana senle anlaşamıyorduk zaten dedi..
yani ayrılmayı kafasına koymus...
pazar günü büyük lavgamız oldu..cuma gecesi yalvardı...ve pazar sabahı arayı tekrar yani bügün bitsin dedi..
yazık...
Canım üzülerek okudum yazdıklarını. Diğer konunuda okudum. Çok geçmiş olsun diyorum. Pırlanta gibi kızsın mesleğinde elinde aman sakın ha kendini harcarsın cnm. Sakın da darılma yazdıklarıma. Nişan atmak tamam üzücü de ilerde boşanmaktansa nişan bozulması daha iyi. Sevmişin, güvenmişsin hayaller kurmuşundur ama şimdi gözünü kapatırsan sonra açtığında hayatını bulamazsın. Ahh canım üzme kendini. Herşey olucağına varır. Allah sana yardım etmiş ki yüzünü görmüşün. Ya görmeseydin. Dilerim allahtan ilerde sana değer verecek, kıymetini bilecek, sevip, sevileceğin, dosdoğru bir insan çıkarsın. Bende nişan atmıştım, sonra aileler falan girdi ama bizimki çok başka sebeplerdendi ve inan şu an 11 yıllık evliyim, 2 çocuğum var kocamdan görmüyorum kötü tavırlar çok şükürde bazen diyorum keşke orda bitseymiş. Yanlış anlaşılmasın çok seviyorum kocamı o da beni ama çektiğimiz sıkıntılar falan ailesi bazen insana ağır geliyor bu yükler. Bizde hep tek başımıza mücadele verdik. Aile desteği yok. Ayy bende uzattım kusura bakma içimi dökmek için senin konun lazımmış.![]()
Kızma ama en güzeli olmuş senin için.
Biliyorsun hep yanındayım. Ama demişsin ya nişanlına aileme kendini kanıtla falan diye bu bile yanlış biliyormusun? Sen demişsin ya dengesiz, dün öyle dedi bugün bitsin dedi diye. İşte bunun tek bir sebebi var, onu en başta sen terk etmiştin, babası aramıştı etmişti. Ama şimdi sen ona o zaman güvenimizi kazan dediğinde sonradan o seni arayarak ben bitirdim bitti o zaman demiş ya, işte şimdi o bitirmiş oldu. Biliyorum yazdıklarım çok çocukça hatta saçma ama ben bunun böyle olduğuna inanaıyorum çünkü yedirememiştir kendisine. Şimdi elalalem sorarsada ben bitirdim diye dolanır etrafda.
Hem sana birşey söyleyeyim mi, ben bu durumdayken sen bana ne demiştin? Daha neler çıkar karşına kimler bekliyor seni demiştin hatırlıyormusun? Aynı şeyi ben sana söylüyorum daha kimler çıkar karşına kimler bekliyor seni???? ayakta kal nolur annen mi öldü baban mı? Sen daha öncede buna benzer bir acı yaşamadın mı? Demiştin bana o 3 ayım çok zor geçti diye ama şimdi düşünce ne hafifmiş değil mi? İşte sende bir zaman sonra buna ne saçmaymış diye bakacaksın. Kendine zaman ver hafifleyecek azalacak.
Hem bak mehmet coşkundeniz derki, ayrılıklar mevsim gibidir. Önce üzülürsün deli gibi ağlarsın, sonra kızarsın onu öldürmek istemeye kadar gider, bir zaman gelir kırılırsın sonra çekilirsin kabuğuna yanlız yaşarsın peki ne zamana kadar? YENİ BİR AŞK GELİNCEYE KADAR...
Senden değerlisi yok, sakın unutma.
kadermdeki kişi oysa elbet bu zor zamanlarda atlatılır..
ama değilse biter...
çok uzun yazdım...destegnz,ilginiz ve en önemlisi beni anladıgınz için heğnze çok teşekkür ederim..yazmaya devam edicemm...
:)