Ve Nişanlanları 8 Aralık 2013..

daha önce de yazdım adam şunla yattım bunla kalktım diye anlatınca konu sahibinin çok hoşuna gitmiş o yüzden çok inançlı ?? olduğundan başörtüsü taksa bile zinanın her türlüsünü yaşamış adamı kabul etmiş diyememiş yani git kendi ahlakından biriyle ol diye e kapalı bir de onlarla yatmış ama bende huzuru bulacak beni bırakamaz ben kapalıyım diye bilinçaltından telkin etmiş kendisini. sonrası malum..

üzücü yani..

daha önce de yazdım adam şunla yattım bunla kalktım diye anlatınca konu sahibinin çok hoşuna gitmiş o yüzden çok inançlı ?? olduğundan başörtüsü taksa bile zinanın her türlüsünü yaşamış adamı kabul etmiş diyememiş yani git kendi ahlakından biriyle ol diye e kapalı bir de onlarla yatmış ama bende huzuru bulacak beni bırakamaz ben kapalıyım diye bilinçaltından telkin etmiş kendisini. sonrası malum..

üzücü yani..
Canım bana dediki öğrenciyken çok kızla gezmiş tozmuş yatmış kalkmış ben niye anlatıyosun bunları dediğimde bil yani başkasından duyma benden duy dedi sana açığım ve netim. Sen onlarla kendini mukayese bile etme dedi çok güzel kızlarmış felan. Ya beni tuzağa düşürmüş resmen Allah aşkına ne salakmışım ben ya :14: Allahından bulsun sizin dediğiniz boyutta hiç düşünmedim şuan aklıma geldi :14:

Ayrica beni seviyor hissediyorum diyorsun ya erkekler oyle davraniyor ki kadinlar hemen asik.. Esim aldatti beni bosandim ve o kadinla gorustum bir kez kadin diyor ki esiniz beni deli gibi seviyor hissediyorum? Demek neler demis kadina esim.. biz bosandik ve uc ay sonra ayrıldılar yani beni de kadini da kandirmis.. O yuzden ne yapiyoruz inanmiyoruz cunku erkekler inan kadinlarin duymak istediklerini soykuyorlar gercek hislerini degil.

ailen o kızımı istiyo yoksa babana saçmalama sen benimsin ben kimi istersem onu alırım.

bu cümleni anlamadım?

e iyiki ayrılmışsınız sen de biraz okuluna çalış türkçe'ni geliştir

(yanlış anlama beni laf sokma anlamında demiyorum kimse mükemmel konuşup yazmıyor ben uyardım sadece)

şunu unutmayın kızlar bir erkek gerek eski sevgilisi olsun başka kızlar olsun hatta o an yanınızdan geçen yabancı bir kız bile olabilir başka kızlar hakkında atıp tutuyorsa onları basit değersiz görüp hakaret boyutunda laflar sıralıyosa o kadınlara değer vermeyen biridir ve eninde sonunda size büyük zararı dokunur zira bugün onlara laf eden yarın size de aynısını yapacaktır..

Sonucta annen ve baban istememis o da razi olmus.. Anne babanla konussaydin sevgilini suclamak yerine.. Ayrica nisanlanmis artik bitmis herseey. Ben esimden bosandim bu kadar isyan etmedim sasirdim tavrina.. ve benim olmazsan kafani keserim calismak yok hod hud yapan sevgilinin nesini sevdin anlayamadim.
Konuştum canım konuşmadımmı annem hakaret etti bana sus istemiyorum okula göndermiyorum babam bişe demedi ama sadece o çocuğu oda istemedi tamam istemesinler hangi aile hop gel kızımı veriyorum der hemen? Olay şu ben ona gizliden görüşmeyelim sular durulsun dediğimde boşuna hayal kurma kızım istemiyorum çocuk gibisin demesi? Suç benimmi bunu bana yaşatanın mı bana sen o evde misafirsin diyodu canım duygularımla oynadı anladın mı bu ne demek? Siz anlaşamamış ayrılmışsınız Allah hakkınızda hayırlısını versin. Ama yediremiyorum işte zoruma gitti anlatıyomuyum beni alçalttı yazıklar olsun ya kimselere gönül vermedim güvenmedim teklif edenlere bunu oda biliyo karşılığı bu muydu? Yüzü gülmesin.

Amma gittiniz kızın üstüne he resimlerine bakıp çok mutlu olsunlar iyi ki ayrılmışım mı diyecekti sahi siz yapabilir miydiniz bunları
?
Bir kelime çekiyorsunuz evirip çevirip nerden vursam diye bakıyorsunuz aaa .Herkesin olaylara verdiği tepki farklıdır kimi sessiz yaşar kimi dertleşir kimi yokmuş gibi davranır , pskolojide bir sürü savunma mekanizması var açın okuyun az .
O kızda mutlu olamaz kuzum olamaz üç gün önce sevgilisinden ayrılıp yanına gelen adamı çözemiyorsa olmazsa da bundan mutlu olamaz.

Son düzenleme:
Ayrica beni seviyor hissediyorum diyorsun ya erkekler oyle davraniyor ki kadinlar hemen asik.. Esim aldatti beni bosandim ve o kadinla gorustum bir kez kadin diyor ki esiniz beni deli gibi seviyor hissediyorum? Demek neler demis kadina esim.. biz bosandik ve uc ay sonra ayrıldılar yani beni de kadini da kandirmis.. O yuzden ne yapiyoruz inanmiyoruz cunku erkekler inan kadinlarin duymak istediklerini soykuyorlar gercek hislerini degil.
O zaman bana bunu yapan o kızada yapar. Allah korumuş beni ne diyeyeim evlenmeden olay çözüldü. O kız üzülmesin mutlu olsun hatta üzecekse o kızıda bitsin kıza lafım yok benim gibi saf o kız seviyo işte o kadar belliki resimde o pisliğe bakışlarından.. Benim duygularımla oynadı yaktı beni oda yansın köpek olur pislik inananın kinim dinmiyo ya dinmiyooo!
:50:

Amma gittiniz kadının üstüne he resimlerine bakıp çok mutlu olsunlar iyi ki ayrılmışım mı diyecekti sahi siz yapabilir miydiniz bunları
?
Bir kelime çekiyorsunuz evirip çevirip nerden vursam diye bakıyorsunuz aaa .Herkesin olaylara verdiği tepki farklıdır kimi sessiz yaşar kimi dertleşir kimi yokmuş gibi davranır , pskolojide bir sürü savunma mekanizması var açın okuyun az .
O kızda mutlu olamaz kuzum olamaz üç gün önce sevgilisinden ayrılıp yanına gelen adamı çözemiyorsa olmazsa da bundan mutlu olamaz.

İçim yanıyo içim canım ben ona dedim başta duygularından emin değilsen bitir bak dedim yapma dedim ben bu olaya bir kere giriyorum bir kere ilk ve tek oda ben seni alıcam bidaha böyle şeyler deme dedi ya ben..:14: yazıklar olsun ya yazıklar :2:

ailen o kızımı istiyo yoksa babana saçmalama sen benimsin ben kimi istersem onu alırım.

bu cümleni anlamadım?

e iyiki ayrılmışsınız sen de biraz okuluna çalış türkçe'ni geliştir

(yanlış anlama beni laf sokma anlamında demiyorum kimse mükemmel konuşup yazmıyor ben uyardım sadece)
Canım babana değil bana saçmalama dedi yanlış yazmışım sinirden hızlı yazıyorum ondan :(

O zaman niye saklanıyo niye gizleniyo facede adam gibi nişanlı yapsın açsın facesini sahte diyorum sahte korkağın önde gideni bu gizlenmek niye neden? Ve eminim benim duvarımı başka bir hesapla izliyo eminim ya!

Konuştum canım konuşmadımmı annem hakaret etti bana sus istemiyorum okula göndermiyorum babam bişe demedi ama sadece o çocuğu oda istemedi tamam istemesinler hangi aile hop gel kızımı veriyorum der hemen? Olay şu ben ona gizliden görüşmeyelim sular durulsun dediğimde boşuna hayal kurma kızım istemiyorum çocuk gibisin demesi? Suç benimmi bunu bana yaşatanın mı bana sen o evde misafirsin diyodu canım duygularımla oynadı anladın mı bu ne demek? Siz anlaşamamış ayrılmışsınız Allah hakkınızda hayırlısını versin. Ama yediremiyorum işte zoruma gitti anlatıyomuyum beni alçalttı yazıklar olsun ya kimselere gönül vermedim güvenmedim teklif edenlere bunu oda biliyo karşılığı bu muydu? Yüzü gülmesin.

Canim kimse kizini hop diye vermese de hicbir anne baba arayip seni istemiyorum demez bir damat adayina. Ayrica anlasamadik ayrildik demedim ben aldatildim cok severken iki aylik hamileyken ayrilmak zorunda kaldim bebegimi kaybettim hatta uzuntuyle.. Cok abartiyorsun annen istemem diye adani arayinca o da gerekeni yapmis bu isyan ne ki? Bence cidden profesyonel yardim al kendine zarar veriyorsun.

3.5 ayda ferhat ile şirin olsanız, kerem ile aslı olsanız bu derece kendini kaybetmen, beddualar edecek hale gelmen buradaki herkese saçma gelir. tecrübesiz olduğun belli ama bu derece zayıf olmanın bahanesi değil. her erkeğin ortaya salladığı bahaneleri kullanmış, bence kızmana gerek yok ama illa birine kızacaksan kendine kız, sonuçta sen inanmayı seçtin, değil mi?
bence biraz kitap oku, bir hobi edin, bir kursa git... bakış açını değiştir, kendini geliştir. ayrıca buradaki kimseye sen ne anlarsın deme, ben 10 yıllık bir ilişkiden ve bir sürü zorluktan sonra evlendim, ondan önceki erkek arkadaşım beni 2 buçuk yıl boyunca "kandırdı". hoş, kanmayı seçen ben olduktan sonra kızmaya hakkım yok aslında. demek istediğim yaşına göre olgunluğun geride kalmış, biraz toparla kendini. 3 ayda sen kendi evinde artık misafirsin diyen insana ben bir yavaşşş derdim şahsen. kendi ailemin evinde beni misafir kılabilmesi için önce bunu gerçekten haketmesi lazım bir insanın. annen değil, baban değil, ekmeğini suyunu vermedi, seni yetiştirmedi. verdiğin kıymet inan seni gerçekten seven insanlara hakaret.
25000 kazanma falan yahu akıl var mantık var, değme doktor, mühendis, hatta üst düzey yönetici 25000 kazanmıyor ayda, biraz yavaş... gerçekten bu kadar saf olma lütfen...

Tamam kapansın artık yeter susuyorum bıktım ağlamaktan yoruldum içim yana yana severek koptum işte Allaha sığınıyorum tek terapim dua :(

Bu yaşadıkların bir ders olsun diyelim.

Tamam karşındaki adam hatalı ama bazı noktaları gözden kaçırmamak lazım. Arada söylediği laflara zaten hiç girmiyorum ama 3 günde öldüm, bittim diyen adamlara karşı kafanızda kocaman bir soru işareti olsun. Ne demek "okul bitince alıcam seni"? Petshoptan kedi mi alıyorsun? Bakalım ben seninle evlenmek istiyor muyum?

Çok teşekkür ederim canım yorumun için Allah analı babalı büyütsün inşallah ve kötü insanlardan korusun... Artık gözüm açıldı ve açılmalı mutlu olmalıyım bende tekrar sevebilirmiyşm bilmiyorum Allah hayırlı kişileri çıkarsın karşımıza Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Emin ol sevebilirsin. Diyorum ya beş sene dilek kolay ve ben unutup başka birine aşık olabildiysem sende olursun :) Sadece kendini dinle kim ne yaparsa yapsın. Bu dünyada senden bir tane daha yok bunu unutma. Duygusal şarkılar dinleme, onu hatırlatıcak hiçbir şey yapma. Kısaca salla gitsin :)))))))

Merhaba arkadaşlar,
Konumu okuyanlar bilir kısaca hatırlatırsam:
Ağustosta başlayan 3 buçuk aylık rüya ve roman gibi olan iişkinin bitmesi. Kendisi 8 yıllık ilk okul arkadaşımdı. 15 yıl sonra girdi hayatıma ki girmez olaydı. yaşım 23 ve ilk sevgilimdi. Binlerce hayaller binlerce evlilik planları ben mi kurdum hayır! Çok sevmişti her şeyden çok gözlerimin içine bakarak söylerdi. Sen benimsin karımsın başkasına bakarsan kafanı keserim diyodu. Çocukların isimlerine varana kadar kurdu hepsini. Sonra bir gün annem öğrendi ve aradı seni istemiyoruz kızımın peşini bırak oda olmazsa zorlanmaz o iyi bi kız ona kızmayın demiş. Bu kadar basit işte. Ben sdeni alıcam merak etme diyen her sabah cık cık mesaj atan adam! Sonra ben buna gizli ulaştım bana bidaha mesaj atma hadi eyvallah bitti kızım defol git istemiyorum unut beni ve kendine iyi bak. Ben üsteledikçe zaman verelim dedikçe boşuna hayaller kurma kızım.. Bitti. Git sorununu annenle babanla hallet dedi mesajda.
Yazıklar olsun onun her dediğini yaptım her istedğini bana seni bana baban vermezse mahfolurum diyodu ne oldu? Onun için okulumdan olacaktım ailem onu bana yakıştırmadı ben üni 3. sınıftayım onun için çalışmıycaktım kariyerimi bile es geçecektim.. O 2 yıllık mezun babasının işini yapıyo birde telefonda annem sesini beğenmemiş çocuğun tamam abla felan demiş..(ANNEM GAYET KİBARCA İSTEMEDİ BAĞIRIP ÇAĞIRMADI) Her neyse.
Ve aradan tam 2 ay geçti nişanlanmış. Facede ortalarda yoktu annem kız kardeşinin kinden bulmuş nişanlısı koymuş bi resim yüzükler filan... :25: neyse o an oturdu boğazıma bişe diyemedim. Ama BU BANA HAK MI? O KADAR BU KADAR MI YANİ? ŞİMDİ O KIZI MI SEVİYO..
bANA İLİŞKİMİZİN 2. AYINDAYKEN Bİ KIZ VAR GÜYA AİLESİ İSTEMEYE GİTMİŞ DEDİKODU ÇIKMIŞ ASLINDA ÖYLE BİŞE YOKMUŞ. Kızında sesi çıkmıyomuş dedim ki ailen o kızımı istiyo yoksa babana saçmalama sen benimsin ben kimi istersem onu alırım. Böyle arkamdan iş çevirenlere sinir oluyorum felan dedi.
Nişanlandığı kızda o akrabaları uzaktan galiba.
Bu arada benim babamda aramış onu galiba sordum evet aradı çocuklaşma artık istemiyorum yeter dedi.
Benim günahım neydi? Beni kandır ması neydi? Nişanlandığı kızda kapalı benim gibi. Ama Alahın gücüne gitmesin yarabbi babasının eline baktığı belliydi kız güzel değil tmm saçmalıyorum ama değil inanın çevremdeki bilenlerde şok oldu bu kızmı şaşırdılar..

Neyse benim saflığımı kullanan beni kandıran bu insana ne yapıyım sizce bedduamı edeyim Allaha havale ettim içimi yaktı ya şimdi o gülerek pozlar veriyo ya kendi yok ortalarda ben görmiyim diye saklanıyo. Yazıklar olsun ona. :5: Bu arada sevgim kalmadı sanki alıştım boş gibi geliyo düzeliyorum şükürler olsun. Ama ona kinim geçmiyo geçmiycek..

Allah sabrını verir canım . Demek ki senin için hayırsızmış ki olmadı sadece dua et yanlışa sapma %70 bu gibi durumlarda. Depresyonu kolay atlatmaya bak sürekli oyalan canım aklına getirme özelliklede müzik dinleme. Sen elini ayağını çek onunla ilgili her ne varsa Allah sana gönlüne göre ailene göre bi kısmet verecektir :31:

Ya kızlar o değil de ne dikkatimi çekti biliyor musunuz_? Hepinizin yorumunu okudum ve şunu fark ettim siz sanırım bu duyguları hiç yaşamadınız ve muhtemelen olgun yaşlardasınız. Kusura bakmayın da bekara kadın boşamak kolay derler sizinki de o hesap olmuş. Şu 3 aylık ilişki ilişki değildir diyenler çok merak ediyorum doğrusu kaç günde ayda yada yılda aşık olup sevebiliyorlar. Tanımak farklı sevmek, aşık olmak farklı duygular. Hele de genç arkadaşlarımız için. Bir yorum yaparken yorumu yaptığınız kişinin yerine kendinizi koyarak yapın. Elbette gerçekler acıdır ama bu bu şekilde anlatılmaz. Bir insan birine çabuk bağlanabiliyorsa bunun nedenleri vardır. Ön yargılarınızdan kurtulun lütfen...

Ya kızlar o değil de ne dikkatimi çekti biliyor musunuz_? Hepinizin yorumunu okudum ve şunu fark ettim siz sanırım bu duyguları hiç yaşamadınız ve muhtemelen olgun yaşlardasınız. Kusura bakmayın da bekara kadın boşamak kolay derler sizinki de o hesap olmuş. Şu 3 aylık ilişki ilişki değildir diyenler çok merak ediyorum doğrusu kaç günde ayda yada yılda aşık olup sevebiliyorlar. Tanımak farklı sevmek, aşık olmak farklı duygular. Hele de genç arkadaşlarımız için. Bir yorum yaparken yorumu yaptığınız kişinin yerine kendinizi koyarak yapın. Elbette gerçekler acıdır ama bu bu şekilde anlatılmaz. Bir insan birine çabuk bağlanabiliyorsa bunun nedenleri vardır. Ön yargılarınızdan kurtulun lütfen...

Ben olgun yaşta değilim şahsen ama böyle bir konuda olgunlukla yaklaşmak gerek ne diyelim kıza evet çok ağlıycaksın çok üzülceksin intiharı bile düşünceksin gibi sözler mi söyleyelim . ' Sabreden dervis muradına ermiş ' die bir söz var konu sahibininde tek ihtiyacı olan şey sabır zaman ve destek. Herkes zaman zaman böyle dönemlerden geçti tabi ki ama üzülmek hiç bir şeyin çözümü olamaz . 3senedir dil döken adam 2ayda başkasına gidiyorsa ben ona adam demem ve bu kız o kadar sevmiş ki gelmiş içini açmış bize bizimde ona destek olmamız lazım . o kişiye değil kendi hayatına yönlendirmemiz lazım . Çok seviyorum diyip ayrıldıktan sonra üzülüp asla sevemem diye düşünen bir çok bayan vardır burda ama zaman geçince gülüyorlardır bu da insana olgunluk katıyor. Yapması gereken hayatı akışına bırakmak kendini düşünmesi sadece. Bu dünya da Hayır ve Şer Allahtan ve bu kadar ümit veripte nişanlandığına göre bu onun hayırsız olduğunu gösterir eğer ki olcağı varsa annesi babası ne kadar itiraz etmiş olursa olsun alnına zaten yazıldıysa olucaktı . Bence siz burda ki bayanlara ön yargılı davranıyorsunuz. :ssz:

demekki anneler görebiliyor..belliymiş hiçbirşey deme Allaha şükret kurtulduğun için

Back
X