Ve Nişanlanları 8 Aralık 2013..

Ya kızlar o değil de ne dikkatimi çekti biliyor musunuz_? Hepinizin yorumunu okudum ve şunu fark ettim siz sanırım bu duyguları hiç yaşamadınız ve muhtemelen olgun yaşlardasınız. Kusura bakmayın da bekara kadın boşamak kolay derler sizinki de o hesap olmuş. Şu 3 aylık ilişki ilişki değildir diyenler çok merak ediyorum doğrusu kaç günde ayda yada yılda aşık olup sevebiliyorlar. Tanımak farklı sevmek, aşık olmak farklı duygular. Hele de genç arkadaşlarımız için. Bir yorum yaparken yorumu yaptığınız kişinin yerine kendinizi koyarak yapın. Elbette gerçekler acıdır ama bu bu şekilde anlatılmaz. Bir insan birine çabuk bağlanabiliyorsa bunun nedenleri vardır. Ön yargılarınızdan kurtulun lütfen...

Ben eşimle tanıştığım gün çıkmaya başladım, ve birbirimizi çok sevdik çok bağlandık. Ancak 3.5 ayda bir şey olsaydı ve bitseydi eminim ki bu derece darmadağın olmazdım. Bunun bekara karı boşamakla alakası yok, hayatını bir erkeğe endekslememekle ilgisi var. Kimse 3.5 ayda aşk falan olmaz demiyor ancak başkasına bakmayacaksın, kafan yerden kalkmayacak, çalışmayacaksın, artık evinde misafirsin, namusumsun diyen bir insana tecrübesizlikle çok bağlanıp sonra etkisinden kurtulamama durumu var. Bu ne yazık ki aşk değil. İnsanlar 7-8 yıl sonra nişanlıyken ayrılıyor, onu geçtim evliyken ayrılıyor, hepsi mi aşk bittiği için acaba? Demek ki yeri geldiğinde sağlam kararlar verip kendi ayakları üzerinde durabilmek gerekiyor. Kaldı ki arkadaş hala çok sevdim sevmek suç mu kafasında. 23 yaşında bir insanın 16-17 yaşında bir insandan daha farklı, daha olgun düşünebilmesi gerekiyor bence.

Ben olgun yaşta değilim şahsen ama böyle bir konuda olgunlukla yaklaşmak gerek ne diyelim kıza evet çok ağlıycaksın çok üzülceksin intiharı bile düşünceksin gibi sözler mi söyleyelim . ' Sabreden dervis muradına ermiş ' die bir söz var konu sahibininde tek ihtiyacı olan şey sabır zaman ve destek. Herkes zaman zaman böyle dönemlerden geçti tabi ki ama üzülmek hiç bir şeyin çözümü olamaz . 3senedir dil döken adam 2ayda başkasına gidiyorsa ben ona adam demem ve bu kız o kadar sevmiş ki gelmiş içini açmış bize bizimde ona destek olmamız lazım . o kişiye değil kendi hayatına yönlendirmemiz lazım . Çok seviyorum diyip ayrıldıktan sonra üzülüp asla sevemem diye düşünen bir çok bayan vardır burda ama zaman geçince gülüyorlardır bu da insana olgunluk katıyor. Yapması gereken hayatı akışına bırakmak kendini düşünmesi sadece. Bu dünya da Hayır ve Şer Allahtan ve bu kadar ümit veripte nişanlandığına göre bu onun hayırsız olduğunu gösterir eğer ki olcağı varsa annesi babası ne kadar itiraz etmiş olursa olsun alnına zaten yazıldıysa olucaktı . Bence siz burda ki bayanlara ön yargılı davranıyorsunuz. :ssz:[/QU

Hayır demek istediğimi bence siz anlamıyorsunuz. Ben elbetteki dediklerinize katılıyorum fakat bu kadar sert dille kızı eleştirmeye kimsenin hakkı yok. Yorumları okursanız anlarsınız.

Yaşanmışlıklar var yaşadıklarım var onun istekleri var benim susuşlarım. Bana ne diyodu beni çok sev tamammı hep çok sev huzurunu hissedebiliyorum senin. Seviyorum seni gözlerime bakarak içi titreyerek söylüyodu biraz 2 yıllık okumasına rağmen kroydu tmm bişe demiyorum. Ama diyorum ya sahipleniciği elimi tutuşundaki o his.. Bana o hissi verdi beni hiç bırakmıycakmış gibi. Annen baban başımın üstünde diyodu ilerde ev yaptırcaktı içini kendi zevkimize göre döşeriz diyodu.
Bununla gizli buluşmaya gidiyodum annemlere yalan söylüyodum bak senin için yalan söylüyorum diyodum bana sen benim karım olacaksın ilerde tmm kötü bişe yalan ama sonuçta sen benimsin diyodu.
4. sınıfın yazında söz yapıcaktık ailesi beni biliyodu ya anlatamıyorum bir sahiplendi anlatamam. Ben aşık olmadımmı oldum çok önceden platonikti hep. Teklif eden oldu okulda atlayıp kabul etmedim istemedim kimseyi. Bir ona güvendim bizim bi ailemiz olsun senden çocuğum olsun çocuklarımın adını Peygamber efendimizin soyundan gelen çocuklardan koyucam diyodu.. Bu hayalleri ben mi kurdum!
BANA BEN ONA HIZLI GİTMİYO MUYUZ DEYİNCE OLSUN NE GÜZEL İŞTE DİYODU.
ONA SÖYLEDİM BAK DEDİM SENİNDE KIZ KARDEŞİN VAR BENİMLE CİDDİ İSEN BİŞEYLER PAYLAŞ EMİNSEN BANA O KADAR KIZMIŞTIKİ.
sUÇ BENDE EVET ÇOK SEVDİM ODA DİYODU ZATEN BENİ ÇOK SEV TAMAMMI HEMDE ÇOK SEV HER ŞEYİM HER ŞEYDEN ÇOK SEVDİĞİM DİYODU?
Ya ben çok malım inandım ya da Allah ceza verdi bana bilmiyorum. Umutlarımı aldı elimden neden? Niye? Benim aile yapımda belli onunkide annemle tanışmayı çok istiyodu ya hani daha rahat görüşürüz diye? Bu kadar sözler hisler davranışlar yapan adam (bu arara da nişanlanma süresi ayrılıktan sonra 1 ay 10 gün tam hesapladım kızmayın tmm :1: saçmaladım neyse) sahte geliyo anlatabiliyomuyum? O KIZI SEVİYOSA BENDE BEN DEĞİLİM. Cezasını çeksin pislik. Her neyse;
Okuluma devam ediyorum zaten kursa yazıldım kafam dağılıyo o okul bitecek ve kendi ayaklarımın üzerinde durucam zaten başarılı bir öğrenciydim o olaydan sonra notlarımda düştü ama toparlıyorum.
Evetb çocuk ruhluyum hayatın sillesini yeni yedim bir çocuğun elinden şekeri alır gibi her kes aldı elimden sevmiyceksin dediler unut beni dediler unut onu dediler.. Tek olayım yürekli olmak ve samimi duygularla yaklaşmak neden peki? Karşımdaki beni uçurduğu için karşılık gördüğüm için.
Bana yaptığı bu acılar bi vicdansızlık o küfürler adam gibi bitirseydi o zaman ben mi istemiyorum dedimde defol git ağzını.... yaparım demesi yazıklar olsun ya yüzü GÜLMESİN!
Benleyken diyoduki üniversitedeyken doymuş her şeye benim gibi birisini Allah çıkarmış karşısına..Karı kız ayağımı bitirdin diyodu bana.. Annem telefonda konuşurken kızımı nerden buldun dedi oda Allah çıkardı 3 kere demiş.. Bilmiyorum gurur yaptı ya da napıcam 3 buçuk aylık kıza mücadele mi edicem dedi herhalde...

Son düzenleme:
Ya kızlar o değil de ne dikkatimi çekti biliyor musunuz_? Hepinizin yorumunu okudum ve şunu fark ettim siz sanırım bu duyguları hiç yaşamadınız ve muhtemelen olgun yaşlardasınız. Kusura bakmayın da bekara kadın boşamak kolay derler sizinki de o hesap olmuş. Şu 3 aylık ilişki ilişki değildir diyenler çok merak ediyorum doğrusu kaç günde ayda yada yılda aşık olup sevebiliyorlar. Tanımak farklı sevmek, aşık olmak farklı duygular. Hele de genç arkadaşlarımız için. Bir yorum yaparken yorumu yaptığınız kişinin yerine kendinizi koyarak yapın. Elbette gerçekler acıdır ama bu bu şekilde anlatılmaz. Bir insan birine çabuk bağlanabiliyorsa bunun nedenleri vardır. Ön yargılarınızdan kurtulun lütfen...

22 yaşındayım yeterince olgun mu ? :6:

Merak etmeyin,buradaki çoğu insan aşk acısı çekmiştir. Gençliğine bir şey demiyoruz ama ilkokul çocuğu değil sonuçta.

Yaşanmışlıklar var yaşadıklarım var onun istekleri var benim susuşlarım. Bana ne diyodu beni çok sev tamammı hep çok sev huzurunu hissedebiliyorum senin. Seviyorum seni gözlerime bakarak içi titreyerek söylüyodu biraz 2 yıllık okumasına rağmen kroydu tmm bişe demiyorum. Ama diyorum ya sahipleniciği elimi tutuşundaki o his.. Bana o hissi verdi beni hiç bırakmıycakmış gibi. Annen baban başımın üstünde diyodu ilerde ev yaptırcaktı içini kendi zevkimize göre döşeriz diyodu.
Bununla gizli buluşmaya gidiyodum annemlere yalan söylüyodum bak senin için yalan söylüyorum diyodum bana sen benim karım olacaksın ilerde tmm kötü bişe yalan ama sonuçta sen benimsin diyodu.
4. sınıfın yazında söz yapıcaktık ailesi beni biliyodu ya anlatamıyorum bir sahiplendi anlatamam. Ben aşık olmadımmı oldum çok önceden platonikti hep. Teklif eden oldu okulda atlayıp kabul etmedim istemedim kimseyi. Bir ona güvendim bizim bi ailemiz olsun senden çocuğum olsun çocuklarımın adını Peygamber efendimizin soyundan gelen çocuklardan koyucam diyodu.. Bu hayalleri ben mi kurdum!
BANA BEN ONA HIZLI GİTMİYO MUYUZ DEYİNCE OLSUN NE GÜZEL İŞTE DİYODU.
ONA SÖYLEDİM BAK DEDİM SENİNDE KIZ KARDEŞİN VAR BENİMLE CİDDİ İSEN BİŞEYLER PAYLAŞ EMİNSEN BANA O KADAR KIZMIŞTIKİ.
sUÇ BENDE EVET ÇOK SEVDİM ODA DİYODU ZATEN BENİ ÇOK SEV TAMAMMI HEMDE ÇOK SEV HER ŞEYİM HER ŞEYDEN ÇOK SEVDİĞİM DİYODU?
Ya ben çok malım inandım ya da Allah ceza verdi bana bilmiyorum. Umutlarımı aldı elimden neden? Niye? Benim aile yapımda belli onunkide annemle tanışmayı çok istiyodu ya hani daha rahat görüşürüz diye? Bu kadar sözler hisler davranışlar yapan adam (bu arara da nişanlanma süresi ayrılıktan sonra 1 ay 10 gün tam hesapladım kızmayın tmm :1: saçmaladım neyse) sahte geliyo anlatabiliyomuyum? O KIZI SEVİYOSA BENDE BEN DEĞİLİM. Cezasını çeksin pislik. Her neyse;
Okuluma devam ediyorum zaten kursa yazıldım kafam dağılıyo o okul bitecek ve kendi ayaklarımın üzerinde durucam zaten başarılı bir öğrenciydim o olaydan sonra notlarımda düştü ama toparlıyorum.
Evetb çocuk ruhluyum hayatın sillesini yeni yedim bir çocuğun elinden şekeri alır gibi her kes aldı elimden sevmiyceksin dediler unut beni dediler unut onu dediler.. Tek olayım yürekli olmak ve samimi duygularla yaklaşmak neden peki? Karşımdaki beni uçurduğu için karşılık gördüğüm için.
Bana yaptığı bu acılar bi vicdansızlık o küfürler adam gibi bitirseydi o zaman ben mi istemiyorum dedimde defol git ağzını.... yaparım demesi yazıklar olsun ya yüzü GÜLMESİN!

Bugüne kadar hiç erkek arkadaşın olmamış tamam ona eyvallah da...Hiç mi çevrendekileri gözlemlemedin,ne bileyim ..Sınıftan konuştuğun erkek arkadaşların yok muydu ? Yahu bu dediklerini 10 erkekten 9'u söyler...:50: Lütfen bundan ders al aynı hataları tekrarlama.

Emin ol sevebilirsin. Diyorum ya beş sene dilek kolay ve ben unutup başka birine aşık olabildiysem sende olursun :) Sadece kendini dinle kim ne yaparsa yapsın. Bu dünyada senden bir tane daha yok bunu unutma. Duygusal şarkılar dinleme, onu hatırlatıcak hiçbir şey yapma. Kısaca salla gitsin :)))))))
Dediklerini yapıcam canım sağol. Akışına bırakmak lazım başarıcam inşallah..

crazyeşim suç ben de mi diye demekten vazgeç artık lütfen
olan olmuş hayatına dön
ha beddua da etme çünkü bedduanın kime denk geleceği belli olmaz.

anlıyorum 3 ayda çok fazla tutulmuşsun inanmışsın, kandırılmak zoruna gitmiş herkesin gider
ama artık yoluna bak. onlar nişanlandı ve artık senden bağımsızlar profillerini takip etme artık.

bir daha ki ilişkinde daha temkinli olursun her şey tecrübedir sonuçta.

Son düzenleme:
Bugüne kadar hiç erkek arkadaşın olmamış tamam ona eyvallah da...Hiç mi çevrendekileri gözlemlemedin,ne bileyim ..Sınıftan konuştuğun erkek arkadaşların yok muydu ? Yahu bu dediklerini 10 erkekten 9'u söyler...:50: Lütfen bundan ders al aynı hataları tekrarlama.
Kimseye güvenim kalmadı canım artık çok zaman lazım susuyorum...

Hem hayattan hem kkdan öğrendiğim bir şey var ki aile rızası olmadan olmuyor. Annenle eski sevgilinin konuşmasına şahit olmadın sanırım. Belki ters bir şey söyledi. Belki de bu kadar kesin reddedeceklerini tahmin etmedi. Belki gururuna yediremedi. Olmuş bitmiş ayrılmışsınız. Benim 3 buçuk yıllık ilişkim terkedilerek bitti bu kadar beddua etmedim. Ben ona dünyanın bütün huzurunu diledim. Beni kandırdı hayallerimle oynadı demedim. Hayat karşınıza daha iyi insanlar çıkaracak. Nasip kısmet sonuçta bu işler. Bir daha sevemem sanırsınız ama seversiniz.

Ayrıca başka bir kıza beslediği hislerin gerçekçiliği sizi bağlamaz artık. O kendisini ve o kızı ilgilendirir. Belki mantık evliliği olacak. Yani zaten iyi bir kızcağız, hem ailesi de bana telefonda istemiyoruz seni demiyor. Kafa yapımız da uyuşuyor uzatmadan evlenelim demiştir belki.

Son düzenleme:
crazyeşim suç ben de mi diye demekten vazgeç artık lütfen
olan olmuş hayatına dön
ha beddua da etme çünkü bedduanın kime denk geleceği belli olmaz.

anlıyorum 3 ayda çok fazla tutulmuşsun inanmışsın, kandırılmak zoruna gitmiş herkesin gider
ama artık yoluna bak. onlar nişanlandı ve artık senden bağımsızlar profillerini takip etme artık.

bir daha ki ilişkinde daha temkinli olursun her şey tecrübedir sonuçta.
Canım onun facesi yok dondurmuş. Zaten o kızada bakmamak için engelledim bakmıyorum artık inanın yemin ederim bakmıyorum. UMARIM TEKRAR SEVEBİLİRİM.
Olay şu aile yapılarımız belli ve ilk okul arkadaşım olması az buçuk ailesinide biliyodum onun anneside biz küçükken annemle konuşurlardı hep okulda. Evi ararlardı ödev için yani güven bundan oldu yanlış yapmaz dedim herhalde..

Kimseye güvenim kalmadı canım artık çok zaman lazım susuyorum...

Boşver yaaa.Cidden değmiyor,değmez.:34:

Gün gelir...Olmadı diye ağladığın şeye şükredersin.Hayat sürprizlerle dolu...

Şükret ve profillerine de bakma artık.Kimse senden değerli değil.

Canım onun facesi yok dondurmuş. Zaten o kızada bakmamak için engelledim bakmıyorum artık inanın yemin ederim bakmıyorum. UMARIM TEKRAR SEVEBİLİRİM.
Olay şu aile yapılarımız belli ve ilk okul arkadaşım olması az buçuk ailesinide biliyodum onun anneside biz küçükken annemle konuşurlardı hep okulda. Evi ararlardı ödev için yani güven bundan oldu yanlış yapmaz dedim herhalde..

madem engelledin o engeli kaldırma
görmedğin sürece daha cabuk unutrsun
sanıyorum ilk ilişkinden dolayı böyle tutuldun, olabilir

daha yaşın kaç? yalnız başına ömür sürmeyeceksin ya.
zaten karşına adam akıllı biri çıktığı zaman yaptıgın hatanın farkına daha iyi varacaksın.
kendini paraladıgına üzüleceksin

ve bir daha ilişkiye başladığında temkinli davran hemen 2 güzel söze kanıp güvenme.
sen bence çok ucuz atlatmışsın. evlenip de seni aldattıgını düşün?

olumsuz yönlere odaklanmak yerine olumlu yönlerine bak, bir musibet bin nasihatten iyidir.
cok güzel bir tecrübe edindin emin ol.

Son düzenleme:
Hem hayattan hem kkdan öğrendiğim bir şey var ki aile rızası olmadan olmuyor. Annenle eski sevgilinin konuşmasına şahit olmadın sanırım. Belki ters bir şey söyledi. Belki de bu kadar kesin reddedeceklerini tahmin etmedi. Belki gururuna yediremedi. Olmuş bitmiş ayrılmışsınız. Benim 3 buçuk yıllık ilişkim terkedilerek bitti bu kadar beddua etmedim. Ben ona dünyanın bütün huzurunu diledim. Beni kandırdı hayallerimle oynadı demedim. Hayat karşınıza daha iyi insanlar çıkaracak. Nasip kısmet sonuçta bu işler. Bir daha sevemem sanırsınız ama seversiniz.
Canım annem yanımda aradı zorla ben öncesinde konuştum babam yanımda dedi dedim vaktim yok annem ggördü resmini beni bekler misin dedim istemiyo sorun yaptı dedim oda inanın kulaklarımla duydumbeklerim seni beklemesine ama bak annen ddedi neyse tmm sonra görüşürüz dedi benim acelem vardı gizli aradım zaten..
Sonra eve geldim sen o çocuğa ne dedin dedi niye aradın dedi ver ben arıycam dedi aradı felan sonra annem çocuğa sen kızımı nerden bulduln ben annesiyim dedi oda Allah çıkardı 3 kere demiş ben nasıl ağlıyorum ama annem gayet kibar bi dille ilerde mutlu olamazsınız kızımın peşini bırak sanada ailenede Allah önüne birini çıkarsın evlenin dedi. Oda tamam abla sen ona kızma o iyi bi kız olmuyosa zorlanmaz demiş hiç dememişki annem bile dedi hatta ben kızınızı bekliycem ne olursa olsun okulu bitene kadar 1 buçuk yıl var okulumun bitmesine.. Olay bu canım sonra benim ona mesaj atmam ve hakaret yemem ve sordum telefonda babamdamı aradı dedim evet dedi istemiyorum artık çocuk gibisin yeter dedi kendine iyi bak dedi sesi titriyodu :43:

madem engelledin o engeli kaldırma
görmedğin sürece daha cabuk unutrsun
sanıyorum ilk ilişkinden dolayı böyle tutuldun, olabilir

daha yaşın kaç? yalnız başına ömür sürmeyeceksin ya.
zaten karşına adam akıllı biri çıktığı zaman yaptıgın hatanın farkına daha iyi varacaksın.
kendini paraladıgına üzüleceksin

ve bir daha ilişkiye başladığında temkinli davran hemen 2 güzel söze kanıp güvenme.
sen bence çok ucuz atlatmışsın. evlenip de seni aldattıgını düşün?

olumsuz yönlere odaklanmak yerine olumlu yönlerine bak, bir musibet bin nasihatten iyidir.
cok güzel bir tecrübe edindin emin ol.
Sağol canım yapıcam dediklerini.

ben 6 yıllık ilişkimi bitirdim ,senin 3,5 aylık balon aşkında lafmı ,biz ağlayarak ayrıldık ,hemde aynı sebep ,aileler ,ama birkere bile ne beddua ettim ,ne karalar bağladım ,kader dedim geçtim ,önüme baktım ,yuvamı kurdum ,adam nişanlanmış sanane güzelmiş çirkinmiş ,sevmiş ki nişanlanmış ,sen şimdi içten içe ayrılsalar diye dua ediyorsundur .evlilik kararı öyle basit bir karar değil ,adam onu sevmiş onunla nişanlanmış bırak sende ..:47:

ben 6 yıllık ilişkimi bitirdim ,senin 3,5 aylık balon aşkında lafmı ,biz ağlayarak ayrıldık ,hemde aynı sebep ,aileler ,ama birkere bile ne beddua ettim ,ne karalar bağladım ,kader dedim geçtim ,önüme baktım ,yuvamı kurdum ,adam nişanlanmış sanane güzelmiş çirkinmiş ,sevmiş ki nişanlanmış ,sen şimdi içten içe ayrılsalar diye dua ediyorsundur .evlilik kararı öyle basit bir karar değil ,adam onu sevmiş onunla nişanlanmış bırak sende ..:47:
Hayır sevmiyo biliyorum onun tek derdi evlenmek. Diğer yorumları okursanız bakın ne diyorum bakın bana dönse bile asla kabul etmem! Ayrılsınlar mı dedim ben o kız mutlu olsun ama onun yüzü gülmesin dedim.
Babası bu sorunları öğrendi ve baş göz etti oğlunu olay bu canım diğer yorumları okursan görürsün içimi döktüm sadece ondan ayrılsın bana gelsin demedim az dikkatli olun yorumlarınız da lütfen saygı..

Hayır sevmiyo biliyorum onun tek derdi evlenmek. Diğer yorumları okursanız bakın ne diyorum bakın bana dönse bile asla kabul etmem! Ayrılsınlar mı dedim ben o kız mutlu olsun ama onun yüzü gülmesin dedim.
Babası bu sorunları öğrendi ve baş göz etti oğlunu olay bu canım diğer yorumları okursan görürsün içimi döktüm sadece ondan ayrılsın bana gelsin demedim az dikkatli olun yorumlarınız da lütfen saygı..

yorumumda saygısız bişey görmedim .

dağ başındamıyız ,aşiret ağası ,oğlunu töre gereği zorlamı vermiş ne yani ,elbet iki tarafta istemiş ,kendinizi bu kadar önemsemeyin ,sizden kaçırmak için evlendiriyorlarmış gibi ,siz onların umrunda bile değilsiniz şu anda ,kendi hayatınıza bakın lütfen ,yıllarınız heba olmuş ,ziyan olmuş gibi acıtasyon yapmayın ,altı üstü 3 ay ..

ıcımde kıyametler koptu:ssz::14:
çok korktum ya basıma gelırse dıe:18:
sahıden ya basıma gelırse nabarım:44:
o gülüşünü hergun bı baskası mı gorucek:43:
nasıl sarılır ki ellerin baska bı kadının belıne de uyursun ve nasıl olur ki bı baskasından cocugun BABA der sna..:30::30::30:
öldürürüm seni:47:
tenim buz kesti:ssz:
öldürürüm seni:14::47::41::43::2::14:
SEVGİLİM....:16::16::16:
CNM ALLAH SABIR VERSIN :43::43::43::43::43:

Back
X