- 18 Ekim 2008
- 1.628
- 377
- 688
- 40
Ya kızlar o değil de ne dikkatimi çekti biliyor musunuz_? Hepinizin yorumunu okudum ve şunu fark ettim siz sanırım bu duyguları hiç yaşamadınız ve muhtemelen olgun yaşlardasınız. Kusura bakmayın da bekara kadın boşamak kolay derler sizinki de o hesap olmuş. Şu 3 aylık ilişki ilişki değildir diyenler çok merak ediyorum doğrusu kaç günde ayda yada yılda aşık olup sevebiliyorlar. Tanımak farklı sevmek, aşık olmak farklı duygular. Hele de genç arkadaşlarımız için. Bir yorum yaparken yorumu yaptığınız kişinin yerine kendinizi koyarak yapın. Elbette gerçekler acıdır ama bu bu şekilde anlatılmaz. Bir insan birine çabuk bağlanabiliyorsa bunun nedenleri vardır. Ön yargılarınızdan kurtulun lütfen...
Ben eşimle tanıştığım gün çıkmaya başladım, ve birbirimizi çok sevdik çok bağlandık. Ancak 3.5 ayda bir şey olsaydı ve bitseydi eminim ki bu derece darmadağın olmazdım. Bunun bekara karı boşamakla alakası yok, hayatını bir erkeğe endekslememekle ilgisi var. Kimse 3.5 ayda aşk falan olmaz demiyor ancak başkasına bakmayacaksın, kafan yerden kalkmayacak, çalışmayacaksın, artık evinde misafirsin, namusumsun diyen bir insana tecrübesizlikle çok bağlanıp sonra etkisinden kurtulamama durumu var. Bu ne yazık ki aşk değil. İnsanlar 7-8 yıl sonra nişanlıyken ayrılıyor, onu geçtim evliyken ayrılıyor, hepsi mi aşk bittiği için acaba? Demek ki yeri geldiğinde sağlam kararlar verip kendi ayakları üzerinde durabilmek gerekiyor. Kaldı ki arkadaş hala çok sevdim sevmek suç mu kafasında. 23 yaşında bir insanın 16-17 yaşında bir insandan daha farklı, daha olgun düşünebilmesi gerekiyor bence.