Ve Nişanlanları 8 Aralık 2013..
Merhaba arkadaşlar,
Konumu okuyanlar bilir kısaca hatırlatırsam:
Ağustosta başlayan 3 buçuk aylık rüya ve roman gibi olan iişkinin bitmesi. Kendisi 8 yıllık ilk okul arkadaşımdı. 15 yıl sonra girdi hayatıma ki girmez olaydı. yaşım 23 ve ilk sevgilimdi. Binlerce hayaller binlerce evlilik planları ben mi kurdum hayır! Çok sevmişti her şeyden çok gözlerimin içine bakarak söylerdi. Sen benimsin karımsın başkasına bakarsan kafanı keserim diyodu. Evden çıkmadan haberim olcak kıyafetlerime karışıyodu biraz alımlı birisiyim bol giycekmişim felan filan...Çocukların isimlerine varana kadar kurdu, suda doğurcakmışım yanımdada o olacakmış kulaklarımda hala hepsi
Sonra bir gün annem öğrendi ve aradı seni istemiyoruz kızımın peşini bırak oda olmazsa zorlanmaz o iyi bi kız ona kızmayın demiş. Bu kadar basit işte. Ben sdeni alıcam merak etme diyen her sabah cık cık mesaj atan adam! Sonra ben buna gizli ulaştım bana bidaha mesaj atma hadi eyvallah bitti kızım defol git istemiyorum unut beni ve kendine iyi bak. Ben üsteledikçe zaman verelim dedikçe boşuna hayaller kurma kızım.. Bitti. Git sorununu annenle babanla hallet dedi mesajda.
Yazıklar olsun onun her dediğini yaptım her istedğini bana seni bana baban vermezse mahfolurum diyodu ne oldu? Onun için okulumdan olacaktım ailem onu bana yakıştırmadı ben üni 3. sınıftayım onun için çalışmıycaktım kariyerimi bile es geçecektim.. O 2 yıllık mezun babasının işini yapıyo birde telefonda annem sesini beğenmemiş çocuğun tamam abla felan demiş..(ANNEM GAYET KİBARCA İSTEMEDİ BAĞIRIP ÇAĞIRMADI) Her neyse.
Ve aradan tam 2 ay geçti nişanlanmış. Facede ortalarda yoktu annem kız kardeşinin kinden bulmuş nişanlısı koymuş bi resim yüzükler filan... neyse o an oturdu boğazıma bişe diyemedim. Ama BU BANA HAK MI? O KADAR BU KADAR MI YANİ? ŞİMDİ O KIZI MI SEVİYO..
bANA İLİŞKİMİZİN 2. AYINDAYKEN Bİ KIZ VAR GÜYA AİLESİ İSTEMEYE GİTMİŞ DEDİKODU ÇIKMIŞ ASLINDA ÖYLE BİŞE YOKMUŞ. Kızında sesi çıkmıyomuş dedim ki ailen o kızımı istiyo yoksa babana saçmalama sen benimsin ben kimi istersem onu alırım. Böyle arkamdan iş çevirenlere sinir oluyorum felan dedi.
Nişanlandığı kızda o akrabaları uzaktan galiba.
Bu arada benim babamda aramış onu galiba sordum evet aradı çocuklaşma artık istemiyorum yeter dedi.
Benim günahım neydi? Beni kandır ması neydi? Nişanlandığı kızda kapalı benim gibi. Ama Alahın gücüne gitmesin yarabbi babasının eline baktığı belliydi kız güzel değil tmm saçmalıyorum ama değil inanın çevremdeki bilenlerde şok oldu bu kızmı şaşırdılar..
Neyse benim saflığımı kullanan beni kandıran bu insana ne yapıyım sizce bedduamı edeyim Allaha havale ettim içimi yaktı ya şimdi o gülerek pozlar veriyo ya kendi yok ortalarda ben görmiyim diye saklanıyo. Yazıklar olsun ona. Bu arada sevgim kalmadı sanki alıştım boş gibi geliyo düzeliyorum şükürler olsun. Ama ona kinim geçmiyo geçmiycek.. Pişman olsun istiyorum acı çeksin bana yaptığının katını yaşasın. O kız mutlu olsun ona lafım yok ama onun yüzü gülmesin.